MS hokej BOOST JBL

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/delete-phone-data-securely.jpg

Ako bezpečne zmazať dáta z vášho mobilného zariadenia? (NÁVOD)

Viete, že továrenské nastavenie v skutočnosti vaše dáta nezmaže? Ak sa zbavujete starého telefónu, tabletu alebo aj notebooku, je potrebné údaje odstrániť dôkladnejšie, aby nehrozilo zneužitie citlivých dát, prihlasovacích údajov, informácií o platobných kartách, a nakoniec aj vašich fotiek a dokumentov. Ako bezpečne zmazať dáta zo zariadenia využívajúceho systémy Android a iOS?​

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prislusenstvi-pro-mobil-nahled.jpg

Chystáte sa niekomu kúpiť mobil? Nezabudnite na príslušenstvo

Pokiaľ sa chystáte darovať mobilný telefón, nezabudnite ani na príslušenstvo. Niektoré telefóny napríklad mávajú v balení slabšie nabíjačky, než ktoré naozaj podporujú, niekto ocení napríklad štýlový kryt, ochranné sklo alebo slúchadlá. Pomocou mobilného príslušenstva tak môžete svoj darček ešte o trochu vylepšiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-pro-deti-11-nahled.jpg

Mobil pre deti na Vianoce: Ako vybrať ten najlepší

Ako na Vianoce vybrať medzi stovkami mobilov ten pravý pre vašu ratolesť? Je jedno, či ide o prváčika, desaťročné dieťa alebo teenagera. Poradíme, na čo sa zamerať, a prihodíme aj pár tipov na najlepšie telefóny pre deti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-nabijeci-stanici-nahled.jpg

Ako vybrať nabíjaciu stanicu?

Často cestujete niekam „mimo civilizáciu“, vyrážate kempovať alebo jednoducho chcete power banku s veľkou kapacitou? Presne pre vás budú ideálne nabíjacie stanice. Ako ich vybrať, zistíte v nasledujúcom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magneticke-kabely-nahled.jpg

Magnetické káble: jednoduché pripojenie a mnoho ďalších výhod

Čo si predstavíte pod pojmom magnetický kábel? Ak taký kábel, ktorý sa ľahko pripojí k zariadeniu práve vďaka prítomnosti magnetickej sily, máte pravdu. Tých vymožeností je však viac.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Mobil ako webkamera: Ako na to? (NÁVOD)

Online stretnutia sú dnes na dennom poriadku a webkamery sa tak stali pomerne dôležitou súčasťou počítača. Ak nechcete investovať do novej webkamery, vytvorte si ju z vlastného telefónu. V tomto článku sa pozrieme, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-cardboard-nahled.jpg

Google Cardboard: lacný spôsob, ako preniknúť do VR

Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odolne-telefony-uvodni-1.jpg

Nárazuvzdorné telefóny sa aj v drsných podmienkach cítia ako doma

Nárazuvzdorné telefóny vydržia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Sú vybavené robustnou konštrukciou, ktorá zaručuje maximálnu ochranu pred tvrdým nárazom a zabraňuje vniknutiu vody a prachu do telefónu. Čo všetko dokážu odolné telefóny a akými funkciami disponujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijecka-nahled.jpg

Výkon nabíjačky

Výkon, resp. celkový výkon nabíjačky udáva, akú maximálnu energiu je daná nabíjačka schopná dodávať nabíjanému zariadeniu. Ak ide o model s viacerými výstupmi, uvedie sa celkový výkon všetkých týchto výstupov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odposlech-telefonu-uvodni-1.jpg

Odpočúvanie telefónu: Ako naň prísť a na čo si dať pozor?

Nadobúdate podozrenie, že je váš telefón odpočúvaný? Odpočúvanie znamená tiež prístup k SMS, chatovacom aplikáciám a dokonca aj k polohe zariadenia. V nasledujúcom článku sa dozviete, čo to odpočúvanie je a ako ho vo svojom telefóne detegovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijeni-mobilu.jpg

Ako správne nabíjať? (NÁVOD)

Nabíjať mobilný telefón či notebook správne, to je oriešok. Určite máte doma niekoľko rôznych nabíjačiek, „najlepšie“ pre každé zariadenie inú. Potom sa dá ľahko pomýliť a zariadenia dobíjať menej vhodným adaptérom. Poradíme vám, ako sa v koncovkách nabíjacích káblov zorientovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-pocitac.jpg

Mobilný telefón a počítač: ako z tohto spojenia vyťažiť maximum

Mobilný telefón sa stal neodmysliteľnou súčasťou našich životov. Prečo sa oplatí investovať do drahšieho modelu a ako čo najlepšie využiť spojenie kvalitného mobilného telefónu a počítača? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/virtualni-ram-nahled.jpg

Virtuálna RAM: Čo to je a na čo slúži?

Takzvaná virtuálna RAM sa už začína objavovať vo svete moderných smartfónov a je načase pozrieť sa tejto funkcii na zúbok. Načo vám taká virtuálna RAM môže byť dobrá a ako spoznáte, či ňou disponuje práve váš telefón? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Návod (nielen) pre seniorov: Ako na inteligentný telefón?

Inteligentné telefóny nie sú určené len pre mladšie ročníky. Mnohí seniori ich využívajú či už na komunikáciu s rodinou, fotografovanie a následné zdieľanie fotografií alebo napríklad na orientáciu na mape, keď sú na výlete. Niektorí ľudia sa im však vyhýbajú, pretože ich považujú za príliš komplikované. V tomto článku vám však ukážeme, že aj bežný senior sa môže spriateliť so smartfónom a používať ho k svojej spokojnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-auto-nahled.jpg

Mobil a auto: Veľký displej nemusí mať iba Tesla

Ako vyťažiť maximum zo súhry moderného automobilu a smartfónu? A prečo je dobré patrične investovať do vybaveného telefónu? Poradíme vám v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil a fotoaparát: Sú fotoaparáty lacných telefónov naozaj tak dobré?

Fotomodul so štyrmi objektívmi a množstvom megapixelov dnes nie je ničím výnimočným aj v nižších cenových kategóriách smartfónov. Tieto parametre však nie sú vždy zárukou, že ide o skvelý fotoaparát. Ktoré parametre by ste mali sledovať podrobnejšie a aké sú fotoaparáty nižšej triedy v porovnaní s modelmi zo strednej triedy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Power banka do lietadla: Ako to je a na čo si dať pozor?

Power banky sú ideálnym zdrojom energie pre mobily a tablety na dlhých cestách. Pozitívne je, že je možné ich využívať aj v lietadle. Má to ale niektoré obmedzenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil a šport: Ako telefón využiť pri behu, cyklistike a ďalších aktivitách?

Mobilné telefóny bez problémov zvládnu zmerať vaše športové výkony a následne vám ich prezentovať v intuitívnej forme. Tie najpraktickejšie športové aplikácie vás navyše dokážu namotivovať k lepším výsledkom. Ako vám mobilný telefón pri športovaní môže pomôcť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobilné zariadenia a bezpečnosť: moderné znamená bezpečné

Mobilné telefóny sú tiež vystavené riziku hackerských útokov. Napriek tomu sa ich bezpečnosť často podceňuje. Na čo si dať pozor? Pomôže antivírus? V našom článku sa pokúsime odpovedať na najpálčivejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-telefon-nahled.jpg

Ako odblokovať telefón (NÁVOD)

Zablokovaný mobil je situácia, ktorá rozhodne radosť neurobí. Na druhej strane, nie je to neriešiteľný problém – a ani kvôli tomu nie je nutné nosiť telefón do servisu. Aké sú najlepšie postupy na odblokovanie telefónu?  Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií