AD elektro AD elektro

Recenze

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-pro.jpg

iPhone 15 Pro Max (RECENZIA): Pevný a ľahký titán a viac zmien, než by človek čakal

Informácia, že iPhone 15 Pro Max je najlepší iPhone, aký kedy Apple vyrobil, je nesporná. Tento rok ale prešiel ešte výraznejšou premenou, než jeho predchodcovia v minulých rokoch. Zásluhu na tom má napríklad titán, ktorý so sebou prináša niekoľko výhod, nový konektor, fotoaparát či nové akčné tlačidlo. Novinku sme otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-3-nahled.jpg

OnePlus Nord 3 5G (RECENZIA): bezrámčekový displej a super výkon v strednej triede

Obľúbený rad OnePlus Nord ožíva tretíkrát. Valí sa na nás opäť smršť toho najlepšieho, čo sa v danej cenovej hladine dá kúpiť, alebo pôjde o prepadák? Na to odpovedá naša recenzia.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-v-nahled_1.jpg

Sony Xperia 10 V (RECENZIA): Kompaktná stredná trieda s nevídanou výdržou, ale aj niekoľkými muchami

Nová Sony Xperia 10 V nadväzuje na minuloročný populárny model. Prináša všeličo nové, ale zároveň aj pár ťažko pochopiteľných prešľapov vo výbave. Mobilný telefón sme si vyskúšali v recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7a-nahled.jpg

Google Pixel 7a (RECENZIA): najnovší „áčkový“ model si zásadne prilepšil

Fanúšikovia mobilných telefónov Google na nich oceňujú výborné fotoaparáty, skvelú softvérovú podporu a dlhú životnosť. Aby nie, keď Google sám vyrába operačný systém Android. Ako si nový telefón Google Pixel 7a vedie pri každodennom používaní? Na to sme sa podrobne pozreli v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (RECENZIA): Navzdory nedostatkom pôjde podľa všetkého opäť na dračku

Samsung Galaxy A54 5G je vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý chce zaujať fotografickou výbavou, skvelým displejom aj batériou. Ako sa mu darilo v recenzii a zostane aj naďalej jedným z najpredávanejších telefónov na trhu vôbec?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-gtx-1650-o4g-gaming-recenze.jpg

Asus Strix GeForce GTX 1650 O4G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tou „najvyšperkovanejšou“ a medzi hráčmi tiež najobľúbenejšou edíciou grafických kariet spoločnosti Asus je ROG STRIX. Najnovším prírastkom tejto hernej edície je potom grafická karta Asus Strix GeForce GTX 1650 O4G Gaming a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme otestovali.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6800-xt-se-16g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SE 16G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste priaznivci grafických kariet Radeon a tiež hongkonskej spoločnosti SAPPHIRE, potom by vám určite nemala utiecť recenzia grafickej karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SPECIAL EDITION 16G, ktorú sme pre vás na Alza.sk pripravili práve dnes.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asrock-rx-5600-xt-phantom-gaming-d3-6g-oc-recenze-test.jpg

ASRock RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC (RECENZIA A TESTY)

Ste stredne náročným hráčom počítačových hier, ktorý do svojho PC zháňa nejakú tichú, no výkonnú grafickú kartu? Osloviť by vás potom mohla grafická karta ASRock Radeon RX 5600 Phantom Gaming D3 6G OC, ktorú si dnes tiež dôkladne otestujeme.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-radeon-rx-5600-xt-gaming-oc-6g-recenze-test.jpg

Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet NAVI spoločnosti AMD je Radeon RX 5600 XT. Jedným zo zástupcov týchto úplne nových grafických kariet je potom Gigabyte Radeon RX 5600 XT, ktorý sme pre vás na Alza.sk samozrejme tiež hneď otestovali.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-radeon-rx-5500-xt-o8g-gaming-recenze-test.jpg

Asus STRIX Radeon RX 5500 XT O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Posledným prírastkom v ponuke spoločnosti Asus je grafická karta Asus STRIX RX 5500 XT O8G Gaming. A pretože táto grafická karta patrí do tej vôbec najobľúbenejšej hernej edície ROG (Republic of Gamers) spoločnosti ASUS, tak sme ju pre vás dnes na Alza.sk tiež poriadne otestovali.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-2070-super-recenze-test.jpg

MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO spadá v ponuke spoločnosti MSI do prestížnej hernej edície Gaming a vzhľadom na jej masívny systém chladenia TRI-FROZR ju tam môžete prehliadnuť naozaj len veľmi ťažko.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GEFORCE-GTX-1660-ti-recenze.jpg

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black Gaming (RECENZE A TESTY)

Další z řady grafických karet GeForce GTX 1660 Ti společnosti NVIDIA, kterou jsme pro vás dnes na Alza.cz otestovali, je EVGA GTX 1660 Ti XC Black Gaming. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech? O tom se můžete přesvědčit právě v této recenzi.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-philips-series-2200.jpg

Automatický kávovar Philips Series 2200 EP2221/40 (RECENZIA)

Každý milovník kávy musí mať denný prístup do výbornej kaviarne alebo si vychutnáva lahodnú kávu u seba doma. Druhý variant vyžaduje kvalitný prístroj, ktorý zaručí voňavú šálku tohto kofeínového nápoja. Otestovali sme preto pre vás Philips Series 2200 EP2221/40, aby sme overili, ako bude vyhovovať náročnému konzumentovi.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-elder-scrolls-online-elsweyr-cover-nahled.jpg

The Elder Scrolls Online: Elsweyr (RECENZIA) – nastal čas na lov drakov

Herný svet The Elder Scrolls Online je jeho tvorcami pravidelne doplňovaný o nové lokácie. Tie sú pridávané buď prostredníctvom bezplatných rozšírení alebo v rámci platených expanzií, ktoré si vďaka svojmu rozsahu vždy dokážu obhájiť svoju cenovku. Tento rok je čiernym koňom Bethesdy DLC Elswyer, ktoré opäť obohacuje Tamriel o novú lokáciu a veľa ďalšieho. Čo všetko tento datadisk prináša a ako nám sadol, vám prezradí naša recenzia.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Electrolux WP71-265W-nahled.jpg

Mobilná klimatizácia ELECTROLUX WP71-265WT (RECENZIA)

Zabezpečiť si teplo alebo naopak príjemný chládok presne podľa vašich požiadaviek je veľakrát veľmi neľahké. A preto je tu mobilná klimatizácia Electrolux WP71-265WT, ktorá zaistí kúrenie, chladenie, vetranie i odvlhčovanie vrátane filtra na prachové čiastočky. Testovali sme pre vás jednotlivé funkcie a overili komfort používania. Ako si mobilná klimatizácia viedla?

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-gtx-1660-gaming-oc-6g.jpg

Gigabyte GeForce GTX 1660 Gaming OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšia GeForce GTX 1660, ktorú sme pre vás na Alza.sk otestovali, je grafická karta Gigabyte GTX 1660 Gaming OC 6G. A o tom, že sa tejto grafickej karte v našich testoch nedarilo vôbec zle, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/left-alive-cover-nahled.jpg

Left Alive (RECENZIA) – neučesaný konflikt budúcnosti

Séria Front Mission uzrela svetlo sveta v roku 1995 a od tej doby sme sa dočkali trinástich projektov rôznej kvality a žánrov z univerza ničivého konfliktu blízkej budúcnosti, naposledy v roku 2010 strieľačky Evolved. Potom sa nad ságou japonského vydavateľa zľahla zem a sedem rokov sme o nej poriadne nepočuli. Zmenu prináša titul Left Alive od štúdia Ilinx, na ktorý si posvietime v dnešnej recenzii.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/inno3d-rtx-2080-x2-oc-recenze.jpg

Inno3D GeForce RTX 2080 X2 OC (RECENZE A TESTY)

Společnost Inno3D není v našich končinách až tolik populární značkou, avšak v její nabídce grafických karet můžete najít některé zajímavé kousky za velmi slušné peníze. V této nabídce můžete nalézt také grafickou kartu Inno3D RTX 2080 X2 OC, kterou jsme pro vás dnes otestovali.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-gtx-1660-ti-pegasus-recenze.jpg

Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus (RECENZIA A TESTY)

Gainward GTX 1660 Ti Pegasus dozaista patrí k tým vôbec najlacnejším grafickým kartám radu GeForce GTX 1660 Ti, a je tak isté, že sa objaví v hľadáčiku nejedného potencionálneho záujemcu o novú grafickú kartu. Aby ste teda pre informácie o grafickej karte nemuseli chodiť nijako ďaleko, my sme ju pre vás priamo na Alza.sk otestovali. Aká teda je Gainward GTX 1660 Ti Pegasus?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-geforce-rtx-2060-o6g-gaming.jpg

Asus Strix GeForce RTX 2060 O6G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty radu ROG STRIX (Republic of Gamers) vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo môžete v ponuke spoločnosti ASUS nájsť. Či to však platí aj pre grafickú kartu Asus Strix RTX 2060 O6G Gaming, o tom sa môžete presvedčiť v recenzii, v ktorej sme si túto grafickú kartu otestovali.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií