Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kava-arabica-robusta-nahled.jpg

Arabica vs robusta: naučte sa ich bezpečne rozoznať

Viete, aký je rozdiel medzi robustou a arabikou? Povieme vám, ako sa jednotlivé kávy líšia v spôsobe pestovania, vo vzhľade kávových zŕn aj v chuti a aróme. Ponorte sa do sveta kávy a naučte sa spoznať tú, ktorá vám chutí najviac. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pohled-do-mycky_1.jpg

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aplikace-my-tefal.jpeg

Mobilná aplikácia My Tefal pre Android a iOS nadchne všetkých gurmánov a milovníkov varenia

Inovatívna aplikácia My Tefal predstavuje praktický nástroj, ktorý vám výrazne uľahčí proces plánovania a prípravy pokrmov. Nadchne milovníkov dobrého jedla, kuchárskych začiatočníkov i zaneprázdnené gazdinky. Stiahnutie aj používanie aplikácie My Tefal je zadarmo. Prečítajte si, čo všetko dokáže. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Recepty_s_Gratusem_Storio_Retro.jpg

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: Rozdiel medzi holiacim strojčekom a zastrihávačom

Nie ste si istí, aký je rozdiel medzi zastrihávačom fúzov a vlasov? Chcete si vybrať strojček, ktorý zvládne všetky úpravy celého tela a neviete, ako na to? Pripravili sme si pre vás detailného sprievodcu zastrihávačov a holiacich strojčekov Braun. Prečítajte si, v čom spočívajú hlavné rozdiely a ako postupovať, aby ste si vybrali prístroj, ktorý bude presne zodpovedať vašim potrebám. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uvodni obr.jpg

Ako používať IPL epilátor?

Zdržuje vás večné holenie či depilácia a radi by ste sa zbavili chĺpkov raz a navždy? Skúste IPL epilátor. Prezradíme vám, na akom princípe funguje, pre koho je vhodný a kto by ho používať nemal. Tiež vám poradíme, ako postupovať pri IPL epilácii doma a objasníme, či je IPL epilácia vhodná v tehotenstve.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-roboticke-vysavace.jpg

Najlepšie robotické vysávače

Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie robotické vysávače bez cenového stropu, najlepšie roboty strednej cenovej kategórie, ale aj lacné robotické vysávače, ktoré vás určite nesklamú.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-uhlikovy-filtr-do-digestore_nahled.jpg

Ako vyčistiť a vložiť uhlíkový filter do digestora

Pokiaľ máte recirkulačný digestor v kuchyni, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť filtrácii, ktorá má vplyv na kvalitu vzduchu, ktorý sa vám vracia späť do miestnosti. Predovšetkým potom uhlíkový filter treba udržiavať v kondícii a funkčnom stave. Prečítajte si, ako vložiť uhlíkový filter do digestora, ako uhlíkový filter vyčistiť a ako často ho meniť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peceni-v-pare-nahled.jpg

Pečenie v pare: Najmodernejší spôsob prípravy zdravých pokrmov

Premýšľate o kúpe novej vstavanej rúry? Potom by vám nemal uniknúť nový smer, ktorým sa moderné rúry vydali. Klasické pečenie pomaly nahrádza varenie v pare, ktoré je zdravšie, pohodlnejšie a často aj rýchlejšie. Viac v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mobilni-klimatizace-ochlazovace-vzduchu-.jpg

Ako sa schladiť? Pomôže mobilná klimatizácia ale aj ochladzovač

Máte problém s neznesiteľnou horúčavou vo vašom obydlí? Mobilné klimatizácie či ochladzovače vzduchu vás môžu zachrániť. Ale viete, čo si vlastne vybrať? Vysvetlíme, ako ochladzovač aj klimatizácia v byte fungujú a poradíme vám, ako vybrať klimatizáciu alebo ochladzovač presne pre vás.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-klimatizace.jpg

Ako funguje klimatizácia a jej ideálne umiestnenie

Premýšľate, aké je ideálne miesto na umiestnenie klimatizácie v rodinnom dome alebo kam umiestniť klimatizáciu v byte? V tom prípade pre vás máme niekoľko užitočných rád a postrehov, ktoré vám umiestnenie klimatizácie uľahčia, vrátane vysvetlenia, ako funguje klimatizácia (v byte) a aký je vlastne princíp klimatizácie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-klimatizace (2).jpg

Spotreba klimatizácie

Energetická náročnosť a spotreba klimatizácie je jedným z hlavných faktorov, na ktorý sa treba zamerať pri kúpe klimatizačnej jednotky. Rovnako ako v prípade ostatných spotrebičov, aj spotreba klimatizácie je udávaná na povinnom energetickom štítku, ktorým podľa zákona musí byť označený každý spotrebič. Aké údaje obsahuje energetický štítok a ako sa jednotlivé typy klimatizácií líšia v spotrebe energie?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nemoci-z-klimatizace.jpg

Správnym používaním klimatizácie sa vyhnete množstvu zdravotných problémov

Aby vám klimatizácia nenarobila viac škody ako úžitku, je potrebné dbať na jej správne nastavenie. Jedine tak sa dokážete vyvarovať rôznym ochoreniam a choroby z klimatizácie sa vám vyhnú oblúkom.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu.jpg

Najlepšie čističky vzduchu 2022

Premýšľate o kúpe čističky vzduchu, ktorá prostredie vašej domácnosti či kancelárie efektívne vyčistí a skvalitní? Ako však vybrať ten pravý spotrebič? Vďaka nášmu porovnaniu budete mať za chvíľu jasno. Prinášame ucelený prehľad o tom, aké čističky vzduchy v roku 2022 zabodovali najviac.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vykon-a-prikon-vysavace-nahled.jpg

Power Input vs Suction Power of the Vacuum Cleaner. What's the Difference?

Wondering what the difference is between the power input and output of a vacuum cleaner? Do you know which parameter is more important when choosing a powerful vacuum cleaner? In this article, we take a closer look at these two variables and on how to choose a powerful vacuum cleaner as well as what the suction power of the vacuum cleaner is and where to find the necessary data.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kuchynky-robot-v-akci.jpg

Food Processor vs. Stand Mixer - What's the Difference?

As our kitchens are slowly being engulfed by the technological revolution, the number of appliances inside them is increasing. But all is not lost—food processors and stand mixers are fighting back to ensure that your kitchen doesn't become a graveyard for unused appliances. Let's take a look at the differences between the two and why you should definitely have one at home!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/indukce nebo plyn.jpg

Rozdiel medzi plynovým sporákom a indukčnou varnou doskou (TIPY A TRIKY)

Indukčná doska vs. plyn? Ak práve riešite túto otázku, poradíme vám, ako si vybrať sporák, ktorý vyhovuje vašim predstavám. Predstavíme vám výhody a nevýhody indukčných aj plynových varných dosiek a poradíme vám, ako vybrať indukčnú varnú dosku aj to, ako vybrať plynovú varnú dosku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/air-conditioning-nahled.jpg

Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Horúci letný vzduch v byte na pohode nepridá. Zbaví vás ho klimatizácia. Ako ale takú klimatizáciu, vhodnú do bytu, vybrať? V našom prehľade odpovieme nielen na túto základnú otázku, ale rovno pridáme deväť tipov na tie najlepšie mobilné klimatizácie, ktoré si môžete tento rok kúpiť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochlazovac-vzduchu-neni-klimatizace.jpg

Mobilná klimatizácia bez hadice: novinka na trhu alebo mýtus?

Teplo udrelo a znovu je na programe dňa vetrák, ktorý aj tak nefunguje. Chcete mať doma príjemný chládok, ale nechcete kupovať drahú klimatizáciu a nič montovať? Skvelým riešením je ochladzovač vzduchu, ktorý môžete po pripojení do siete použiť kdekoľvek práve potrebujete. Čo všetko vám môže ochladzovač ponúknuť a prečo si ho zaobstarať, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haccp pro prodej potravin.jpg

HACCP, čo to je?

HACCP je anglická skratka pre systém analyzujúci riziká a stanovujúci kritické kontrolné body vo výrobe potravín, ktorého hlavným cieľom je účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Čo systém HACCP znamená pre jednotlivé prevádzky, ako na HACCP vypracovanie a čo všetko s ním súvisí? Read more »
123...
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info