AlzaBoxy Q1 Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hdd-thumbnail.jpg

Ako vybrať HDD alebo SSD disk

Pokiaľ vyberáte pevný HDD alebo SSD disk a tápete, pripravili sme pre vás článok, ktorý vám pomôže sa zorientovať v základných parametroch a vybrať dátové úložisko presne podľa vašich predstáv a potrieb. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-thumbnail.jpg

Nastávajúca hviezda strednej triedy? Samsung Galaxy A55 5G ponúkne prémiový dizajn aj 4 nm čipset

Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú softvérovú podporu. Čo môžeme od Samsungu Galaxy A55 očakávať a ako je to s cenou a dostupnosťou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_130.jpg

Dokonalý herný notebook ASUS ROG Zepyhrus G16

Notebook ROG Zephyrus G16 (2024) charakterizuje výkon, presnosť a elegancia. Nový model je tenší a elegantnejší než kedykoľvek predtým, napriek tomu si zachováva rovnaký zmysel pre štýl a osobitosť, ktoré ho vždy odlišovali od ostatných. Tento notebook s celohliníkovým šasi vyrobeným CNC obrábaním je dokonalou kombináciou výkonu a štýlu. Poďte sa pozrieť na jeho predstavenie pekne zblízka. Na aké varianty sa môžete tešiť? A ako vyzerá osvetlenie Slash Lightning? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: čo hýbalo svetom kryptomien vo februári?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11-ultra-nahled.jpg

Asus Zenfone 11 Ultra je top mašina s velkým displejem i špičkovou výbavou

Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při příležitosti vydání navíc můžete uplatnit slevu. Co všechno dovede a kdy bude k mání? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenbook-2024-nahled.jpg

Asus Zenbook Duo (2024) má dva 14" dotykové 3K OLED displeje!

Spoločnosť ASUS predstavila nový revolučný Zenbook DUO (2024) UX8406, prvý ultraprenosný notebook na svete vybavený dvoma 14-palcovými dotykovými displejmi OLED s rozlíšením 3K a frekvenciou 120 Hz. Čo taký špičkový notebook zvládne? Kedy sa začne predávať a za koľko? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-001_8.jpg

Čo je WiFi 6?

Domáce WiFi siete zažívajú v posledných mesiacoch nevídaný nápor. A preto je nevyhnutné zabezpečiť stabilné a rýchle pripojenie v každom kúte vášho bytu. Úplne kľúčovým krokom je prechod na bezdrôtový štandard WiFi 6, ktorý ponúka dostatočne široké prenosové pásmo pre väčší počet zariadení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipl-braun.jpg

Braun Skin i-expert smart IPL: prvý inteligentný IPL na svete s bezkonkurenčnými výsledkami

Ako dosiahnuť krásne hladkú pokožku bez podráždenia a natrvalo odstrániť nežiaduce chĺpky aj na citlivých miestach? Riešenie prináša nový IPL epilátor Braun Smart IPL Skin I·Expert PL7253, ktorý pracuje na profesionálnej úrovni a poskytuje výsledky porovnateľné s profesionálnym ošetrením. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2a-nahled_1.jpg

Nevšedný dizajn, sľubný fotoaparát a lákavá cena. Nothing Phone (2a) chce priniesť svieži vietor do strednej triedy

Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer výkonu a efektivity, zaujať by mal aj fotoaparát. Čo všetko Nothing Phone (2a) ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skull-and-bones-logo_1.jpg

Skull & Bones (RECENZIE – Súhrn)

Pirátska adventúra Skull & Bones sa od svojho oznámenia v roku 2017 niekoľkokrát zmenila, a tak samotní hráči dlho nevedeli, čo od hry očakávať. Začiatkom roka 2024 sme konečne v Skull & Bones vyplávali do vôd Indického oceánu a ako v recenziách, tak aj reakciách hráčov je poznať nespokojnosť. Ako sa hra podarila aj aký nový obsah autori pripravujú, jednoducho všetko, čo o pirátskom dobrodružstve Skull & Bones potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/activity-board.jpeg

Čo je Activity Board a na akom princípe funguje?

Activity Board je interaktívna, vzdelávacia pomôcka pre najmenšie deti. Je založená na Montessori princípoch, takže prirodzene podporuje detskú kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_14.jpeg

Nový MacBook Air s výkonným čipom M3

Je to len pár mesiacov, kedy Apple predstavil desivo rýchle čipy M3. A teraz sa tento vybrúsený kus kremíka dostáva aj do MacBook Air. Tento celosvetovo najobľúbenejší notebook je teraz ešte lepší. Vďaka hardvérovému vylepšeniu sa tak môžete tešiť hneď na niekoľko noviniek. O ktoré ide? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odolny-mobil-nahled.jpg

Najlepšie odolné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie. Aký odolný telefón si vybrať? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 a S24+ (RECENZIA): Umelá inteligencia je tu. Ktorého z bratov si vybrať?

Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich zdvojenú recenziu. Dozviete sa, ktorý z modelov je pre vás vhodnejší, a na základe našich testov vám vysvetlíme, čo majú spoločné a čím sa odlišujú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip6-spekulace-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip6 (ŠPEKULÁCIE): Skladačka sa bude chcieť zapáčiť mainstreamu

S ďalším rokom očakávame aj ďalšiu ohybnú vlajkovú loď z dielní Samsungu, konkrétne Samsung Galaxy Z Flip6. Telefón pravdepodobne už tradične vyjde v lete, už teraz sa však objavujú rôzne špekulácie a úniky. Nič síce zatiaľ nie je stopercentné, poďme sa však pozrieť na to najzaujímavejšie, čo sa o Flip6 povráva. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (RECENZIA): Špičková odolnosť a nočné videnie vo vrecku

Telefóny Oukitel sa u nás v posledných rokoch čoraz viac presadzujú najmä ako zariadenia so skvelým pomerom ceny a kvality. Presne to chce ponúknuť aj odolný telefón Oukitel WP30 Pro, ktorý popri špičkovej vodoodolnosti ponúkne aj neobvyklé vychytávky v podobe sekundárneho displeja na zadnej strane alebo kamery s nočným videním. Čo všetko telefón ponúkne a ako sa používa? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zeus-bitcoin.jpg

Zeus: Najflexibilnejšia mobilná Lightning peňaženka?

Peňaženka Zeus je vyvíjaná od roku 2019. Najprv slúžila primárne ako rozhranie k vlastnému lightning uzlu, ale neskôr pribudla aj možnosť bežať na mobilnom zariadení vlastný uzol, podobne ako je to napríklad u peňaženky Breez. Zaradila sa takto peňaženka Zeus medzi Lightning peňaženky druhej generácie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wifi.jpg

Na prácu z domu potrebujete stabilnú WiFi

Ako správne naladiť domácu WiFi sieť, ktorá zaistí rýchle pripojenie na internet vrátane stabilného streamovania videa? Tu sú naše osvedčené tipy na úpravu nastavenia, alebo rovno na kúpu nového 5 GHz WiFi routera. Aktuálna situácia si totiž žiada spoľahlivé a rýchle riešenie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-3.jpg

Xiaomi 14 Ultra (PREVIEW): Top výbava s 1-palcovým snímačom aj 16 GB RAM

Xiaomi už na jeseň roku 2023 predstavilo modely Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Teraz prichádza najvyšší model Xiaomi 14 Ultra, ktorý má vysoké ambície najmä v oblasti kvality fotoaparátu. Dokáže obstáť v konkurencii vlajkových lodí najsilnejších konkurentov? Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií