AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-projektor_3.jpg

Ako vybrať projektor

Vyberáte projektor na sledovanie filmov a hranie hier, prípadne na prezentácie do konferenčnej miestnosti? Akú zvoliť svietivosť, rozlíšenie či technológiu a na čo slúžia vyzualizéry? Poradíme vám, ako správne vybrať projektor vhodný práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lednici.jpg

Ako vybrať monoklimatickú chladničku

Monoklimatickú chladničku bez mrazničky najviac ocenia domácnosti, ktoré potrebujú veľký priestor na uskladnenie potravín a zároveň vlastnú samostatnú mrazničku. Z kombinácie monoklimatickej chladničky a samostatnej mrazničky rovnakého typu a výrobcu si môžete zostaviť side-by-side chladničku podobnú americkej chladničke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Ako vybrať gimbal?

Radi by ste si zaobstarali gimbal? Poradíme, na čo sa zamerať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-509257016.jpg

Ako vybrať pamäťovú kartu?

S pamäťovou kartou si ľahko rozšírite úložisko svojho mobilného telefónu alebo napríklad fotoaparátu. Existuje však hneď niekoľko druhov pamäťových kariet a orientácia v nich môže byť obtiažna. Ako si vybrať tú správnu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-notebooky-navod.jpg

Ako vybrať notebook

Pomôžeme vám vybrať notebook, ktorý potrebujete. Poradíme, ako sa zorientovať v rôznych druhoch notebookov a na aké parametre si dávať pozor – či už hľadáte nový herný stroj, alebo len notebook na surfovanie po internete. Ukážeme vám, na aké parametre notebooku sa pri výbere zamerať, koľko GB RAM je potrebných a odpovieme na vaše najčastejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-500x.png

Ako vybrať odšťavovač

Odšťavovač vám umožní vychutnávať si čerstvé, zdravé a vitamíny nabité šťavy. Vyberať môžete zo šnekového či odstredivého odšťavovača. Aký je medzi nimi rozdiel a ktorý odšťavovač bude vhodný práve pre vás?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3d-tiskarna_1.jpg

Ako vybrať 3D tlačiareň

3D tlačiarne prešli za svoju krátku existenciu obrovským vývojom a dnes ich existuje už celé množstvo. Pred kúpou je potrebné riadne si preštudovať problematiku, aby bol následný výber pre vás čo najjednoduchší.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-grafickou-kartu.jpg

Ako vybrať grafickú kartu

Výber grafickej karty do počítača nie je jednoduchá záležitosť. Ako výkonnú GPU vybrať? Aký zvoliť zdroj či procesor? A ako sa zorientovať v pojmoch ako hlučnosť, chladenie či spotreba karty? Presne na tieto a iné otázky tu nájdete odpoveď. Pri pohľade na nemalé ceny (nielen) herných grafických kariet je jasné, že spraviť chybu pri výbere sa nevypláca!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tablety-nahled.jpg

Ako vybrať tablet

Výber tabletu môže byť, vďaka množstvu modelov s najrôznejšou výbavou, neľahkou záležitosťou. Preto sme pre vás pripravili sprievodcu, ktorý obsahuje súhrn najdôležitejších parametrov na jednoduchý výber. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezecke-boty.jpg

Ako vybrať bežecké topánky

Či už beháte preteky, alebo pre radosť, iste vás bude zaujímať niekoľko informácií o správnom výbere bežeckých topánok. Aby sa vám totiž behalo dobre a pohodlne, je nutné brať do úvahy niekoľko parametrov, ako je napríklad došľap alebo veľkosť nôh. V našom sprievodcovi zhrnieme to najdôležitejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled florbalka.png

Ako vybrať florbalové vybavenie

Florbalky sú tá najdôležitejšia časť výbavy každého hráča florbalu. Existuje veľké množstvo florbaliek s odlišnými parametrami a funkciami. Pomôžeme vám vyznať sa v ponuke a kľúčových parametroch pri výbere tej správnej florbalovej hokejky, aby vám perfektne sedela, ako s ohľadom na veľkosť, tak aj funkčnosť pri hre. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pruvodce-vyberem-sjezdovych-lyzi-232px.jpg

Ako vybrať zjazdové lyže

Výber zjazdových lyží ovplyvňuje viacero faktorov, predovšetkým terén, v ktorom plánujete jazdiť, vaše lyžiarske schopnosti, a v neposlednom rade aj výška a hmotnosť lyžiara.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

Ako vybrať práčku so sušičkou

Práčka a sušička ako dva jednotlivé spotrebiče vyžadujú väčší priestor. Preto ak chcete zachovať vzdušnosť svojho interiéru, ponúka sa ideálne riešenie v podobe kombinácie práčky a sušičky v jednom. Poradíme vám, na ktoré parametre sa pri ich výbere zamerať, aké špeciálne funkcie práčky so sušičkou ponúkajú a na základe čoho si vybrať presne takú, akú potrebujete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-nahled.jpg

Ako vybrať slúchadlá

Prečítajte si, ako vybrať slúchadlá tak, aby vyhovovali vašim potrebám. Poradíme vám, ako sa zorientovať a na aké parametre sa pri výbere zamerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-inteligentni-osvetleni_1.jpg

Ako vybrať inteligentné osvetlenie

Bežné žiarovky a lampy sú históriou. Teraz môžete svietidlá vo svojej domácnosti nielen rozsvecovať a zhasínať, ale meniť aj ich farbu, teplotu a intenzitu, ovládať všetky svetlá v miestnosti zároveň, alebo ich napríklad synchronizovať s hudbou. To všetko pomocou inteligentného telefónu, tabletu či webového rozhrania v počítači.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_pece_o_plet_1.jpg

Starostlivosť o pleť od A do Z

Starostlivosť o pleť je základom pre krásnu a zdravú pokožku, ktorú nebudú trápiť žiadne problémy. Poradíme vám, na čo určite nezabudnúť, vrátane tipov a trikov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/multiroom-audio-nahled.jpg

Ako zostaviť multiroom systém

Radi by ste si domácnosť zariadili tak, aby vás hudba sprevádzala celým domovom? Zariadiť si také pohodlie nemusí byť vôbec zložité. Možností je veľa, preto sa hodí si o téme prečítať aspoň pár základných náležitostí. Presne na taký článok ste práve narazili.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/SmartHome-preview.jpg

Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť

V ére inteligentných telefónov a internetu vecí nie je inteligentná domácnosť už dávno len výmyslom zo sci-fi alebo technolgickou hračkou. Do našich životov prirodzenou cestou prináša viac pohodlia a kontroly, ktoré idú ruka v ruke s úsporou financií aj energie. Na trhu však existuje široká ponuka produktov a komunikačných protokolov, čo môže laika zbytočne odradiť. Preto sa vám v našom sprievodcovi pokúsime objasniť základné pojmy a poradiť vám, na čo sa pri stavbe inteligentnej domácnosti zamerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kulmofeny.jpg

Ako vybrať kulmofén (NÁVOD)

Vyberáte kulmofén? Potom si prečítajte nášho prehľadného sprievodcu výberom, v ktorom vám poradíme, na aké parametre sa pri výbere kulmofénu zamerať tak, aby vám tento pomocník dobre a dlho slúžil.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy obrazek_1.png

Ako vybrať vstavané spotrebiče

Vďaka vstavaným spotrebičom si môžete kuchyňu prispôsobiť presne vašim potrebám. Zároveň ponúkajú množstvo funkcií, ktoré doplnia každú inteligentnú domácnosť. Vďaka priestorovej nenáročnosti a elegantnému dizajnu vytvoria modernú kuchyňu, ktorá vám spríjemní zážitok z varenia.

Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií