AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ipl-epilator-braun-nahled.jpg

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás tentokrát otestovali IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL, ktorý sa hodí na epiláciu celého tela vrátane tváre. Ako sa tento IPL epilátor používa a aký na nás urobil dojem? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyelax.jpg

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive (RECENZIA)

Multifunkčný prístroj na estetické ošetrenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive kombinuje diamantovú mikrodermabráziu s vákuovým nasávaním a nano hydratáciu pleti. Vďaka svojim schopnostiam by mal byť porovnateľný s prístrojmi používanými v profesionálnych salónoch. Ako sa jeho účinky prejavili na zrelej pleti a možno ho odporučiť aj na domáce ošetrenie? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyrelax.jpg

Galvanická žehlička Beautyrelax Multicare (RECENZIA)

V našej domácej recenzii sme pre vás otestovali galvanickú žehličku Beautyrelax Multicare. Prečítajte si, ako toto zariadenie funguje a ako obstálo pri starostlivosti o pleť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-podlozka-beurer-recenze.jpg

Masážna podložka Beurer MG280 (RECENZIA)

Mať možnosť dopriať si každý deň strečing alebo masáž ako od maséra je mojím snom, ale ako si na to nájsť čas? Masážnu podložku Beuer Yoga and Stretch Mat MG280 som začala testovať s nadšením. Či dokáže masážna podložka splniť moje očakávania a zmierniť bolesť chrbta, zistíte v mojej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zubni-kartacky-oral-b-recenze.jpg

Nové sonické zubné kefky Pulsonic od Oral-B (RECENZIA)

Elektrické zubné kefky sa čím ďalej častejšie stávajú neodmysliteľným pomocníkom v našich kúpeľniach a veľa z nás si čistenie manuálnou kefkou už nevie ani predstaviť. Medzi popredných inovátorov v oblasti technológie čistenia patrí bezpochyby Oral-B, ktorý práve predstavil nové sonické kefky Pulsonic Slim Clean 2000 a Pulsonic Slim Luxe 4500. My sme ich pre vás otestovali a tu sú naše dojmy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spachtle-rio-fass-recenze-test.jpg

Ultrazvuková špachtľa RIO FASS (RECENZIA)

Nebaví vás chodiť ku kozmetičke, vracať sa domov so začervenanou tvárou a platiť nemalé peniaze? Prípravky na hĺbkové čistenie pleti sľubujú, že prácu kozmetičky zastanú. Otestovali sme pre vás ultrazvukovú špachtľu RIO FASS3. Ako si viedla, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií