AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-s23-recenze-2.jpg

Samsung Galaxy S23 5G (RECENZIA): malý, ale skutočne šikovný fotomobil

Čo si pre nás Samsung pripravil tentokrát? Nová generácia najmenšieho smartfónu v rade Galaxy S, teda Samsung Galaxy S23, so sebou samozrejme prináša väčšie aj menšie novinky. O ktoré konkrétne ide, sa dozviete v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a34-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A34 5G (RECENZIA): dobrý základ v novom dizajne

Telefóny modelového radu Samsung Galaxy A sú známe svojou dostupnosťou. Úplne nový mobilný telefón Samsung Galaxy A34 5G sa snaží osloviť práve používateľov, ktorí chcú záruku dobrého telefónu a tiež solídnu výbavu za rozumnú cenu. Ako sa mu to darí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-pro-max-recenze-nahled.jpg

iPhone 14 Pro Max (RECENZIA): Nová forma interakcie a nekompromisné fotky

iPhone 14 Pro Max má takú výbavu, že sa radí medzi najlepšie mobily súčasnosti. Čo všetko pre to musel výrobca urobiť? Overili sme to pri každodennom používaní a výsledky zhŕňame v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-x30-recenze-nahled.jpg

Nokia X30 (RECENZIA): Vydarená stredná trieda s jedným neduhom

Nokia X30 je zástupcom strednej triedy. Nechce teda lákať na tie najlepšie parametre, ale na kombináciu vyváženej výbavy a prívetivejšie ceny. Ako uspela v našom testovaní? Podarilo sa Nokii vyslať na trh telefón bez chýb? Dozviete sa v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold4-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold4 (RECENZIA): vyšší výkon a lepšie fotoaparáty v akcii

Samsung už vo svojom rade Galaxy Z dávno ukázal, že obidva modely, teda Fold aj Flip, nie sú len módne výstrelky, ale svojim výkonom a parametrami dokážu bez problémov konkurovať tým najlepším. Ako si medzi špičkovými smartfónmi vedie najvýkonnejší ohybný telefón súčasnosti Samsung Galaxy Z Fold4? Otestovali sme ho a naše poznatky nájdete v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-gbl8800-pro-thermo-nahled.jpg

Blackview GBL8800 Pro Thermo (RECENZIA): Skutočne nerozbitný obor s termokamerou

Odolný smartfón Blackview GBL8800 Pro Thermo má vo svojich rukách silnú zbraň. Ide o termokameru, ktorá sa môže hodiť nielen v domácnosti. Je to všetko, alebo Blackview zapracoval ešte na ďalších oblastiach? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g72-recenze-test.jpg

Motorola Moto G72 (RECENZIA): Vybavená stredná trieda, ktorá stráca body len v drobnostiach

Na čo všetko chce nalákať nová Motorola Moto G72? Bude to 108 Mpx fotoaparát, cena, alebo snáď pohľadný dizajn? Nový mobilný telefón sme vyskúšali a toto je jeho recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7-pro-recenze-test.jpg

Google Pixel 7 Pro (RECENZIA): americký výrobca sa opäť prekonal

Mobilný telefón Google Pixel 7 Pro prišiel s celým radom vylepšení, ako napríklad s novým čipom Google Tensor G2, celým radom softvérových funkcií, ale tiež napríklad s uhladenejším dizajnom. Ten po novom ponúkne fotomodul z kovu a predtým nevídané farebné vyhotovenia. Ako sa Pixel 7 Pro používa v praxi? Vyskúšali sme v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-shark-5-nahled.jpg

Black Shark 5 Pro 5G (RECENZIA): Smartfón, čo má herné triky v rukáve

Brutálny výkon, rýchle nabíjanie, hravé farebné LED podsvietenie a šikovne ukryté dodatočné tlačidlá – to je v skratke Black Shark 5 Pro 5G. Ako si viedol v našej recenzii? Za čo sme mu vyčinili? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-9-recenze-nahled.jpg

Asus Zenfone 9 (RECENZIA): kompaktný telefón s veľkorysými parametrami

Že toho malé telefóny nemôžu veľmi ponúknuť? O opaku sa nás snaží presvedčiť Asus so svojim novým prírastkom pre tých najnáročnejších. Model Asus Zenfone 9 totiž disponuje takou výbavou, že ho v segmente kompaktných mobilov skrátka nemožno prehliadnuť. My sme si ho otestovali a svoje poznatky sme zhrnuli do tejto recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12t-pro-recenze-nahled_1.jpg

Xiaomi 12T Pro (RECENZIA): výkonná vlajková loď s rekordným fotoaparátom

Xiaomi 12T Pro je telefónom, ktorý má ako jeden z prvých mobilov 200 Mpx fotoaparát. Bude to stačiť na úspech, alebo nás chce presvedčiť aj niečím ďalším? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone.jpg

ASUS ROG Phone 6 (RECENZIA): Skvelá herná mašina s perfektným výkonom

Na kvalitatívnej špičke herných mobilných telefónov sa už niekoľko sezón drží rad ASUS ROG Phone. Po novom ju rozšíril model s poradovým číslom šesť, teda ASUS ROG Phone 6. V recenzii sme sa mu poriadne pozreli na zúbok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m5-m5s-nahled.jpg

Poco M5s (RECENZIA): pekný a solídny telefón za menej ako 250 eur

Máte pred sebou recenziu Poco M5s. Ide o vybavenejšiu z dvojice, ktorú výrobca predstavil nedávno. Ako si tento telefón nižšej strednej triedy v teste viedol? Pozreli sme sa na výkon, fotoaparát, výdrž, ale aj ďalšie oblasti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (RECENZIA): Vlajkových lodí sa len tak nezľakne

Mobilný telefón Motorola Edge 30 Ultra prišiel tak trochu ako blesk z jasného neba, rozhodne by vám však nemal uniknúť. Okrem toho, že ide o vôbec prvý smartfón na svete s 200 Mpx snímačom, ponúkne nová Motorola aj celý rad špičkových parametrov, a to za veľmi prívetivú cenu. Čo novinka ponúka a ako obstála v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-recenze-test.jpg

iPhone 14 (RECENZIA): decentné novinky v starom známom vyhotovení

Nový iPhone 14 prichádza ako základný iPhone novej generácie. Čím všetkým sa môže pochváliť a kde naopak na svojich lepšie vybavených bratov stráca? Viac v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-1-nahled-10.jpg

Nothing Phone (1) (RECENZIA): Jednoznačný dizajnový originál. A tiež skvelý telefón

Vizuálne originálny Nothing Phone (1) sa už predáva a my sme ho vyskúšali. Je to mobilný telefón, ktorý je schopný ponúknuť aj niečo iné ako len originálny dizajn a podsvietený chrbát? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip4 (RECENZIA): Aká je skladačka za rozumnú cenu?

V recenzii sme sa pozreli na novinku Samsung Galaxy Z Flip4. Preslávené ohybné véčko sa tento rok ukázalo po boku vyššieho modelu Fold už štvrtýkrát a láka nielen na solídne parametre, ale aj na prívetivú cenovku. Ako sa skladacia Galaxy Z Flip4 používa a čo všetko tohtoročný model ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-2-pro-nahled.jpg

Realme GT 2 Pro (RECENZIA): dizajn ako z papiera, výkon z iného sveta

Realme GT 2 Pro je telefón, ktorý už na prvý pohľad zaujme prívetivou cenovkou a výbornými parametrami. O telefóne mnohí hovoria ako o novodobom zabijaku vlajkových lodí, a tak sme sa rozhodli si túto reputáciu overiť na vlastnú päsť. Ako sa Realme GT 2 Pro v recenzii darilo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-230-recenze-test.jpg

Nokia 230 (RECENZIA): perfektná voľba nielen pre seniorov

Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať problém.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-2t-ce-2-lite-nahled.jpg

OnePlus Nord 2T a Nord CE 2 Lite (PREVIEW): bleskurýchle nabíjanie aj solídny výkon

OnePlus predstavil dve novinky do svojho radu Nord pre strednú triedu. Model OnePlus Nord 2T nadväzuje na veľmi populárny telefón z minulého roku a ponúkne tie najlepšie parametre radu. Naproti tomu, OnePlus Nord CE 2 Lite je odľahčeným dodatkom oznámenia zo začiatku roka. Čo telefóny ponúknu? Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií