AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/windows-defender-logo.jpg

Zabezpečení PC i mobilů pomocí Microsoft Defender

Společnost Microsoft neustále rozšiřuje své služby, takže není ani divu, že populární služba Microsoft 365 pro jednotlivce nebo pro rodiny se rozrostla o nové funkce. Primárně o zabezpečení vaší identity na internetu. Nechybí ani ochrana proti zákeřným ransomware a phising útokům. A jako bonus dostanete i editor videí Clipchamp. Rozhodně to zní zajímavě, tak se mrkněte, jak to celé funguje! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-365_1.jpg

Microsoft 365: buďte pozitívne produktívni

Microsoft 365 (predtým Office 365) je najnovší zástupca obľúbeného kancelárskeho balíka od spoločnosti Microsoft. Ide o predplatné nielen aplikácií Office, ktoré sú k dispozícii vo variante pre jednotlivcov, rodiny, ale aj rôzne veľké firmy. Čo nové Microsoft 365 prináša a prečo si ho zaobstarať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-access-navod.jpg

Microsoft Access (NÁVOD): využijete dáta na maximum

V programe Access môžete vytvoriť a zdieľať databázu behom pár sekúnd. Stačí importovať informácie a Access sa postará o zvyšok, takže je ľahké vytvoriť a usporiadať ohromné množstvo dát. K dispozícii tiež získate zaujímavých sprievodcov, ktorí vám v začiatkoch pomôžu. Skúsite si vytvoriť vlastnú databázu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-005_1_HU.jpg

Získajte naviac 3 mesiace predplatného Microsoft 365 pri nákupe vybraných zariadení

Pokiaľ používate Microsoft Office 2016, alebo dokonca starší, prechod na Microsoft 365 bude ohromná zmena. Čo všetko táto služba dokáže? A ako získať 3 mesiace zadarmo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-001_3.jpg

Microsoft Account – jediný účet na Windows, Xbox alebo Skype

Od prístupu k obľúbeným produktom a aplikáciám Microsoft až po možnosť mať obsah po ruke aj na cestách - to všetko získate pomocou jedného konta Microsoft. Ukážeme vám, ako si ho založiť a používať v každodennej praxi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-365.jpg

Microsoft 365 a Office 2019: Akú verziu vybrať?

Potrebujete vy a vaša rodina Word, Excel, PowerPoint, Outlook? Potom je jasné, že budete potrebovať Microsoft Office. Akú verziu ale vybrať? Office 365, alebo 2019? Aké sú hlavné rozdiely? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií