PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/google-cardboard-nahled.jpg

Google Cardboard: lacný spôsob, ako preniknúť do VR

Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-recenze-title-nahled.jpg

Star Wars: Squadrons (RECENZIA) – Vesmírny pilot to nemá jednoduché

Aj keď sú Star Wars jednou z najpopulárnejších franšíz na svete, v hrách čerpajúcich z tejto série sa práve netopíme. A už vôbec sa nedá povedať, že by sme mali často možnosť skočiť do ikonických hviezdnych lodí a preletieť sa vo vákuu. Štúdio Motive sa však rozhodlo túto dieru na vesmírnom trhu zalepiť a vo svojom akčnom simulátore Star Wars: Squadrons nám umožnia zachrániť preďalekú galaxiu z kokpitu ako v single, tak aj multiplayerových režimoch. Stojí za to nasadiť si leteckú helmu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/razer-card-nahled.jpg

Kreditka od Razeru, nové slúchadlá Apple, zabehajte si vo VR - a ďalšie! (NOVINKY)

Razer pripravil ďalší „neherný“ produkt: Tentoraz kreditku! Špekuluje sa, že Apple chystá nové vysoko kvalitné slúchadlá - a pokiaľ sa chcete pri hraní hier hýbať, máte šancu so simulátorom pohybu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-flight-simulator-gameplay-cover-nahled.jpg

Microsoft Flight Simulator (NOVINKA) nám spôsobuje závrat svojou monumentalitou

Letecká simulácia od Microsoftu nadobúda reálnejšie kontúry a my sa postupom času dozvedáme čoraz viac ohromujúcich noviniek. Teraz sa odhalili prvé obsiahlejšie dojmy priamo z hrania, ktoré ukazujú aj tým najväčším pesimistom, že nám výlet do nebeských výšin vezme dych. V dnešnej novinke o Microsoft Flight Simulatore sa totiž porozprávame predovšetkým o spracovaní miest po celej planéte.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vader-immortal-episode-1-nahled.jpg

Vader Immortal: A Star Wars VR Series (RECENZIA) – Zničte Vadera vo VR

Tematika Hviezdnych vojen, chytľavý príbeh zahŕňajúci známe postavy aj staré dobré svetelné meče. Vader Immortal: A Star Wars VR Series ako by mal všetko, čo pre svoj úspech potrebuje. Skúsenejší z vás už ale vedia, že sa mnoho hier pokúša priživiť na sláve populárneho filmu či seriálu, zatiaľ čo hrateľnosť je od kvalitného zážitku na kilometre vzdialená. O to viac sme boli zvedaví, ako dopadne novinka Vader Immortal, do ktorej vstúpime bránou virtuálnej reality.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spidey-cover-nahled.jpg

Spider-Man: Far From Home VR Experience (NOVINKY) vás nechá zadarmo zosunúť medzi mrakodrapy

Propagačné hry na rôzne produkty nájdeme už na každom kroku a v rámci filmového priemyslu je zavedenou tradíciou vytvoriť k vysokorozpočtovej snímke jej vlastnú interaktívnu minihru. Často ide o klikačky flashového rázu v internetovom prehliadači, maximálne sa vytvorí hračka na stiahnutie. Ale projekt pre virtuálnu realitu je raritou, takže sa spoločne poďme pozrieť, čo od Spider-Man: Far From Home VR Experience čakať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vr-virtualni-realita-nahled.jpg

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/image/article/Acer-WMRH/Acer-Windows-Mixed-Reality-test.jpg

Acer Windows Mixed Reality Headset (RECENZIA)

Windows Mixed Reality, tak nazýva Microsoft svoje riešenie virtuálnej reality. Otestovali sme headset vyrábaný značkou Acer a vyskúšali, aká je kvalita zobrazenia, úroveň pohodlia pri nosení a tiež aká je súčasná ponuka aplikácií. Objavte technológiu Mixed Reality, ktorá sa iste bude čoskoro tešiť širokému využitiu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-wmr-mini.jpg

Acer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR

S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/HTC_Vive_obsah.jpg

Virtuálna realita HTC Vive teraz bezdrôtovo s HTC TPCast

HTC Vive je najprepracovanejší VR headset súčasnosti. Nad konkurenčným Oculus Rift HD víťazí najmä lepším pohybom vo virtuálnom priestore a práve v tejto oblasti HTC Vive ešte navyšuje svoj náskok. Na trh totiž prichádza HTC TPCast, ktorý z obľúbenej VR súpravy dokáže urobiť bezdrôtový headset. Všetko o HTC Vive a HTC TPCast v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/czech-vr-fest-nahled.jpg

Czech VR Fest 2017 ukázal obrovský potenciál virtuálnej reality

Zaujíma Vás virtuálna realita? V Prahe-Holešovicích prebehol 24. a 25. mája prvý ročník Czech VR festivalu. Čo všetko ste si na ňom mohli vyskúšať a čo nám festival povedal o budúcnosti virtuálnej reality?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-trident-vr-nahled.jpg

MSI Trident 3 je miniatúrne herné PC (RECENZIA)

Otestovali sme pre vás počítač MSI Trident 3, ktorý sa úplne odlišuje od ostatných herných počítačov. Nachádza sa totiž v extrémne malej skrini s rozmermi 35 × 23 cm. Aký vlastne môže mať takto pojatý počítač výkon a zvládne aj virtuálnu realitu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/FOVE VR Nahled.jpg

Inovatívny headset FOVE VR sleduje pohyb vašich očí

Medzi súpravy na virtuálnu realitu dorazí na jar novinka s vysokým rozlíšením a unikátnou funkciou. Headset Fove VR disponuje technológiou sledovania pohybu očí. Vďaka nej ušetrí výkon počítača, vtiahne hráčov do virtuálneho diania a posunie možnosti interakcie s virtuálnymi postavami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/MSI-VR-One-Backpack-nahled.jpg

MSI VR One Backpack je herný počítač v batohu

Spoločnosti MSI sa podarilo vyriešiť problém s nadbytkom otravnej kabeláže v prípade virtuálnej reality. VR One Backpack je batoh vybavený tým najlepším hardvérom, na ktorom VR pobeží ako po masle. Ako sa tento malý zázrak MSI podaril? Prezradíme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Leap Motion Controller - mala.png

Leap Motion Controller: ovládajte počítač pomocou ruky

Výrobca Leap Motion predstavil nový snímač Controller, ktorý umožňuje preniesť vaše ruky do virtuálneho priestoru a tam ich jemnými pohybmi a gestami byť v doposiaľ nevídanej interakcii s digitálnym svetom. V našom článku sa dozviete, čo všetko zariadenie dokáže a na čo všetko ho možno použiť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií