AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pokemon-legends-za-logo-nahled.jpg

Pokémon Legends: Z-A – Všetko, čo vieme

Pokémon Legends: Arceus od štúdia Game Freak bol čo sa týka noviniek a inovácií asi najčerstvejším vetrom v pokémonskej sérii za posledných niekoľko rokov. Oznámenie pokračovania tejto, povedzme, svojráznej odbočky od hlavnej pokémonskej línie nás teda rozhodne potešilo. V našom článku o tomto pripravovanom titule nájdete všetky aktuálne informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-title-zelda-nahled.jpg

Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito titulmi rozhodne nešliapnete vedľa, tak pokračujte v čítaní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-violet-scarlet-editions-nahled.jpg

Pokémon Violet a Pokémon Scarlet – Všetko, čo vieme

Štúdio Game Freak chrlí nové a nové pokémonské tituly ako na bežiacom páse. Ich zatiaľ posledný zárez do legendárnej série s vreckovými príšerkami v hlavnej úlohe nesie názov Pokémon Violet a Pokémon Scarlet. V našom článku sa o tejto hre z roku 2022 dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-rpg-key-art-nahled.jpg

Super Mario RPG (RECENZIE – Súhrn)

Nintendo je známe obľubou v prerábaní svojich starších hier, tentoraz ale siahlo až po klasike z roku 1996, v ktorej sa Mario prvýkrát vydal do žánru hier na hrdinov a podľa recenzií sa táto stávka na nostalgiu vyplatila. Super Mario RPG okrem prerobenej grafiky a vylepšených úrovní prináša aj zmodernizovanú hrateľnosť ťahových súbojov či nový soundtrack. Všetko, čo o Super Mario RPG potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-bros-wonder-postavy-nahled.jpg

Super Mario Bros. Wonder (RECENZIE – Súhrn)

Že 2D plošinovky ešte nepatria do starého železa dokazuje skákačka Super Mario Bros. Wonder, ktorá nadväzuje na tradíciu klasických plošinoviek s Mariom a prináša novinku v podobe kúzelného kvetu premieňajúceho herný svet na psychadelickú jazdu plnú hovoriacich rastlín a oživeného prostredia. Všetko, čo potrebujete o Super Mario Bros. Wonder vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo-switch-2-pro-koncept-nahled.jpg

Nintendo Switch 2/Pro – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

O novej verzii hybridnej konzoly Nintendo Switch sa v herných kuloároch šušká už celé roky. Dostali sme už čisto handheldový Switch Lite a tiež Switch OLED s lepším displejom, ale roky špekulovaný Switch 2, alebo aj Switch Pro, ako sa zatiaľ konzola neoficiálne prezýva, zatiaľ nikde. Takmer isté je však to, že skôr či neskôr sa novej generácie Nintenda Switch dočkáme a v tomto článku nájdete všetko, čo zatiaľ o tejto konzole vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-oled-nahled-2.jpg

Nintendo Switch – Všetko, čo vieme

Japonská spoločnosť Nintendo baví svet svojimi originálnymi hernými konzolami už viac ako 40 rokov a často prekvapuje zaujímavými novinkami a inováciami. Tou poslednou, a z hľadiska predajov aj ohlasov hernej komunity veľmi úspešnou, je Nintendo Switch – hybridná konzola, ktorú využijete ako prenosný handheld na hranie na cestách aj ako klasickú hernú konzolu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-legend-of-zelda-tears-of-kingdom-key-art-nahled.jpg

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (RECENZIA – Súhrn)

Akčné RPG The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom splnilo vysoké očakávania a v mnohých ohľadoch dokonca prekonalo predchádzajúci diel Breath of the Wild z roku 2017. Na svojho predchodcu nadväzuje skvelým príbehom, bohatým otvoreným svetom a tiež návykovou hrateľnosťou prinášajúcou nové herné mechaniky. Všetko, čo o The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-legends-arceus-recenze-cover-nahled.jpg

Pokémon Legends: Arceus (RECENZIA) – Minulosť značí sľubnú budúcnosť

Japonské štúdio Game Freak prichádza s ďalším RPG s pokémonmi v hlavnej úlohe, tentoraz sa však vyberieme do minulosti a nahliadneme do doby, keď tieto príšerky boli pre ľudstvo ešte veľkou neznámou. Aké zmeny táto historická kapitola prinesie do zabehnutej série? To sa dozviete v našej recenzii Pokémon Legends: Arceus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-brilliant-diamond-shining-pearl-cover-nahled.jpg

Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl (RECENZIA) – Podarený remake staršej klasiky

Klasické dobrodružstvo vreckových príšeriek Pokémon: Diamond & Pearl od štúdia Game Freak z roku 2006 sa dočkalo moderného remaku. Prerábku si vzalo na starosť japonské štúdio ILCA, podarilo sa ale ich vývojárom 15 rokov starú hru z Nintendo DS úspešne previesť na Nintendo Switch? A má vôbec čo ponúknuť súčasným hráčom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mario-party-superstars-recenze-key-art-nahled.jpg

Mario Party Superstars (RECENZIA) – Virtuálna doskovka na dlhé večery

Za éry Xboxu 360 a PS3 boli remastery a iné prerábky veľmi ojedinelou záležitosťou, s príchodom Xboxu One, PS4 a Switchu sa však s najrôznejšími recyklátmi roztrhlo vrece a možno úplne najväčšiu dieru v ňom rozpáralo Nintendo, ktoré sa pre svoj Switch nebojí vydať aj niekoľko remasterov, remakov či kolekcií starších hier za rok. Mario Party Superstars je ukážkovým príkladom, ako pozbierať už vydaný obsah, preleštiť ho do lepšej grafiky a vydať ako novú hru. Prejde to ale Nintendu aj tentoraz?  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo-switch-oled-model-recenze-cover-nahled.jpg

Nintendo Switch OLED Model (RECENZIA) – Skvelý displej, ale minimum noviniek

Z po niekoľko rokov špekulovaného „Switchu Pro“ s vyšším výkonom sa nakoniec vykľula len vylepšená verzia pôvodnej konzoly z roku 2017, ktorej hlavnou novinkou je OLED displej. Switch OLED model tak do rodiny konzol od Nintenda neprináša nič výrazne nové, čo môže sťažiť rozhodovanie medzi pôvodnou, no stále predávanou verziou, čisto handheldovým Lite variantom a práve novým OLED modelom. V recenzii si tak nový Switch nielen zhodnotíme, ale zodpovieme si aj otázku, komu sa investícia do OLED verzie oplatí a komu nie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-legends-arceus-special-cover-nahled.jpg

Pokémon Legends: Arceus: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Pokémon Legends: Arceus je ďalším dielom kultovej japonskej RPG série Pokémon, ktorú dlhodobo vyvíja štúdio Game Freak a vydáva Nintendo, ktoré ju púšťa exkluzívne na konzolu Nintendo Switch. Do istej miery má byť tento kus revolučný. V čom presne a oveľa viac, si prečítate v našom špeciáli.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-legend-of-zelda-skyward-sword-hd-recenze-key-art-nahled.jpg

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (RECENZIA) – Link a Zelda mieria k oblakom

The Legends of Zelda patrí medzi legendárne videoherné značky, ktorých fanúšikovská základňa stále stúpa. K nárastu popularity týchto hier dochádza vďaka vydávaniu zbrusu nových dielov, svoj podiel na tom ale má aj vydávanie vylepšených verzií starších titulov z tejto série. Ukážkovým príkladom tohto trendu môže byť aj The Legend of Zelda: Skyward Sword, hra pôvodne z roku 2011, ktorá sa pri príležitosti 10. výročia svojho vydania dočkala remastrovanej HD verzie. Má ale takto osviežená Zelda čo ponúknuť aj dnes? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-3d-world-bowsers-fury-ninteno-switch-recenze-nahled.jpg

Super Mario 3D World + Bowser's Fury (RECENZIA) – Stará klasika s novým rozšírením

Časté recyklovanie úspešných hier Nintendu prechádza najmä vďaka tomu, že vždy pridá niečo navyše. V prípade Super Mario 3D World ale nejde o rýchlejší pohyb postáv, vylepšenú grafiku alebo snáď slušivý steelbook (aj keď aj to sa samozrejme počíta), ale úplne novú hru Bowser's Fury. Super Mario 3D World + Bowser's Fury prináša starú osvedčenú klasiku v lepšej grafike a nové dobrodružstvo, ktoré sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Ako sa tento komplet na Nintendo Switch podaril, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-recenze-key-art-nahled.jpg

Hyrule Warriors: Age of Calamity (RECENZIA) – Viac než len podarený crossover

Od vydania The Legend of Zelda: Breath of the Wild, podľa mnohých jednej z najlepších hier posledných rokov, ubehlo už niekoľko rokov, a hoci priame pokračovanie už je oficiálne vo vývoji, hneď tak sa ho zrejme nedočkáme. Fanúšikovia série si však môžu skrátiť čakanie aspoň odbočkou Hyrule Warriors: Age of Calamity, ktorej vydanie je zatienené novembrovým štartom PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Naša recenzia vám prezradí, prečo by ste však hru nemali minúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-nahled.jpg

Rúbačka Hyrule Warriors: Age of Calamity bude prequelom poslednej Zeldy (OZNÁMENIE)

Spoločnosť Nintendo včera pomerne nečakane oznámila novú Nintendo Switch exkluzivitu z univerza Legend of Zelda. Nejde však o priame pokračovanie, ale o najnovší diel spin-off série hack & slash Hyrule Warriors, ktoré by malo dejovo predchádzať práve poslednej Zelde (Breath of the Wild). Na čo všetko sa v Hyrule Warriors: Age of Calamity môžeme tešiť, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/animal-crossing-new-horizons-cover-nahled.jpg

Animal Crossing: New Horizons (RECENZIA) – Robinson Crusoe podľa Nintenda

Séria Animal Crossing je na konzolách od Nintenda veľmi populárna, napriek tomu posledný diel s podtitulom New Leaf vyšiel už pred dlhými ôsmimi rokmi. Animal Crossing: New Horizons ale nie je len prvou zastávkou tejto série na konzole Nintendo Switch, ale tiež veľkým generačným skokom, ktorý okrem krajšej grafiky prináša aj mnoho nových herných mechaník a desiatky, ak nie stovky hodín zábavy. Do akej miery nás Animal Crossing: New Horizons očarilo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e3-2020-esa-logo-nahled.jpg

E3 2020: kto na výstave nebude chýbať a kto sa naopak tento rok neukáže? (TÉMA)

Výstavu E3 v posledných rokoch opustila napríklad EA a napríklad aj Microsoft už prezentuje svoje hry vo vlastných priestoroch. Možno najväčším prekvapením je ale absencia Sony druhý rok po sebe – je tak veľmi príjemné mať v rukách oficiálny zoznam vystavovateľov. Konečne teda vieme, kto na E3 2020 príde a kto sa naopak nezúčastní. Chýbať bude napríklad aj Geoff Keighley, ktorý posledné tri roky moderoval šou E3 Coliseum. Nielen o tom sa dočítate v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ring-fit-adventure-cover-nahled.jpg

Ring Fit Adventure (RECENZIA) – Perfektné fitness RPG, pri ktorom sa riadne zapotíte

Herný priemysel sa v minulosti už niekoľkokrát stretol so snahou skombinovať hry s cvičením. Väčšina hráčov však z týchto pokusov veľmi nadšená nebola, pretože išlo o výrobky zacielené na fanúšikov fitness, medzi ktorými sa popravde veľa milovníkov hier nenachádzalo. Vývojári z Nintendo sa preto rozhodli, že celý koncept prekopú a vydajú na Nintendo Switch. Tak čo myslíte, podarilo sa im v RPG Ring Fit Adventure konečne spojiť zábavu s fyzickým záprahom?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií