P&G boost Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3-tipy-nahled.jpg

Total War: Warhammer I a II (TIPY) – ako zvíťaziť v bitkách a kampani za všetky národy

Záverečný diel nášho špeciálu zameraného na jedny z najlepších stratégií posledných rokov Total War: Warhammer I a II je tu. Poradíme vám, akú taktiku zvoliť za jednotlivé národy v bitkách a v hlavných kampaniach. Posledná štvrtá epizóda sa konkrétne venuje kampani Total War: Warhammer 2.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/total-war-historie-vs-fantasy-logosmall.png

Total War: história vs. fantasy

Historické diely série Total War si v priebehu rokov získali nemalé množstvo fanúšikov. Ich publikum však nikdy nebolo tak rozsiahle ako komunita pomaly sa rozrastajúcej trilógie zo sveta Warhammeru, ktorá sa teší nebývalej obľube. V našom špeciáli sa vám pokúsime načrtnúť, čím obe vetvy tejto značky skutočne vyčnievajú a v čom naopak zaostávajú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/total-war-warhammer-norsca-logosmall.jpg

Total War: Warhammer – Norsca. Severania prichádzajú (RECENZIA)

Total War: Warhammer je považovaný za jednu z najvýraznejších stratégií súčasnosti. Väčšina hráčov ho chváli, nájdu sa však aj takí, ktorí ho hlasno kritizujú kvôli pomaly pridávaným obsahovým balíčkom, ktoré podľa nich za veľa peňazí ponúkajú málo obsahu. Dá im Total War: Warhammer – Norsca opäť dôvod k náreku, alebo im svojou výraznosťou vyrazí dych? Nielen to zistíte v našej recenzii nového DLC zo sveta Total War Warhammer.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií