Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-ai-tv-nahled.jpg

Televízory Samsung vstupujú do novej éry vďaka AI

Moderné QLED 8K televízory Samsung majú teraz vďaka AI ešte lepšie výsledky pri zobrazení akčných scén, športu, ale napríklad aj pri hraní hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-revolucni-displeje-nahled.jpg

Nové displeje Samsungu dokážu divy. Ohýbajú sa, vysúvajú aj merajú krvný tlak

Čím sa Samsung mohol pochváliť na prestížnej akcii Display Week? Poodhalil, na ktorých technológiách práve pracuje, a rozhodne to stojí za to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-televizi-sony.jpg

Ako vybrať televízor Sony (NÁVOD)

Rozhodujete sa, aký model televízora SONY je pre vás ten vhodný a nie ste si istí významami niektorých pojmov a názvov? Alebo sa chcete dozvedieť viac o unikátnych funkciách televízorov SONY? Potom je tento článok priamo pre vás, nájdete tu stručné popisy k technológiám a funkciám televízorov SONY. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LG_TV_cashback.png

LG cashback: kúpte si vybrané OLED televízory so zľavou až 200 EUR

Pokiaľ si vyberiete niektorý z OLED televízorov LG, vnesiete si do svojej domácnosti nielen pôsobivé filmové zážitky, ale navyše, ak využijete túto ponuku, ušetríte až 400 EUR. Ale pozor, táto ponuka je platná len od 26. apríla do 29. mája 2022.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-casback-nahled.jpg

Philips cashback: ušetrite až 550 EUR pri nákupe nového televízora a soundbaru

Nový Android OLED televízor a soundbar Philips, to je skvelá kombinácia, ktorá umocní váš zážitok pri sledovaní filmov. Ak využijete práve prebiehajúcu akciu, môžete pri nákupe tejto kombinácie ušetriť až 550 EUR. Ako to dosiahnuť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-prodlouzena-zaruka-nahled.jpg

Užite si päťročnú záruku na OLED televízory Sony

Predĺžená záruka na vybrané OLED televízory Sony vám spoločne s dopravou zadarmo prinesie päť rokov v pokoji. Päť rokov záruky získate automaticky ako darček. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tvHX900E-nahled.jpg

Nové televízory Panasonic disponujú skvelými technológiami

Nové série televízorov Panasonic sa aj naďalej snažia, aby bol náš zážitok maximálne podobný tomu, ktorý máme v kine, a tiež aby bol obraz verný tomu, čo zamýšľali filmoví tvorcovia. Nové televízory si berú na pomoc veľa zaujímavých technológií. Čo ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televize-monitor-vzdalenost.jpg

Odporúčaná pozorovacia vzdialenosť obrazovky

Pozorovacia vzdialenosť je hodnota, ktorá udáva ideálne umiestnenie pozorovacieho miesta voči samotnému televízoru (monitoru). Líši sa s ohľadom na uhlopriečku a rozlíšenie televízora. V prípade pozorovacej vzdialenosti platí priama úmera: Čím je uhlopriečka väčšia, tým musíme byť od televízora ďalej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-ambilight.jpg

Philips OLED TV Ambilight: kinosála u vás doma

Pre náročných divákov, ale aj pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy, prichádza Philips s OLED televízormi a technológiou Ambilight. Zabudované diódy po stranách obrazovky umocnia divácky zážitok, a vy sa budete cítiť ako v kine. Ambilight navyše šetrí vaše oči. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oled-plazma-nahled.jpg

Meníme plazmu za OLED: Panasonic GZ2000

Doba plazmových TV je nenávratne preč a najhorúcejšou technológiou na poli televízorov je bezpochyby OLED. Čím televízory s technológiou OLED toľko prevyšujú svoju konkurenciu? To si demonštrujeme na špičkovej novinke z dielní spoločnosti Panasonic – OLED Smart TV Panasonic GZ2000! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-oled-displej.jpg

OLED displej

Často prezývané aj ako zobrazovače budúcnosti. Vo väčšine prípadov nimi bývajú vybavené prémiové produkty. Svojimi vlastnosťami totiž ohromia nejedného náročného zákazníka. Vynikajú najmä širokým rozsahom farieb, nízkou spotrebou a vysokým jasom. Zároveň verne reprodukujú čiernu farbu. Vďaka tomu je na displej dobre vidieť aj na priamom slnku. Úctyhodná je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje takmer 180 stupňov.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií