Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/age-of-wonders-4-cover-nahled.jpg

Age of Wonders 4 (RECENZIE – Súhrn)

Dnes už legendárna 4X strategická značka Age of Wonders sa po dlhých deviatich rokoch opäť pripomína – tvorcovia z Triumph Studio s vydavateľom Paradox Interactive vydali Age of Wonders 4, čím celkom prekvapili milovníkov tejto série. Čo o titule vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cities-skylines-2-key-art-nahled.jpg

Cities: Skylines 2 (RECENZIE – Súhrn)

Pre všetkých milovníkov mestských simulácií sa oznámenie pokračovania Cities Skylines od vydavateľa Paradox Interactive, jednej z najlepších hier v tomto žánri, stalo splneným snom. Autori zo štúdia Colossal Order sa v Cities: Skylines 2 snažili dosiahnuť najrealistickejší zážitok doteraz, ktorý preverí vaše kreatívne schopnosti a umenie čeliť problémom. Čo všetko o druhom dieli vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/empire-of-sin-uvod-nahled_1.jpg

Empire of Sin (RECENZIA) – Napínavá bitka o Chicago

Niektorých herných tvorcov má človek neodmysliteľne spojených so značkami, ktorým umožnili vzniknúť, čo im následne nedáva veľa priestoru na to, aby skúsili iný žáner. John Romero je postavou, ktorá definovala prvé krôčiky riadnych FPS hier. Možno práve preto by len málokto povedal, že práve on sa pustí do vývoja ťahovky. Na staré kolená sa do toho však predsa len dal, vďaka čomu tu máme gangsterskú stratégiu Empire of Sin, o ktorej vám povie viac naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crusader-kings-iii-trio-nahled.jpg

Crusader Kings III (RECENZIA) – Strategický klenot, ktorý vám nedá spať

Počas minulých dvoch týždňov sme sa mali možnosť naplno venovať na stredovek orientovanú realtimovú grand stratégiu (s možnosťou pauzy), Crusader Kings III, ktorej predchodca oslovil aj napriek svojej vizuálnej nevýraznosti nemalú časť herného sveta pomocou neskutočne chytľavej hrateľnosti. Či je na tom jeho pokračovateľ rovnako, v čom vyniká a čím sa odlišuje od kultového druhého dielu, vám povieme prostredníctvom našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crusader-kings-3-dvur-nahled.jpg

Crusader Kings III (OZNÁMENIE) konečne predstavené svetu

Keď fanúšikovi kvalitných stratégií niekto povie, aby si predstavil ideálnu grand stratégiu, v hlave sa mu pravdepodobne vždy objaví kombinácia Total War a Crusader Kings II. Možno práve kvôli tejto skutočnosti sme tak veľmi nadšení z dnešného oznámenia spoločnosti Paradox Interactive, ktorá na svojom festivale PDXcon 2019 v Berlíne predstavila svetu trailer ku Crusader Kings III. Kedy hra dorazí a čo ponúkne, si prečítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vampire-the-masquerade-bloodlines-2-tlupa-nahled.jpg

Svet Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 bude stáť na vašich rozhodnutiach (Dojmy z Gamescomu)

Oznámenie pokračovania populárneho upírieho RPG Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 vzbudilo veľké očakávania, ktoré s každým vypusteným gameplayom rastú. Naša redakcia sa mala príležitosť počas hands-off prezentácie porozprávať so samotnými tvorcami a dostať z nich tak pre vás niektoré informácie, ktoré nie sú z ukážky zrejmé. Ste zvedaví na život v Seattli po zotmení? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a4160044-82ab-4837-aaf1-3164eb418a24.jpg

Stellaris: MegaCorp (Mini RECENZIA) – gigantické korporácie pohlcujú vesmír

Extrémne vydarenú stratégiu Stellaris sme vám prvýkrát predstavili skrz expanziu Stellaris: Apocalypse, ktorá sa tvorcom podarila minimálne rovnako ako základná hra. Dnes sa k nej vraciame, pretože nám Paradox Development Studio prináša nové zásadné rozšírenie. Čo si o Stellaris: Megacorp myslíme, nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dd77beb9-ea93-4271-8d05-4624d5858015.jpg

BattleTech Flashpoint (mini RECENZE) – Expanze zacílená na veterány

Každý, kdo trošku zná Paradox Interactive, ví, že projekty s ním spojené většinou obohatí po vydání řada zajímavých expanzí různých kvalit. Aktuálně nám vývojářské studio Harebrained Schemes stojící za povedenou tahovkou BattleTech přináší rozšíření Flashpoint. Jak si v našich očích vedl, si přečtěte v této krátké recenzi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/imperator-rome-cover-nahled.jpg

Imperator: Rome (PREVIEW) – Crusader Kings 2 z éry rímskych cisárov

Čo ponúkne Imperator: Rome, najnovšia komplexná stratégia z dielní švédskych Paradox Interactive, tvorcov populárnych projektov ako Crusader Kings či Europa Universalis? Zistíte v našom podrobnom preview.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-wonders-planetfall-nahled.jpg

Age of Wonders: Planetfall (PREVIEW) – Pokrok nezastavíš

Triumph Studios, autori slávnej série stratégií Age of Wonders, sa pokúšajú svojím nedávno oznámeným titulom Planetfall odštartovať novú kapitolu. Klasické fantasy univerzum nahradí sci-fi prostredie a aj keď Age of Wonders: Planetfall zostáva ťahovkou, bližšie ako k legendárnym Heroes of Might and Magic bude mať k zástupcom žánru 4X. Viac v našej preview.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/battletech-2018-thumbnail-nahled.jpg

BattleTech (RECENZIA) – konečne poriadna robotia ťahovka

Nezávislé štúdio Harebrained Schemes doposiaľ tvorilo primárne RPG, ktoré vždy stáli za to. Teraz sa však snažia preraziť medzi ťahové stratégie skrz svoje dielko BattleTech. Odpovede na otázky, ako sa ich novinka hrá a či má vôbec zmysel sa o ňu zaujímať, nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/surviving-mars-logosmall.jpg

Surviving Mars (RECENZIA) – Vydarené prežívanie na Červenej planéte

Vývojári z malého štúdia Haemimont Games majú stratégie v malíčku. Nemožno sa teda veľmi čudovať, že sa s nimi spojil najväčší producent RTS Paradox Interactive, ktorý im v priebehu posledných rokov financoval vývoj budovateľskej stratégie Surviving Mars. Stojí výsledok za to? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stellaris-thumbnail-nahled.jpg

Stellaris (RECENZIA) – Stratégia zrejúca ako víno

V tej záplave hier sa človeku občas stane, že ho niektoré projekty minie a dostane sa k nim až v momente, keď do nich dorazí výraznejšie rozšírenie. V našej dnešnej recenzii vám ukážeme jednu z najvýraznejších stratégií z dielní Paradox Interactive, Stellaris, ktorú vám predstavíme spolu s DLC Stellaris: Apocalypse.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií