LEGO AD ucho SK Hračky na ven 2024

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hruba-motorika.jpg

Čo je hrubá motorika a ako ju rozvíjať?

Hrubá motorika zahŕňa pohyb celého tela, a teda veľkých svalových skupín. Nejde pritom len o ovládanie svalov, ale aj o celkové držanie tela a koordináciu horných a dolných končatín. Hrubá a jemná motorika sa rozvíja od raného detstva. Existujú overené metódy, ako podporiť ich zdravý vývoj. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/activity-board-co-je.jpg

Čo je Activity Board a na akom princípe funguje?

Activity Board je interaktívna, vzdelávacia pomôcka pre najmenšie deti. Je založená na Montessori princípoch, takže prirodzene podporuje detskú kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jemna-motorika-hracky.jpg

Jemná motorika u detí: Aktivity na posilnenie prstovej precíznosti a manipulácie s predmetmi

Jemná motorika je dôležitým faktorom vo vývoji detí. Zahŕňa precízne pohyby rúk a prstov a je nevyhnutná na písanie, kreslenie, strihanie a ďalšie každodenné aktivity. Dobre vyvinutá jemná motorika má pozitívny vplyv na kognitívne a sociálne zručnosti dieťaťa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kreativni-tvoreni-pro-deti.jpg

Čo sú kreatívne hračky?

Kreatívne hračky sú určené pre všetky tvorivé deti a ich rodičov. Do tejto obsiahlej kategórie patria všetky kreatívne pomôcky, sady a stavebnice. Deti môžu počas tvorenia postupovať podľa návodu, alebo naopak popustiť uzdu svojej fantázie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/montessori-vyucovani.jpg

Montessori výuková metóda a jej uplatnenie v školskom aj domácom prostredí

Objavte Montessori výukovú metódu a jej efektívne uplatnenie v školskom aj domácom prostredí. Zistite, akým spôsobom tento inovatívny prístup k vzdelávaniu podporuje individuálny rozvoj detí, rešpektuje ich prirodzené schopnosti a motivuje k učeniu. Zoznámte sa s Montessori hračkami a výukovými materiálmi, ktoré sprevádzajú deti od narodenia až po starší školský vek. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií