Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg

Počas jarných prázdnin je na Alza.sk najžiadanejším tovarom hokejové vybavenie, zjazdové lyže, ale aj bicykle

Bratislava 6. 3. 2024 – Jarné prázdniny sú v plnom prúde a e-shop Alza.sk počas nich zaznamenáva zvýšený dopyt po zimnej výbave. Tú si teraz môžu zákazníci kúpiť so zľavou 30 %. Na Alza.sk je doteraz najväčší záujem o hokejové vybavenie, zjazdové lyže a bežky, zatiaľ čo skialpinistická výstroj zaznamenáva pokles. Okrem zimného vybavenia už momentálne rastie dopyt aj po bicykloch. Prečítať viac »

Členstvo AlzaPlus+ po novom prináša aj exkluzívne zľavy pri nákupe v aplikácii

Bratislava, 22. 1. 2024 – Alza ponúkne členom programu AlzaPlus+ nové zľavové akcie pri nákupe v aplikácii. Zákazníci tak teraz ušetria nielen za dopravu, ale aj za tovar. Prvýkrát už dnes 22. januára, kedy štartujú až 25% zľavy na privátne značky Alza. Prečítať viac »

Darčeky do Štedrého dňa a doprava zadarmo. Také boli Vianoce s Alzou. Povianočný výpredaj sa začína dnes

Bratislava 27. 12. 2023 – Aj tieto Vianoce sa e-shop Alza.sk snažil zákazníkom čo najviac spríjemniť prežitie sviatkov. Vďaka unikátnej službe Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš objednávky uskutočnené do 22. decembra stihla Alza doručiť do Štedrého dňa. Alza má pre svojich zákazníkov pripravené ale aj ďalšie skvelé cenové ponuky a už dnes (27. 12.) spúšťa výpredaj. Prečítať viac »

Alza bude doručovať aj na Štedrý deň, nevhodné darčeky zadarmo vymení

Bratislava 12. decembra 2023 – Alza sa aj tento rok pred Vianocami zameria na maximálnu dostupnosť tovaru a jeho rýchle dodanie. Doručovať tak bude aj na Štedrý deň. A najčastejším tovarom bude elektronika. Tú podľa dotazníkového prieskumu Alza.sk, plánuje kúpiť ako vianočný darček najviac respondentov. Preto aj tento rok Alza navýšila zásoby ako elektroniky, tak ďalšieho tovaru. Jednotka slovenskej e-commerce navyše svojim zákazníkom ponúka bezplatnú výmenu nevhodných darčekov, a to aj cez AlzaBoxy. Prečítať viac »

Alza a LEGO® Technic prinášajú do Bratislavy jedinečný model Lamborghini Sian 1:1. Vidieť ho môžete v obchodnom centre Nivy

Bratislava, 7. december 2023 - Alza.sk, jednotka v predaji elektroniky, v spolupráci so spoločnosťou LEGO® predstaví zákazníkom na Slovensku jedinečný model Lamborghini Sian z kociek LEGO v reálnej mierke 1:1. Unikátna expozícia bude v átriu OC Nivy od 10. decembra 2023 do 4. januára 2024. Prečítať viac »

Otvára sa prvý kamenný obchod LEGO® na Slovensku, stoja za ním Alza a spoločnosť LEGO

Bratislava, 12. októbra 2023 - Líder v predaji elektroniky Alza.sk a spoločnosť LEGO spájajú svoje sily a posilňujú strategickú spoluprácu. Jej cieľom je ešte viac zlepšiť ponuku a služby pre zákazníkov. Výsledkom je otvorenie prvého kamenného obchodu LEGO® priamo v priestoroch Showroomu Alza.sk v Bratislave – Nivy Centrum a to už zajtra - 13. októbra 2023. Tento obchod LEGO bude fungovať ako predajňa s priamym predajom zákazníkom, čo zaručí možnosť okamžitého nákupu a najmä príjemný zážitok z nakupovania vďaka množstvu interaktívnych prvkov a zostavených modelov. Prečítať viac »

Alza.sk zaznamenáva enormný záujem o notebooky v rámci projektu Digitálny žiak

Bratislava, 28. 9. 2023 – Alza.sk, líder v oblasti elektroniky, zaznamenáva zo strany zákazníkov enormný záujem o nákup notebookov v rámci projektu Digitálny žiak. Za prvé tri mesiace od plného spustenia projektu sa zvýšil predaj notebookov v medziročnom porovnaní o viac ako 13 % a v kategórii tablety takmer o 60 %. Projekt Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky Digitálny žiak bol zahájený s cieľom podporiť digitálne zručnosti mladých Slovákov prostredníctvom finančného príspevku vo výške 350 € na nákup notebooku. Alza.sk ešte pridala týmto žiakom bonus vo výške 20 € a nielen to. Prečítať viac »

Alza rozširuje predajnú sieť, počas prázdnin otvorila 4 nové predajne

Bratislava, 6. 9. 2023 – Alza, leader v oblasti elektroniky, vstupuje do nového akademického roka s niekoľkými novými predajňami. Počas letných prázdnin spoločnosť nasadila vysoké tempo a otvorila štyri kamenné predajne, dve na Slovensku, jednu v Českej republike a jednu v Maďarsku. Rozširovanie siete sa pre tento rok ani zďaleka nekončí, zákazníci sa môžu do konca roka tešiť na niekoľko ďalších predajní. Prečítať viac »

Alza.sk otvára novú pobočku v Dunajskej Strede a v Nových Zámkoch

Bratislava, 4. augusta 2023 – Popredný hráč slovenskej e-commerce scény a líder v predaji elektroniky, Alza.sk, otvára nové predajne, a je tak opäť o niečo bližšie svojim zákazníkom. Predajňa v Dunajskej Strede ponúkne pre viac ako 20-tisíc obyvateľov až 2 000 najpredávanejších produktov na sklade. Ide pritom už o druhú predajňu otvorenú na Slovensku počas tohtoročných prázdnin. Prvá predajňa bola úspešne spustená v polovici júla v Nových Zámkoch. Tá aktuálne ponúka stovky produktov pre takmer 40-tisíc obyvateľov, ktoré sú ihneď k odberu priamo na predajni. Každým týždňom sa produktový rad rozrastá podľa preferencií zákazníkov. Prečítať viac »

Nová služba Alza.sk: Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!

Bratislava, 3. 7. 2023 – Alza.sk, leader v oblasti elektroniky, spúšťa revolučnú službu. Objednávky vytvorené do polnoci dodáva do AlzaBoxov hneď na druhý deň ráno. Táto unikátna služba je tak novo dostupná na území celého Slovenska. Prečítať viac »

Umelá inteligencia Alzee zlepšuje zákaznícky servis v Alza.sk

Bratislava, 26. 7. 2023 – Alza.sk nasadzuje na vybavovanie zákazníckych požiadaviek umelú inteligenciu menom Alzee. Tá zrýchľuje prepojenie volajúcich zákazníkov priamo k špecializovaným tímom operátorov, ktorí dokážu efektívnejšie riešiť ich požiadavky. Na najčastejšie otázky, ako je stav objednávky, dokáže Alzee priamo odpovedať. Prečítať viac »

Lídri na trhu sa spájajú, Home Credit a Alza odštartovali spoluprácu

Bratislava, 31. mája 2023 – Nákupy cez Alzu financované prostredníctvom Home Creditu. Najväčší hráči na slovenskom trhu rozbehli vzájomnú spoluprácu, ktorá má priniesť viaceré benefity pre zákazníkov na Slovensku. Popredný poskytovateľ spotrebiteľského financovania – Home Credit Slovakia a jeden z najväčších internetových obchodov u nás – Alza.sk, chcú stavať na svojich technologických inováciách a rýchlych a dostupných službách. Nákup a dodanie tovaru od Alzy a vybavenie jeho financovania môže byť otázkou pár klikov. Ďalšou veľkou výhodou je, že zákazníci spoločnosti Alza majú teraz možnosť vyzdvihnúť si svoju objednávku na splátky prostredníctvom AlzaBoxov, najrozsiahlejšej siete odberných miest. Prečítať viac »

AlzaPlus+ prináša nákupy bez obmedzenia už aj na Slovensku

Bratislava, 28. marca 2023 – E-shop Alza.sk dnes na Slovensku spúšťa unikátny členský program AlzaPlus+. Len za 1 € mesačne poskytuje bezplatné doručenie na viac ako 5-tisíc odberných miest pri všetkých objednávkach bez obmedzenia. To vyhovuje potrebám zákazníkov, ktorí pre 85 % objednávok volia osobný odber. V Českej republike, kde spoločnosť službu spustila minulý rok, využíva program AlzaPlus+ viac ako 100-tisíc zákazníkov. Prečítať viac »

Alza na Slovensku uľahčuje vrátenie a reklamácie tovaru, teraz ich prijíma už aj cez AlzaBoxy

Bratislava, 2. marca 2023 – Alza.sk novo umožňuje svojim zákazníkom vrátenie a reklamáciu tovaru prostredníctvom AlzaBoxov. Sieť s viac ako 210 tisíc schránkami na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku sa tak opäť približuje cieľu stať sa plnohodnotnou súčasťou sídelnej infraštruktúry a zvyšovať kvalitu života v okolí. Prečítať viac »

Alza vylepšuje své služby pro firemní zákazníky

Speciální program Alza pro firmy již několik let nabízí firemním zákazníkům unikátní službu, která kombinuje širokou nabídku produktů se speciálními cenami a výhodnými funkcemi. Nyní se e-shop rozhodl srovnat podmínky pro vracení zboží během 14denní lhůty. Díky tomu mohou i firmy a podnikatelé vrátit nepoužité zboží do 14 dní bez udání důvodu a bez poplatků, stejně jako mají ze zákona tuto možnost koncoví zákazníci. Prečítať viac »

Varování před podvodným webem

20. ledna 2023 — Upozorňujeme zákazníky na podvodnou stránku, která zneužívá jméno naší firmy a naše slevové akce. Tato stránka nemá se společností Alza.cz a.s. nic společného a důrazně před ní varujeme. Veškeré oficiální akce našeho e-shopu probíhají výhradně na naší adrese https://www.alza.cz - a třeba právě akce Cenové trháky nebo Alza dny na našem e-shopu zahrnují tisíce produktů, nikoliv pouze plenky. Prečítať viac »

Varovanie!

Upozorňujeme zákazníkov na podvodný post na sociálnej sieti Facebook, ktorý zneužíva meno našej spoločnosti. Prečítať viac »

Alza otvára logistické centrum s pobočkou a prvým AlzaDrive v Maďarsku

Bratislava, 27. októbra 2022 – Alza.hu otvorila novú pobočku v Maďarsku. AlzaShop s výbornou dopravnou dostupnosťou a dostatkom parkovacích miest tu navyše predstavuje vôbec prvý AlzaDrive na trhu. Súčasťou prevádzky je logistické centrum, ktoré e-shopu umožní držať lokálnu skladovú zásobu, a tak zrýchliť doručenie objednávok. Prečítať viac »

Alza ukrýva stavebnice do AlzaBoxov

Bratislava, 26. október 2022 – Alza v spolupráci s LEGO® schováva do 30 svojich AlzaBoxov v Českej republike a na Slovensku legendárne stavebnice. Tie dlhodobo patria medzi najobľúbenejšie hračky predávané na e-shope. Vo výdajnej sieti čítajúcej takmer 202 tisíc schránok firmy postupne ukryjú 30 škatúľ s atraktívnymi modelmi. Záujemcovia sa môžu do súťaže zapojiť prostredníctvom Instagramu. Prečítať viac »

AlzaCafé sa rozširuje o nové druhy káv z Latinskej Ameriky

Bratislava, 13. októbra 2022 – Alza.cz prichádza s novým radom zrnkových káv vlastnej značky AlzaCafé. Popri zavedenej zmesi arabík zaradila do ponuky aj selekciu piatich jednodruhových káv z rôznych krajín Latinskej Ameriky a jeden špeciálny mix na prípravu mliečnych variantov. Všetky zrná sú pražené čerstvo v Českej republike a sú dostupné ihneď na všetkých pobočkách e-shopu. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií