AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg

Alza ukrýva stavebnice do AlzaBoxov

Bratislava, 26. október 2022 – Alza v spolupráci s LEGO® schováva do 30 svojich AlzaBoxov v Českej republike a na Slovensku legendárne stavebnice. Tie dlhodobo patria medzi najobľúbenejšie hračky predávané na e-shope. Vo výdajnej sieti čítajúcej takmer 202 tisíc schránok firmy postupne ukryjú 30 škatúľ s atraktívnymi modelmi. Záujemcovia sa môžu do súťaže zapojiť prostredníctvom Instagramu. Prečítať viac »

AlzaCafé sa rozširuje o nové druhy káv z Latinskej Ameriky

Bratislava, 13. októbra 2022 – Alza.cz prichádza s novým radom zrnkových káv vlastnej značky AlzaCafé. Popri zavedenej zmesi arabík zaradila do ponuky aj selekciu piatich jednodruhových káv z rôznych krajín Latinskej Ameriky a jeden špeciálny mix na prípravu mliečnych variantov. Všetky zrná sú pražené čerstvo v Českej republike a sú dostupné ihneď na všetkých pobočkách e-shopu. Prečítať viac »

Alza v novej kampani otvára Alzákov vianočný obchoďák

Bratislava, 5. 10. 2022 – Alza spúšťa predvianočnú kampaň s názvom Alzákov vianočný obchoďák. E-shop v nej milou a hravou formou komunikuje výhody online nakupovania a šíri portfólia so zameraním na hračky. Spolu s nasadením kampane sa tiež predstavuje nová marketingová riaditeľka spoločnosti. Tou sa stáva Klára Blažková, ktorá vo firme doteraz zastávala post riaditeľky marketingovej stratégie. Prečítať viac »

Alza.sk po novom vracia plnú cenu tovaru v predĺženej záruke

Bratislava, 9. september 2022 – Alza.sk od dnešného dňa vychádza v ústrety očakávaniam zákazníkov a zaviedla novú politiku vybavovania prípadov tzv. predĺženej záruky. Všetky udalosti pokrývané poistením predĺženej záruky teraz rieši nielen opravou alebo výmenou produktu, ale tiež vrátením pôvodnej ceny tovaru, teraz v plnej výške kúpnej ceny.  Prečítať viac »

Nové složení nejvyššího vedení Alza.cz

Praha, 15. 8. 2022 – K dnešnímu dni rozhodla společnost L.S. Investments Limited z pozice jediného akcionáře o rozšíření představenstva společnosti Alza.cz a.s. na 6 členů.  Prečítať viac »

Alza a STAVMAT spoločne spúšťajú sieť výdajných miest pre veľké zásielky

Praha, 30. júna 2022 – Alza.sk na slovenskom trhu spúšťa partnerskú sieť výdajných miest pre nadrozmerný tovar. Vďaka spolupráci so spoločnosťou STAVMAT STAVEBNINY si zákazníci budú môcť vyzdvihnúť objednávky veľkého tovaru na jej pobočkách v celej Slovenskej republike. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/atestace-zabezpeceni-elektronickych-plateb.jpg

Alza.sk získala najvyššiu atestáciu zabezpečenia elektronických platieb

Bratislava, 15. júna 2022 – Alza bola prvým českým e-shopom, ktorý úspešne prešiel hodnotením najvyššej úrovne bezpečnosti elektronických platieb podľa medzinárodného štandardu PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Nezávislý externý hodnotiteľ potvrdil, že platby kartou v Alza.sk prebiehajú v bezpečnom prostredí v súlade s náročnými požiadavkami prevádzkovateľov platobných kariet. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GLP_U2.jpg

Alza pripravuje prvé logistické centrum v Maďarsku

– Spoluprácu s developerom GLP rozširuje do ďalšej krajiny 

 

Bratislava, 2. júna 2022 – Alza.hu podpísala dlhodobú zmluvu o nájme s GLP, popredným investorom a developerom logistických parkov. Sklad s rozlohou 22 000 m2 v maďarskom Szigete sa stane prvým logistickým centrom e-shopu mimo domovských trhov Česka a Slovenska. Stavba už bola zahájená a jej dokončenie je plánované na tretí štvrťrok tohto roku.

Prečítať viac »

AlzaBoxy sú najobľúbenejšou dopravou, súčasťou siete je teraz aj DPD

Bratislava, 26. mája 2022 – Alza navyšuje počet dopravcov využívajúcich sieť AlzaBoxov na doručovanie zásielok. Po pilotnom otestovaní na Slovensku celoplošne napája spoločnosť DPD. Táto spolupráca umožňuje zákazníkom balíkového prepravcu využívať ďalší pohodlný spôsob doručenia. Prečítať viac »

Rapture – nová značka pre PC hráčov na Alza.sk

Bratislava, 27. apríla 2022 – Na festivale Comic-Con sa predstavil Rapture – nová značka herného príslušenstva. Tá dopĺňa širokú ponuku hráčskej jednotky Alza.sk o rad herných stoličiek a stolov, myši, klávesnice či držiaky na monitory. Firma tak vychádza v ústrety rastúcemu dopytu hráčov po kvalitnom a dostupnom vybavení pre lepší zážitok pri každodennom aj príležitostnom hraní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ukrajinska-vlajka.jpg

Alza vyčlenila 24 miliónov korún na pomoc ľuďom z Ukrajiny

Alza vyjadruje svoju podporu občanom Ukrajiny. Alza.cz vyčlenila na zabezpečenie humanitárnej pomoci ľuďom z Ukrajiny 24 miliónov českých korún. Tie poskytne prevereným neziskovým organizáciám, s ktorými dlhodobo spolupracuje. Prečítať viac »

Upozornenie na možné podvody:

Radi by sme vás?v?súvislosti s?vyhrotenou situáciou na Ukrajine dôrazne varovali pred možnými útokmi kybernetických podvodníkov, ktoré môžu byť namierené aj proti vám, zákazníkom Alza.sk.  Prečítať viac »

Alza vlani zarobila 1,75 miliárd eur

Praha, 16. februára 2022 – Alza.cz dnes oznámila hospodárske výsledky minulého roka. Najväčší český e-shop vlani dosiahol obrat takmer 1,75 miliárd eur a rástol o 20 %. Za rok obslúžil 5,25 milióna zákazníkov, pre ktorých vybavil 17,9 milióna objednávok. Firma zúročila celoročný záber na kvalitu poskytovaných služieb, rozvoj vlastných značiek, masívne investície do budovania otvorenej platformy AlzaBoxov a posilňovania prítomnosti na zahraničných trhoch. Prečítať viac »

AlzaBoxy sa otvárajú ďalšej spoločnosti, na Slovensku do nich doručuje DPD

Bratislava, 7. februára 2022 – Alza pokračuje v otváraní siete výdajných boxov. Zásielky z e-shopov do vybraných slovenských AlzaBoxov začína v pilotnom režime doručovať aj kuriérska spoločnosť DPD. E-shop tak ďalej sprístupňuje svoju platformu viac ako 1 800 výdajných automatov. Už od vlaňajšej jesene do AlzaBoxov doručuje Slovak Parcel Service. Prečítať viac »

Najrýchlejšie a najistejšie doručenie darčekov do Vianoc zaistia AlzaBoxy

Bratislava, 14. decembra 2021 – Práve vrcholí vianočná sezóna a ľudia, ktorí doteraz odkladali nákupy darčekov, by nemali dlhšie otáľať. Najväčší slovenský e-shop Alza.sk ponúka širokú ponuku tovaru, zákazníkom tiež ešte pred dokončením objednávky transparentne ukazuje predpokladaný čas dodania podľa zvolenej dopravy. AlzaBoxy sú spoločne s doručením na pobočky najrýchlejším a najspoľahlivejším spôsobom doručenia a to vďaka kontinuálnemu zavážaniu sedem dní v týždni, vrátane soboty a nedele. Darčeky do nich je možné objednať ešte 22. decembra. Prečítať viac »

Férový Black Friday na Alze potvrdil „Hlídač shopů“

Bratislava, 30. novembra 2021 – Vyvrcholením najväčšej zľavovej akcie roku začal advent a e-shopom odštartovala hlavná predvianočná sezóna. Alza.sk pre zákazníkov do Black Friday pripravila rekordných 10 000 položiek, pri ktorých navyše ponúkala najnižšie ceny za posledných 365 dní. Férový prístup a reálne zľavy e-shopu potvrdila analýza „Hlídača shopov“. V ratingu e-shopov hodnotiaca transparentnosť výpočtu zliav získala najvyššie možné ocenenie – 3 hviezdy. Prečítať viac »

Za rekordný kvartál Alza.sk odmení zákazníkov najnižšími cenami za posledný rok

Bratislava, 10. novembra 2021 – Alza.sk dnes oznámila výsledky príprav na predvianočnú nákupnú sezónu. Podľa najväčšieho slovenského e-shopu je kľúčom k úspechu dôraz na kvalitu zákazníckeho servisu, investície do infraštruktúry výdajných AlzaBoxov, skladových kapacít a tvorby zásob tovaru. Pre práve začatú akciu Black Friday sa firme podarilo pripraviť ponuku takmer 10 tisíc produktov za rovnaké alebo nižšie ceny ako minulý rok.  Prečítať viac »

AlzaBoxy otvorené pre najväčšiu slovenskú kuriérnu službu

Bratislava, 2. novembra 2021 – Alza.sk sprístupnila AlzaBoxy najväčšej slovenskej kuriérnej spoločnosti Slovak Parcel Service. Tá sa stáva ďalším externým partnerom, ktorý do AlzaBoxov doručuje zásielky svojich zákazníkov. Najväčší slovenský e-shop pokračuje v otváraní svojej platformy pre viac ako 150 000 výdajných schránok širokému e-commerce aj logistickému trhu. Prečítať viac »

Alza.sk otevírá novou centrálu se showroomem

Bratislava, 28. september 2021 – Alza.sk už o dva dni otvorí pre zákazníkov Showroom na novej adrese. Jej najmodernejšia predajňa sa nachádza v nákupnej galérii Nivy centrum. Zákazníkom v bezbariérovom dvojpodlažnom Showroome ponúkne na dvakrát väčšej výstavnej ploche tisícky produktov k okamžitému odberu. Chýbať nebude ani obľúbený AlzaDrive s vlastným výrazne značeným vjazdom a parkovanie. Prvých niekoľko dní si budú môcť návštevníci tiež prehliadnuť Dášeňku, robotického psa od Boston Dynamics, ktorého Alza ako prvá priváža na Slovensko. Prečítať viac »

Alza.sk sťahuje z predaja potenciálne nebezpečnú postieľku značky Drevex Olek

Bratislava, 7. septembra 2021 – Alza.sk stiahla z predaja detskú drevenú postieľku so sťahovacou bočnicou značky Drewex Olek, kvôli nevyhovujúcim konštrukčným požiadavkám hrozí riziko úrazu. Alza vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí si tento produkt zakúpili, aby ho ďalej nepoužívali a obrátili sa na spoločnosť Alza, ktorá im vráti peniaze v plnej výške. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií