Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kazety-nahled-2.png

Walkmany a vojny o hlasitosť

S masovým nástupom kaziet sa toho v hudobnom svete veľa premenilo. Magnetický záznam audia rozšíril možnosti reprodukcie hudby medzi bežných ľudí. V 20. rokoch minulého storočia sa objavili magnetofóny s oceľovými drôtmi, avšak v 30. rokoch prišla technológia magnetickej pásky, ktorá ponúkala lepšiu kvalitu a možnosť záznamu viacerých stôp vedľa seba. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-konektor-nahled.jpg

Zasuň – otoč – zasuň – otoč – zasuň: neľahká práca s USB!

USB je stále jasne vedúcim typom konektora. A to aj napriek problémom, hlavne mechanického rázu, ktoré sa s ním spájajú. Aké sú to? A ako sa ku konektoru USB správať tak, aby dlho vydržal? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/50-let-od-prvniho-mobilniho-hovoru-nahled.jpg

50 rokov od prvého hovoru z mobilu. Ako to všetko začalo?

Mobilné telefóny si prešli už niekoľkými fázami vývoja. Pritom ich pôvodným zámerom bolo práve spojiť sa telefonicky z takmer ľubovoľných miest bez nutnosti pripojenia telefónnymi káblami. Už dlhých 50 rokov uplynulo od prvého telefonického hovoru z mobilného telefónu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vynalez-telefonu-nahled.jpg

Vynález telefonu a první starožitné telefony

Mobilní telefon nosí každý den v kapse naprostá většina z nás. Co však vzniku tohoto chytrého zařízení předcházelo? Kdo a kdy vůbec vynalezl telefon? Používají se ještě starožitné telefony? Desítky let po nich přišly na trh pevné linky a následně mobily. Pojďme si vývoj shrnout.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_14.jpg

História počítačov (TÉMA)

Modernú spoločnosť si bez počítačov nemožno vôbec predstaviť. Považujeme ich za absolútnu samozrejmosť, pritom pred sto rokmi vôbec neexistovali. Kedy sa vlastne objavil historicky prvý počítač na svete? Podľa čoho sa líšia jednotlivé generácie? A kto stál za tým, že počítače vôbec vznikli a zasiahli tak významnou mierou do našich životov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Historie_cypherpunks_bitcoin_crypto.jpeg

Historie Cypherpunku (2. část)

Zajímá vás hnutí Cypherpunks? Chcete se dozvědět, co vedlo ke stvoření Bitcoinu a jaké osobnosti se o to zasloužily? Nejsou vám cizí pojmy jako suverenita, soukromí, filozofie, anarchie, inovátorství? Vše začalo v sedmdesátých letech a skrz současnost se tento motýlí efekt dozajisté bude přenášet a formovat ještě další dlouhé roky. Čtěte dále, nahlédněte do zákulisí této tajemné hry a dozvíte se mnohem více.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

História mobilných telefónov: ako sa vyvíjal náš každodenný pomocník

Je to pravdepodobne najpoužívanejší kus techniky súčasnosti. Mobilný telefón je s nami už 3 desaťročia a od doby tých prvých sa v mnohom zmenil. Či už ide o vzhľad, alebo funkcie, teraz pred sebou máme úplne iné zariadenie ako pred rokmi. Čím všetkým si mobilné telefóny prešli?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pocatek-kniha.jpg

Počátek – profesorovo piate pátranie po pravde

Americký spisovateľ Dan Brown napísal pre fanúšikov historických thrillerov ďalšiu knihu o dobrodružstve harvardského profesora Roberta Langdona. Stihne profesor Robert Langdon rozšifrovať ďalšiu záhadu včas? A koho si so sebou vezme počas pátrania na pomoc tentoraz? Začítajte sa do našej ďalšej knižnej recenzie a uvidíte sami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cesta-notebooku-k-zakaznikovi-nahled.jpg

Cesta notebooku naprieč časom

Premýšľali ste, čo všetko váš notebook zažil, než ste si ho odniesli domov? Poďme sa spoločne pozrieť na cestu notebooku. V prvom diele si predstavíme priekopnícke modely, spomenieme si na technologických vizionárov a pozrieme sa na sídla popredných výrobcov. Navyše prihodíme niekoľko tajomstiev a zaujímavostí. Pripravení? Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií