Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/canon-eos-r50-nahled-fotka.jpg

Canon EOS R50 (RECENZIA)

Canon EOS R50 je kompaktná bezzrkadlovka s APS-C čipom, malými rozmermi, nízkou hmotnosťou a cenou. Napriek svojej veľkosti ponúka plnohodnotný bajonet Canon RF, vysokú kvalitu fotografií a množstvo funkcií na fotografovanie aj natáčanie videa. Fotoaparát je ideálny pre mladých, začínajúcich fotografov a vlogerov. Vyznačuje sa mimoriadnou ľahkosťou a malými rozmermi, ale neobsahuje stabilizáciu na čipe. Má elektronický EVF s OLED technológiou a 2,36 Mpx rozlíšením. Ponúka širokú ponuku objektívov Canon. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kreativni-digitalni-tvorba-nahled.jpg

Kreatívna digitálna tvorba

Naučte sa využívať počítač aj inak ako na prácu. Objavte s nami ľahko použiteľné nástroje balíčka Microsoft 365, ktoré vám uľahčia kreatívne tvorenie. Prečítajte si, ako jednoducho upravovať fotografie a videá, aký softvér vám uľahčí písanie vlastnej knihy alebo ako si zoradiť súbory zo všetkých vašich zariadení na jedno miesto a mať ich neustále pri sebe. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a69758d2-3d9c-475d-905d-ead4ed59910a.jpg

Tipy na fotografovanie jesene

Keď sa v údoliach začne objavovať ranná hmla a lístie sa sfarbí do tmavočerveno-oranžovej farby, je čas vyraziť s fotoaparátom do prírody. V našom článku sa s vami podelíme o to, ako toto nádherné obdobie zvečniť – radami, ako vyzrieť na rannú hmlu počnúc, vhodnou technikou a námetmi s jesennou tematikou končiac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sd-karta-nahled.jpg

Ako obnoviť dáta z poškodenej SD karty? (NÁVOD)

Šťastný je ten, kto ešte nikdy neprišiel o svoje dáta na pamäťovej karte – či už nechceným zmazaním, alebo chybou samotnej karty. V oboch prípadoch existuje cesta von. Poradíme vám, ako svoje fotky (a nielen ich) dostať späť a tiež ako s kartou správne zaobchádzať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/objekitvy-nahled.jpg

Objektívy: všetko o kategóriách a typoch

Profesionálni fotografi so sebou v taške nosia vždy niekoľko objektívov. Každý je vhodný v iných podmienkách a každý zachytí scénu trochu inak. Zhrnuli sme pre vás predovšetkým problematiku ohniska a svetelnosti a rozdelili objektívy na kategórie podľa účelov, na ktoré sú najčastejšie používané. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-70-200-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED

V poslednej recenzii sme sa zamerali na populárny zoom objektív NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED. Hoci ide o starší kúsok, stále ide o jeden z najlepšie kresliacich objektívov, ktorý sa môže porovnávať aj s dvakrát drahšími modelmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IMG_1184_2.jpg

Fotografovanie zvierat v ZOO, všetko čo potrebujete vedieť

Chcete sa dozvedieť ako dosiahnuť profesionálne fotografie zo ZOO? V našom článku nájdete množstvo užitočných informácií – kde sa postaviť, akú techniku si so sebou pribaliť, ako sa vysporiadať s prekážkami, akú kompozíciu vybrať, ako správne nastaviť fotoaparát a množstvo ďalších tipov a trikov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií