Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/call-of-duty-modern-warfare-iii-keyart.jpg

Call of Duty: Modern Warfare 3 – Všetko, čo vieme

Ikonická séria akčných strieľačiek Call of Duty sa aj tento rok rozrastie o ďalší diel, tentoraz pod taktovkou štúdií Sledgehammer Games a Infinity Ward. Titul ponesie názov Call of Duty: Modern Warfare III a pôjde o priame pokračovanie COD: MW II z minulého roka. Za záchranou sveta sa opäť vydáme v spoločnosti ikonickej špeciálnej jednotky Task Force 141, ktorej členovia pod vedením kapitána Price budú čeliť zlovestným plánom ruského teroristu Makarova. Príbehová kampaň aj multiplayer COD: Modern Warfare III majú ponúknuť hneď niekoľko noviniek a nielen o nich sa dočítate viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cod-vanguard-the-last-stand-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard: 1. sezóna, Zombies a ďalšie info

Call of Duty: Vanguard, v ktorom si zabojujete na všetkých frontoch druhej svetovej vojny, je najnovším členom rozsiahlej rodiny akčných FPS Call of Duty. Vydavateľom titulu je spoločnosť Activision a za jeho vývojom stojí štúdio Sledgehammer Games. Vanguard okrem príbehovej kampane obsahuje aj online multiplayer a kooperatívny režim Zombies, ktoré sú pravidelne obohacované novým obsahom v rámci vychádzajúcich multiplayerových sezón. Všetko podstatné nielen o aktuálnej sezóne sa dozviete v tomto špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-vanguard-keyart-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard (RECENZIA) – Má čo ponúknuť na všetkých frontoch

Benjamin Franklin raz povedal: „Na tomto svete nie je nič isté, okrem daní a smrti“. Hráčska komunita si však k týmto dvom konštantám môže pripočítať aj každoročné rozšírenie rodiny Call of Duty. Rok 2021 patrí štúdiu Sledgehammer Games, ktoré túto nesmrteľnú sériu FPS obohacuje prostredníctvom Call of Duty: Vanguard. Hra ponúkne ako príbehovú kampaň, tak aj multiplayer a kooperatívny režim Zombies – všetky tri zasadené do obdobia druhej svetovej vojny. Čo sa nám na týchto troch zložkách páčilo a čo by naopak malo zostať v prepadlisku dejín? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/62c866f8-8aa1-45e3-954d-75c7f228d269.jpg

Call of Duty: WWII – Shadow War (RECENZIA) – Obstojné finále

Finálna časť Call of Duty: WWII – Season Pass z dielní Sledgehammer Games je tu. Aké dojmy v nás Call of Duty: WWII – Shadow War zanechalo, v čom vyniká a ktoré lokácie nám v ňom najviac prirástli k srdcu, si máte možnosť prečítať v nasledujúcich riadkoch našej recenzie, v ktorej vám okrem iného povieme, či stojí celok za pozornosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/call-of-duty-ww2-united-front-small.png

Call of Duty: WWII – United Front (RECENZIA) – Boj v tieni Stalingradu

Cez víkend sme si zahrali posledné vydané DLC ku Call of Duty: WWII. Ako veľmi nás United Front zaujal a či sa kvôli nemu oplatí zakúpiť potrebný celý season pass, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/call-of-duty-ww-2-war-machine-small.jpg

Call of Duty: WWII – The War Machine (RECENZIA)

The War Machine je platené DLC, ktoré tvorí spolu s The Resistance a ďalšími dvoma balíkmi Call of Duty: WWII – Season Pass. Detailné informácie o tom, ako veľmi sa vývojárom zo Sledgehammer Games podarilo prepracovať túto časť, ponúka naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/call-of-duty-ww2-the-resistance-logosmall.jpg

Call of Duty: WW2 – The Resistance (RECENZIA) – DLC v znamení odporu

Vývojári zo Sledgehammer Games pomaly, ale isto odkrývajú obsah Call of Duty: WWII – Season Pass. Dnes vám v recenzii predstavíme jeho prvú časť The Resistance, ktorú sme mali možnosť poriadne otestovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-ww2-thumbnail-small-nahled.jpg

Call of Duty: WWII (RECENZIA) – Druhá svetová znovu a lepšie?

Fanúšikmi vymodlené Call of Duty z druhej svetovej je po rokoch čakania konečne tu. Vracia Call of Duty: WWII z dielní Sledgehammer Games sérii stratený lesk, alebo ju podobne ako Call of Duty: Infinite Warfare ťahá ešte viac ku dnu? Na túto a ďalšie otázky vám dá odpoveď naša recenzia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií