Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-optane-ssd-905p.jpg

Intel Optane 905p (RECENZIA A TESTY): Najrýchlejší SSD na trhu

V dnešnej recenzii sme si posvietili na nástupcu revolučného SSD disku Intel Optane 900p, rad Optane 905p. Dočkali sme sa vopred sľubovaného vyššieho výkonu, kratších prístupových dôb a lepšej životnosti? A ako si Intel Optane 905p vedie v porovnaní s najbližšou konkurenciou? Nielen na tieto otázky odpovedáme v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Intel_Optane_nahled.png

Intel Optane Memory je TOP spôsob, ako zrýchliť počítač

Potrebujte veľký systémový disk, ale nemôžete si dovoliť drahé SSD? Riešenie predstavuje kombinácia platňového disku doplneného o vyrovnávaciu pamäť Intel Optane. Na aký výkonnostný nárast sa môžete tešiť? Aká je cena Intel Optane Memory? A aké sú hardvérové požiadavky? Všetko o výhodách a nevýhodách Intel Optane Memory v článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Intel-Optane-H10-nahled.png

Intel Optane H10 512GB (RECENZIA A TESTY)

Na trh s SSD diskami sa nám nenápadne vkradol kúsok z dielní spoločnosti Intel s označením Optane H10. A ak si myslíte, že vás ohromí iba veľkými číslami, na ktorých vo výsledku ani veľmi nezáleží, ste na omyle. Pri testoch čítania malých súborov totiž Intel Optane H10 dosahuje naozaj neuveriteľné výsledky. Presvedčte sa sami v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-optane-ssd-nahled.jpg

Intel Optane 900P (RECENZIA A TESTY)

SSD disk Intel Optane 900P sa pýši nálepkou najrýchlejší SSD disk sveta. Tajomstvo úspechu údajne tkvie v revolučnej pamäti 3D XPoint. Ako obstojí nový SSD disk z dielne spoločnosti Intel v našej recenzii? V testoch sme ho postavili proti Samsung 960 EVO, Samsung 960 PRO a Samsung 850 PRO. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Intel_Optane_nahled.png

Intel Optane Memory (PODROBNÝ TEST) – Čo priniesla nová aktualizácia?

Je tu inteligentná cache pamäť Intel Optane Memory s technológiou 3D XPoint, ktorá z vášho sekundárneho HDD urobí konkurenta aj pre bežný SSD disk. My sme pre vás Intel Optane Memory dôkladne otestovali v benchmarkoch, hrách a v reálnej prevádzke. Ako sa novej technológii darí? Čítajte v našej podrobnej recenzii! Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií