AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/farming-simulator-23-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 23 (RECENZIA – Súhrn)

Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kerbal-space-program-2-info-vse-co-vime-cover-nahled.jpg

Kerbal Space Program 2 – Všetko, čo vieme

Dobývanie vesmírneho priestoru nemusí byť len vážna záležitosť, na ktorú potrebujete mozgy z NASA. Namiesto toho sa môžete pokúsiť objaviť kozmos len na základe znalostí základov fyziky a metódy pokus/omyl, ako nás to naučil titul Kerbal Space Program. Jeho pokračovanie prináša množstvo noviniek, o ktorých sa dočítate v našom info článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-sims-4-characters-key-art-nahled.jpg

The Sims 4 (NOVINKY) – free to play, gameplay, DLC

The Sims 4 je zatiaľ najnovším dielom série simulátorov života s názvom The Sims, ktorej tituly si od vydania toho prvého v roku 2000 našli cestu na herné zariadenia desiatok miliónov hráčov. Všetko, čo o The Sims 4 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-motorsport-main-keyart.jpeg

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-22-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 22 (RECENZIA) – Od políčka k holdingu

Švajčiarski vývojári z Giants Software sa po trojročnej pauze vracajú s pokračovaním svojej poľnohospodárskej ságy Farming Simulator, ktorú sa tentoraz rozhodli taktiež sami vydať. Ako dopadli novinky, ktoré Farming Simulator 22 ponúkol, čo sa podarilo a čo naopak mohlo byť spracované lepšie, sa dozviete v tejto recenzii.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-22-logo.jpg

Farming Simulator 22: dátum vydania, multiplayer a ďalšie info

Pokračovanie farmárskej simulácie od švajčiarskych vývojárov z Giants Software ponúkne niekoľko zaujímavých noviniek aj možnosť zahrať si s kamarátmi. Čo konkrétne majú vývojári pre Farming Simulator 22 pripravené a na čo sa môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-flight-simulator-new-zealand-key-art-nahled.jpg

Microsoft Flight Simulator (2020): World Updaty, Top Gun DLC a ďalšie info

Nebeské výšiny máme od 18. augusta 2020 opäť na dosah zo svojich hráčskych brlohov. Francúzske štúdio Asobo sa totiž postaralo o znovuzrodenie legendárnej série Microsoft Flight Simulator, ktorá vstala ako bájny fénix z popola a ukázala krásy našej zemegule z kokpitu rôznorodých lietadiel. V nasledujúcom článku sa dozviete všetko, čo by vás o tomto virtuálnom plachtení medzi oblakmi mohlo zaujímať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-recenze-title-nahled.jpg

Star Wars: Squadrons (RECENZIA) – Vesmírny pilot to nemá jednoduché

Aj keď sú Star Wars jednou z najpopulárnejších franšíz na svete, v hrách čerpajúcich z tejto série sa práve netopíme. A už vôbec sa nedá povedať, že by sme mali často možnosť skočiť do ikonických hviezdnych lodí a preletieť sa vo vákuu. Štúdio Motive sa však rozhodlo túto dieru na vesmírnom trhu zalepiť a vo svojom akčnom simulátore Star Wars: Squadrons nám umožnia zachrániť preďalekú galaxiu z kokpitu ako v single, tak aj multiplayerových režimoch. Stojí za to nasadiť si leteckú helmu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/project-cars-3-cover-nahled.jpg

Project Cars 3 (RECENZIA) – Od rýdzej simulácie k zábavnej arkáde

Studio Slightly Mad sa do hernej histórie zapísalo najmä obľúbenou pretekárskou sériou Project Cars, ktorá od roku 2015 robí radosť predovšetkým fanúšikom pretekárskej simulácie. S tretím dielom sa však autori rozhodli zacieliť na širšie publikum, Project Cars 3 sa tak vzdáva niektorých realistických prvkov pretekárskych simulátorov a naopak prináša rad ústupkov, ktoré potešia pretekárov vyhľadávajúcich skôr arkádovejšie pretekanie. Či Project Cars 3 dokáže potešiť oba tábory, alebo si fanúšikovia prvých dvoch dielov musia hľadať novú stajňu, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-flight-simulator-xbox-nahled.jpg

Microsoft Flight Simulator (DOJMY Z HRANIA) – Konzolový unikát

Zahrali sme si Xbox Series X verziu, ktorá vyšla 27. júla 2021 a je vylepšená o niekoľko noviniek na čele s množstvom asistentov a uľahčení. Ako sa Microsoft Flight Simulator hrá a tiež ako vyzerá na Series X, zistíte v našich dojmoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hunting-simulator-2-recenze-cover-nahled1.jpg

Hunting Simulator 2 (RECENZIA) – Lovcom bez výčitiek

Po troch rokoch prichádza belgické štúdio Neopica s pokračovaním svojho Hunting simulátora. Čo všetko sa od prvého dielu zmenilo a nakoľko ide naozaj o simulátor, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-sims-4-eco-lifestyle-recenze-nahled.jpg

The Sims 4: Ekobydlení (Mini RECENZIA) – Život simíkov odteraz hrá všetkými odtieňmi zelenej

V poradí deviate veľké rozšírenie pre simulátor ľudského života The Sims 4 s názvom Ekobydlení (Eco Lifestyle) od štúdia Maxis sľubovalo pretvorenie virtuálnych človiečikov na vyznávačov udržateľného spôsobu života a celkom nové mestečko Evergreen Harbor. (Ne)čistota prostredia, v ktorom vaši simovia žijú, sa mala odvíjať od vašich rozhodnutí a spôsobu života. Dočkali sme sa naozaj plnohodnotnej, veľkej expanzie? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gran-turismo-7-nahled.jpg

Gran Turismo 7 mieri na PlayStation 5 so špičkovou grafikou a veľkým kariérnym režimom (OZNÁMENIE)

Oficiálne oznámenie siedmeho dielu pretekárskeho simulátora Gran Turismo prišlo podľa očakávaní na streame PlayStation 5: Future of Gaming, kde sme videli ukážku nielen z rozsiahlej kampane, ale tiež rovno zábery z hrania, ktoré nenechajú nikoho na pochybách o tom, že Polyphony Digital pracujú na ďalšom podarenom dieli. Všetko, čo zatiaľ o Gran Turisme 7 vieme, nájdete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-cover-nahled.jpg

Vesmírny simulátor Star Wars: Squadrons ukázal prvý trailer, ponúkne multiplayer aj story režim (OZNÁMENIE)

Tak dlho sa lieta s X-Wingom vesmírom, až Hviezda smrti vybuchne... O novej hre z univerza Star Wars sme počuli už nejakú dobu, najprv neplánovane unikla na internet pod kódovým označením Project Maverick, aby sme sa po niekoľkých mesiacoch dočkali oficiálneho oznámenia a prvého cinematic traileru. Čo všetko o Star Wars: Squadrons vieme, sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moving-out-recenze-nahled.jpg

Moving Out – Sťahováci bez hraníc (RECENZIA)

Snívali ste odmalička o práci sťahováka, ale rodičia z vás chceli mať kardiológa, takže si na sále počas sceľovania prasknutých chlopní často predstavujete, že sťahujete rozkladaciu pohovku na tretie poschodie v dome bez výťahu? Ak ste odpovedali áno, máme pre vás dobrú správu. Vývojári z DevM Games a SMG Studio vás totiž vo svojom titule Moving Out nechajú stať sa zamestnancom sťahovacej služby. Bude to ale viac zábava, alebo drina?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snowrunner-recenze-main1-nahled.jpg

SnowRunner (RECENZIA) – Keď sa zo škaredého Wartburgu stane Hammer H2

Štúdio Saber Interactive začalo so sériou plnou mazľavého blata a ťažkotonážnej techniky v roku 2014 na Kickstarteri, a hoci išlo o úspešný indie titul, vtedajší vydavateľ to pravdepodobne cítil inak a po rozporoch sa vývoj pokračovanie zastavil, aby v roku 2017 vyšla už pod záštitou Focus Home Interactive vylepšená verzia s názvom Spintires: MudRunner. Pokračovanie s názvom SnowRunner však zaraďuje vyššiu rýchlosť a razí si cestu medzi absolútnu špičku. Viac prezradí naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/animal-crossing-new-horizons-cover-nahled.jpg

Animal Crossing: New Horizons (RECENZIA) – Robinson Crusoe podľa Nintenda

Séria Animal Crossing je na konzolách od Nintenda veľmi populárna, napriek tomu posledný diel s podtitulom New Leaf vyšiel už pred dlhými ôsmimi rokmi. Animal Crossing: New Horizons ale nie je len prvou zastávkou tejto série na konzole Nintendo Switch, ale tiež veľkým generačným skokom, ktorý okrem krajšej grafiky prináša aj mnoho nových herných mechaník a desiatky, ak nie stovky hodín zábavy. Do akej miery nás Animal Crossing: New Horizons očarilo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-flight-simulator-gameplay-cover-nahled.jpg

Microsoft Flight Simulator (NOVINKA) nám spôsobuje závrat svojou monumentalitou

Letecká simulácia od Microsoftu nadobúda reálnejšie kontúry a my sa postupom času dozvedáme čoraz viac ohromujúcich noviniek. Teraz sa odhalili prvé obsiahlejšie dojmy priamo z hrania, ktoré ukazujú aj tým najväčším pesimistom, že nám výlet do nebeských výšin vezme dych. V dnešnej novinke o Microsoft Flight Simulatore sa totiž porozprávame predovšetkým o spracovaní miest po celej planéte.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bee-simulato-uvodni-obrazek-nahled.jpg

Bee Simulator (Mini RECENZIA) – Slasti a strasti včelieho života

Napadlo vám niekedy, aký asi majú údel tvorovia, ktorí sú ľuďmi považovaní za jedných z najusilovnejších? Vývojári z VARSAV Game Studios sa tomu pokúsili s Bee Simulator prísť na kĺb a vytvorili unikátny simulátor života jedného včelieho úľa. Ako sa hra určená primárne pre deti od 7 rokov nakoniec podarila, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-20-traktor-nahled.jpg

Farming Simulator 20 (Mini RECENZIA) – Z mobilov rovno na Nintendo Switch

Na PC patrí séria Farming Simulator vďaka svojim kvalitám medzi jedny z najhranejších simulátorov vôbec. Dosť jej v tomto smere pomáha fakt, že na tejto platforme ponúka kooperáciu. Teraz jej najnovší zástupca mieri na Switch, kde nemá táto značka tak istú pozíciu. Ako sa páči v našej redakcii, či dosahuje kvalitatívnych štandardov hybridnej konzoly spoločnosti Nintendo a v čom by mohol byť Farming Simulator 20 lepší, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií