AD 1. týden květen P&G boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recepty-na-nejlepsi-smoothie.jpg

8 receptov na skvelé smoothie

Smoothie sezóna je v plnom prúde. Doprajte si lahodné koktaily plné vitamínov alebo skúste napríklad smoothie detox. Pripravili sme pre vás 6 skvelých smoothie receptov a 2 tak trochu podivné. Trúfnete si na ne?

Read more »

Ako vybrať teplomer

Medzi prvé príznaky, ktorými naše telo reaguje na počiatok nejakej choroby, býva vyššia teplota. Vďaka nej si náš organizmus vytvára protilátky na boj s infekciou, teplota má teda svoj podstatný význam. Keď sa však teplota prehupne v horúčku alebo sú ňou postihnuté veľmi malé deti či starí ľudia, je nutné reagovať inak a teplotu účinne zrážať, aby nevznikli nepriaznivé komplikácie. Aby sme vždy mali prehľad o svojom zdravotnom stave, oplatí sa investovať do kvalitného teplomera. Ich ponuka je však široká, a preto by sme vám radi predstavili prehľadného sprievodcu, ktorý vám pomôže vybrať ten správny teplomer presne pre vás.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mereni-tlaku-nahled.jpg

Normálny krvný tlak: ideálne hodnoty a ako si ich udržať

Nie ste si istý, aký je normálny krvný tlak, a ktoré hodnoty už môžu byť rizikové? Zistite, čo presne nám krvný tlak hovorí, ako ho merať, aby sme získali správne hodnoty, ktoré čísla sú považované za ideálne a ako si udržiavať optimálny krvný tlak až do vyššieho veku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/měření tlaku hlavní.jpg

Ako merať tlak (TIPY A TRIKY)

Pre všetkých, ktorí nezanedbávajú starostlivosť o svoje zdravie, prinášame článok o meraní tlaku. Dozviete sa v ňom, prečo je dôležité pravidelne sledovať a merať krvný tlak, aj ako pri meraní tlaku správne postupovať. Okrem merania tlaku u lekára v rámci preventívnej prehliadky zvládnete meranie krvného tlaku doma, vo väčšom pokoji a pohodlí, aj vaše hodnoty krvného tlaku teda budú presnejšie a objektívnejšie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektrickyuvod.jpg

How to Choose an Electric Toothbrush

Dental hygiene with an electric toothbrush helps eliminate the wrong cleaning habits, it is easier and faster. At the same time, there are other features, such as a wireless connection to a mobile phone, as compared to a regular hand brush. Why these features will suit you and whether this type of brush is suitable for you, we can help you answer this.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/philips-sonicare-for-kids-nahled.jpg

Philips Sonicare: Ako sa starať o detské zúbky

O potrebe pravidelného a dôkladného čistenia ústnej dutiny nikto nepochybuje... až na deti. Presvedčiť malé deti k nezáživnému či dokonca nepríjemnému čisteniu zubov nie je ľahké. Preto prichádza Philips s detskou kefkou Sonicare for Kids s pútavou aplikáciou exkluzívne pre deti.

Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info