AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nizky-tlak.jpg

Nízky tlak a jeho vplyv na náš život

Krvný tlak je neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Bez neho by naše telo ťažko fungovalo tak, ako by malo. V tomto článku sa bližšie zameriame na jeho menej problematický variant, teda nízky krvný tlak, a na to, ako si ho vlastnými silami čo najprirodzenejšie zvýšiť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticky-vzduchu-a-viry.jpg

Čističky vzduchu: prevencia voči vírusom?

Aktuálne dianie so sebou prináša okrem iného otázku, ako sa účinne brániť proti nákaze. Okrem dodržiavania opatrení, ktoré nariadila vláda, je veľmi dôležitá dôkladná osobná hygiena. Ak však chcete pre svoje zdravie urobiť ešte niečo navyše, kúpte si do domácnosti čističku vzduchu. V článku vám poradíme, ako vybrať čističku vzduchu, ktorá vám pomôže s prevenciou šírenia vírusov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlakomer-navod.jpg

Vysoký tlak – prečo je tak nebezpečný a ako ho znížiť?

Vysoký tlak netrápi len starých a obéznych ľudí. Toto ochorenie sa môže týkať aj vás! Odhaduje sa, že hypertenziou trpí až 50 % dospelej populácie. Vysoký tlak patrí medzi tzv. civilizačné choroby. Pripravili sme pre vás komplexný prehľad najdôležitejších informácií o tomto závažnom ochorení. Prečítajte si, prečo sa táto choroba nazýva „tichý zabijak“ a aké sú hlavné príčiny jej vzniku. Dozviete sa tiež, ako si prírodne znížiť vysoký tlak a ako ho správne merať v domácich podmienkach. Pridáme aj ďalšie cenné tipy a rady, ktoré sa vám budú určite hodiť.


Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/měření tlaku hlavní.jpg

Ako merať tlak (TIPY A TRIKY)

Pre všetkých, ktorí nezanedbávajú starostlivosť o svoje zdravie, prinášame článok o meraní tlaku. Dozviete sa v ňom, prečo je dôležité pravidelne sledovať a merať krvný tlak, aj ako pri meraní tlaku správne postupovať. Okrem merania tlaku u lekára v rámci preventívnej prehliadky zvládnete meranie krvného tlaku doma, vo väčšom pokoji a pohodlí, aj vaše hodnoty krvného tlaku teda budú presnejšie a objektívnejšie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Family-nahled.jpg

Ako bojovať s alergiami v zimných mesiacoch?

Alergie. Trpia na ne mnohí z nás, takže iste viete, že sa ich prejavy zhoršujú na jar a v zimných mesiacoch, kedy kvalita ovzdušia klesá. Ako s alergiami účinne bojovať a ako sa zbaviť pôvodcov, ktorí stoja za naším kýchaním, kašľaním či vyrážkou? Osvedčené tipy, ako bojovať s alergiami predovšetkým v zimných mesiacoch, sme vám spísali v našom článku. Povieme vám, ako správne vetrať, alebo ako vám pomôže čistička vzduchu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Fototerapie nahled 1.jpg

Fototerapia – bojovník proti zimnej únave

Ako zostať stále svieži a plný energie? Vinou únavy a problémov s ranným vstávaním je najmä v zimných mesiacoch nedostatok slnečného svitu, ktorý nevyhnutne potrebujeme pre správnu funkciu tela a spánku. Fototerapia je vedecky uznávanou metódou, ktorá ovplyvňuje funkciu hormónu melatonínu pomocou svetelného žiarenia a jej cieľom je pozitívne ovplyvniť vašu náladu a biorytmus.

Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info