AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tehotenstvi-tyden-po-tydnu_1.png

Tehotenstvo po týždňoch: 28. týždeň

Privítajme spoločne 28. týždeň tehotenstva, ktorým vstupujete do posledného, tretieho trimestra. O tom, že všetko začína byť pekne náročné, nie je pochýb. 28. týždeň tehotenstva akoby odštartoval raketový rast vášho bruška nielen dopredu, ale aj do strán, takže napríklad také zaväzovanie topánok pre vás bude predstavovať nadľudskú úlohu. Vždy je však lepšie dopredu vedieť o tom, čo vás čaká, a byť na všetko pripravené. A od toho sme tu my a náš seriál Tehotenstvo po týždňoch. Opäť sa vám pokúsime zdeliť všetky dôležité informácie pre 28. týždeň tehotenstva, ktoré sa týkajú vývoja vášho bábätka a priebehu vášho tehotenstva. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/liceni_oboci_1.jpg

Úprava obočia ľahko a rýchlo: je to vôbec možné?

Ako upraviť obočie, aby vyzeralo perfektne? Za dokonalým obočím nestojí len správne líčenie, ale aj dôkladná úprava jeho tvaru. Okrem podrobného návodu, ako si správne namaľovať obočie, sa v článku dozviete aj tipy na vytrhávanie obočia bez bolesti alebo to, čo na líčenie obočia použiť a aký zvoliť odtieň. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odstranit-skvrnu.jpg

Škvrna na oblečení: Ako ju odstrániť a udržať oblečenie čisté?

Odstraňovanie škvŕn a správne pranie, pri ktorom nedôjde k poškodeniu tkanín, je celkom veda. Keď už škvrny vzniknú, na trhu našťastie existuje niekoľko možností, ako ich odstrániť. Aby ste si urobili prehľad o tom, čo všetko môžete na odstránenie škvŕn použiť, vypísali sme všetky spôsoby v našom novom článku. Navyše sme ich doplnili o špeciálnu vychytávku, s ktorou môžete prať všetky farby bielizne spolu, a ani tak ju nikdy nezafarbíte! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/planujeme-miminko-nahled1_15.jpg

Tehotenstvo po týždňoch: 27. týždeň

Nastáva posledný týždeň druhého trimestra. Akonáhle totiž uplynie 27. týždeň tehotenstva, vstúpite do poslednej tretiny vášho tehotenstva, a to bude ešte len jazda! Opäť sme tu pre vás, aby sme vás informovali o všetkom podstatnom, čo prináša dvadsiaty siedmy týždeň tehotenstva pre budúcu matku aj ako postúpil vývoj vášho bábätka. Upozorníme vás na podstatné telesné aj duševné zmeny, ktoré sú pre 27. týždeň tehotenstva typické, a odporučíme vám, ako si aj koniec druhého trimestra užiť v čo najväčšom pokoji a pohode. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zeny_s_epilovanymi_nohami_1.jpg

Epilácia verzus depilácia: Ako sa zbaviť chĺpkov?

Odstraňovanie chĺpkov patrí medzi bežnú rutinu väčšiny žien. Spôsobov, ako dosiahnuť hladkú pokožku bez chĺpkov, je v dnešnej dobe hneď niekoľko. Medzi najobľúbenejšie patria holenie žiletkou a epilácia klasickým epilátorom. V našom článku sme porovnali rôzne metódy odstraňovania chĺpkov a nezabudli sme ani na rady na ľahšiu epiláciu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/praci-prostredky.jpg

Ako vyrobiť domáci prací prostriedok (NÁVOD)

Chcete prať lacno a ekologicky? V našom článku nájdete všetky podstatné informácie o výrobe domácich pracích prostriedkov vrátane návodov na výrobu mydla, domáceho pracieho prášku, domáceho pracieho gélu a aviváže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pracku-navod.jpg

Ako vyčistiť práčku (TIPY A TRIKY)

Čistenie práčky sa nevypláca zanedbávať, pokiaľ chceme, aby práčka správne a dlho fungovala a aby naša bielizeň bola po vypraní skutočne čistá a voňavá. Ako vyčistiť práčku od zvyškov pracieho prášku a rôznych nečistôt z oblečenia, ako zbaviť práčku vodného kameňa alebo ako sa vyhnúť zápachu z práčky, vám poradíme v našom článku. A ak už vaša stará práčka dosluhuje a vy premýšľate, akú práčku vybrať, máme pre vás odporúčania, ako a kde najlepšie zistíte, na čo sa pri výbere sústrediť a ktoré práčky sú najspoľahlivejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diabetes-1724617_1920 (1).jpg

Glukomer – najdôležitejšie informácie a tipy nielen pre diabetikov

Pravidelné meranie cukru v krvi je pre niektorých diabetikov denným chlebom. Na základe výsledkov meraní sa vyhodnocuje, či je nastavená liečba efektívna. Bez merania to jednoducho nejde. Potrebujete si zaobstarať nový glukomer a neviete, aký prístroj si vybrať? Alebo sa chcete uistiť, či pri meraní nerobíte niektorú z častých chýb? Odpovede nielen na tieto otázky nájdete v našom článku, v ktorom sa na glukomery podrobne zameriame. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/praci-symboly_1.jpg

Pracie symboly: pranie, sušenie aj žehlenie bielizne bez rizika poškodenia

Poznáte všetky symboly prania? Pranie bielizne tak, aby si udržalo svoje vlastnosti, na nich závisí. Ak budete tieto symboly na pranie sledovať, predídete poškodeniu, zafarbeniu a strate vlastností oblečenia. Všetky značky na pranie aj s vysvetlivkami nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usit-rousku.jpg

Ako vyrobiť rúško (FOTONÁVOD)

O tom, že nosenie rúšok má v súčasnej situácii zmysel, nie je pochýb. Bohužiaľ ich však stále nie je na našom trhu dostatok, a preto prichádzame s návodom, ako si môžete bavlnenú rúšku vyrobiť doma. Výhoda bavlnených rúšok spočíva hlavne v tom, že ich možno použiť opakovane, teda samozrejme po nevyhnutnom vyvarení a následnom prežehlení. Ako teda ušiť bavlnenú rúšku? Prečítajte si praktický návod. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy.jpg

Upratovanie domácnosti – tipy, triky a návody

Upratovanie domácnosti nemusí byť otrava. V našom článku sa dozviete, ako upratovať efektívne a systematicky. Dočítate sa, ako sa zbaviť plesní v byte a ako odstrániť pleseň zo steny. Ako vyčistiť sedačku a zameriame sa aj na čistenie koberca. Nezabudneme ani na umývanie okien a pridáme aj ďalšie tipy a triky, vďaka ktorým zvládnete generálne upratovanie v rekordnom čase. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-merit-teplotu.jpg

Ako správne merať teplotu

Zvýšená teplota alebo horúčka iste čas od času potrápi každého, kto práve bojuje s nejakým ochorením. Hoci ide o prirodzenú reakciu nášho organizmu, nemali by sme teplotu nechať bez povšimnutia a jej vývoj priebežne sledovať hlavne u seniorov a malých detí. Práve u nich sa zvýšená teplota môže z minúty na minútu zmeniť v horúčku, ktorú treba rýchlo a účinne zmierniť. Prinášame všetko o téme merania teploty a poradíme, aký teplomer zvoliť na každodenné aj občasné meranie teploty. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masaze.jpg

Masáže – jednoduchý návod, ako sa naučiť masírovať v domácich podmienkach

Žijeme vo veľmi neistých časoch. Už nás netrápi len pracovný stres a povinnosti. Bojíme sa o svoje zdravie a zdravie svojich blízkych. Nutne si od všetkého potrebujeme oddýchnuť a poriadne relaxovať. Masáž je veľmi efektívny spôsob relaxácie tela aj duše. Vďaka nášmu článku sa dozviete všetko podstatné, čo o domácej masáži musíte vedieť a nájdete v ňom tiež detailné návody masáží jednotlivých partií. Pridáme tiež niekoľko užitočných tipov na efektívne masážne prístroje na domáce použitie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tehotenstvi-tyden-po-tydnu.png

Tehotenstvo po týždňoch: 26. týždeň

Iste vás zaujíma, čo nové prinesie 26. týždeň tehotenstva pre vás aj vaše bábätko. Možno sa budete diviť, ako sa malý zvedavec snaží preskúmavať svoje telíčko, ako sa mu zdokonaľuje sluch, aj nad tým, že práve 26. týždeň tehotenstva sa rozhoduje, či vaše bábätko bude pravák, alebo ľavák. Pre vás znamená dvadsiaty šiesty týždeň tehotenstva ďalšie postupné priberanie na váhe spojené s klasickými tehotenskými ťažkosťami. Poradíme vám, ako najlepšie sa s nimi vysporiadate, aby ste si aj 26. týždeň tehotenstva naplno užili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/CRP-test-nahled.jpg

CRP test – vyšetrenie v pohodlí domova, ktoré odhalí bakteriálny zápal

Nie je vám dobre a chcete si byť istí, že nejde o závažnejšie ochorenie, pri ktorom sú potrebné antibiotiká? Vyskúšajte jednoduchý CRP test o overte si, že sú vaše CRP hodnoty v norme. Máme pre vás podrobný návod, z ktorého rýchlo zistíte, aké máte CRP hodnoty v krvi. x Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/planujeme-miminko-nahled1_11.jpg

Tehotenstvo po týždňoch: 25. týždeň

25. týždeň tehotenstva otvára siedmy mesiac, počas ktorého vaše bábätko rastie a silnie natoľko, aby zvládlo blížiaci sa pôrod a následnú adaptáciu na život mimo matkino telo. Zatiaľ má v maternici ešte dostatok priestoru, takže sa môže všelijako pretáčať aj premiestňovať podľa ľubovôle, čo iste tiež často zaznamenávate. Budúcu mamičku môžu 25. týždeň tehotenstva postihnúť klasické tehotenské nepríjemnosti spojené s koncom druhého trimestra, ako je dýchavičnosť, opuchy nôh, pocity neistoty spojené s atypickými snami aj ďalšie klasické príznaky sprevádzajúce koniec druhého trimestra. Pripravte sa dôkladne na dvadsiaty piaty týždeň tehotenstva s naším seriálom Tehotenstvo po týždňoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-509629634_nahled.jpg

Správna starostlivosť o pleť – ako urobiť svojej pokožke radosť podľa typu pleti

Pleť si žiada nielen kvalitnú, ale aj pravidelnú starostlivosť, aby bola pružná, mladistvá, krásna a svieža. Naučte sa urobiť z pravidelnej starostlivosti o pleť účinnú a príjemnú záležitosť. Nielen tým, že zvolíte správne krémy, pleťové vody a masky na tvár, ale aj tým, že ich budete používať každý deň a nenecháte svoju pleť dehydrovať a preťažovať. Doprajte si správnu starostlivosť podľa typu svojej pleti a rozmaznávajte sa príjemnými masážami a ľúbeznou vonnou esenciou. Poradíme vám, čo robiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejdulezitejsi-vitaminy-mineraly_nahledovy.jpg

Najdôležitejšie vitamíny a minerály pre naše zdravie

Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne látky na naše zdravie, ktoré sú tie najdôležitejšie a v akých potravinách ich nájdeme? Ako posilniť obranyschopnosť organizmu a ktoré vitamíny na imunitu majú zmysel užívať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/imunita.jpg

Ako posilniť imunitu (TIPY A TRIKY)

Oslabená imunita je problémem mnoha a lidí, z nichž většina ani netuší, že jejich imunitní systém nepracuje tak, jak by měl. Chronická únava, často se opakující chřipky i zažívací problémy – to vše může souviset právě se sníženou imunitou. Aby došlo k posílení imunity, je třeba dodržovat některá doporučení a změnit špatné návyky, které často souvisí s oslabenou imunitou. V našem článku vám poradíme, jak posílit imunitu a následně tím zlepšit svůj zdravotní stav. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/home office zdravá strava.jpg

Ako zostať v Home office vo forme?

Práca z domu čiže Home office je stále využívanejšou možnosťou práce, ktorú nadšene vítajú hlavne mamičky s malými deťmi alebo ľudia so zložitou dostupnosťou do zamestnania. Nie je však vždy jednoduché pochopiť a prispôsobiť svoj životný štýl Home office, pretože aj ten si žiada svoje pravidlá, ktoré treba dodržiavať. V našom článku sa dozviete, ako si Home office upravíte na mieru presne podľa vlastných potrieb a nedopustíte, aby vás tento spôsob fungovania prevalcoval. Prečítať viac »
12345...21
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií