PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-liquid-displej.jpg

Liquid Retina XDR panel

Liquid Retina XDR je názov, ktorý spoločnosť Apple používa pre svoje špičkové displeje s extrémne vysokým rozlíšením, širokým farebným gamutom a vysokým kontrastným pomerom. Tento typ panelu poskytuje výnimočnú kvalitu obrazu pre najnáročnejšie úlohy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dab-radio.jpg

Čo je to DAB/DAB+ a čo používateľom prináša?

Prechod na digitálny rozhlasový signál DAB vzbudzuje u čím ďalej viac poslucháčov obavy. Čo konkrétne DAB znamená? A čo jeho nástup prinesie? Nielen na tieto otázky vám v článku odpovieme. A čo s tým všetkým má čo robiť DAB+?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratove-nabijeni.jpg

Ako funguje bezdrôtové nabíjanie

Moderné inteligentné telefóny majú celý rad zábavných funkcií, ale to každodenné pripájanie kábla s nabíjačkou je skrátka otrava. Poradíme vám, ako si zariadiť pohodlné bezdrôtové nabíjanie, vďaka ktorému budete mať svoj telefón neustále plný energie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

Parné práčky a sušičky zbavia vašu bielizeň alergénov, baktérií a vírusov

Aktuálne dianie okolo šírenia koronavírusu so sebou prináša otázku, ako sa pred nákazou maximálne ochrániť. Okrem dôsledného dodržiavania hygieny a vyhýbania sa frekventovaných miest môže pomôcť aj zvýšená starostlivosť o domácnosť. Okrem častejšieho upratovania sa zamerajte aj na starostlivosť o oblečenie. Vírusy totiž môžu prežiť niekoľko hodín nielen na povrchoch, ale aj na oblečení. Skvelé riešenie v tomto prípade prinášajú parné práčky a sušičky, ktoré vaše oblečenie efektívne zbavia nielen vírusov, ale aj baktérií a alergénov. Navyše sú k bielizni aj k životnému prostrediu veľmi šetrné. Ako vlastne fungujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-nove-osvetleni-nahled.jpg

Predstavujeme: tri nové typy svietidiel Philips Hue

Philips vyšiel na svetlo s tromi novinkami, ktoré dajú osvetleniu vašej domácnosti úplne iný rozmer. Hue Centris dokonale zastúpia bežné stropné svetlo, žiarovka Hue White nahradí klasickú 100 W žiarovku s benefitmi navyše a Hue LightStrip Plus V4 predstavuje vylepšenú verziu svojho predchodcu. Spoznajte ich všetky tri! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-potrebujete-ke-streamovani_1.jpg

Čo všetko potrebujem na streamovanie? (TIPY A TRIKY)

Chcete sa stať úspešným streamerom, ktorý nielen baví divákov, ale dokáže si zarobiť nezanedbateľnú sumu? Len váš um nestačí. Kúpte si poriadnu výbavu, vďaka ktorej sa vo svete streamovania rozhodne nestratíte.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/quantum-thumb.jpg

Kvantový počítač (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Vedci sa už od 80. rokov minulého storočia usilovne snažia skonštruovať počítač, ktorý by využíval fascinujúce zákony kvantovej fyziky na rýchlejšie vykonanie výpočtovo náročných úloh. Ako presne ale kvantový počítač vlastne funguje? Dokážu kvantové počítače raz zmeniť celý svet výpočtovej techniky? Čítajte v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lg-v30-nahled.jpg

LG V30S/V30S+ (PREVIEW) – Stávka na umelú inteligenciu

Nie je to tak dávno, čo kórejský výrobca mobilných telefónov LG prišiel s modelom LG V30, a už je tu jeho upgrade. A to hneď v podobe dvojice telefónov, LG V30S a LG V30S+. Ako sa od svojho predchodcu líšia? A oplatí sa premýšľať o ich kúpe? To všetko sa vám pokúsime zodpovedať v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hodinky-dot-smartwatch-nahled.jpg

Dot Watch, prvé inteligentné hodinky s Braillovým písmom

Pre zrakovo postihnutých fanúšikov moderných technológií máme skvelú správu! Konečne sú na trhu inteligentné hodinky Dot Watch, vybavené ako prvé podporou Braillovho písma. Ako vlastne hodinky fungujú a majú v praxi svojmu majiteľovi čo ponúknuť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Looxid-VR-nahled.jpg

Mobilný VR headset LooxidVR sleduje oči aj mozog!

VR headset LooxidVR zožal na veľtrhu CES 2018 obrovský úspech a zaradil sa do úzkej skupinky výhercov prestížneho ocenenia Best of Innovation pre najlepšie inovácie veľtrhu. Pochopíme vďaka nemu, ako ľudský mozog reaguje na virtuálnu realitu? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teslasuit-nahled.jpg

Teslasuit je oblek, ktorý vás prenesie do virtuálnej reality.

Virtuálna realita bola stredobodom veľtrhu CES 2018. Jednou z najzaujímavejších noviniek sa stal celotelový haptický oblek Teslasuit, ktorý do virtuálnej reality vtiahne každučký kúsok vášho tela. Ako funguje a čo všetko vlastne dokáže? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gps-tracker.jpg

GPS lokátory postrážia všetko, čo je vám drahé

GPS lokátor je šikovný pomocník pre sledovanie osôb, automobilov, motocyklov, zvierat aj cenností. Ak máte obavy, že by sa vám niečo z toho mohlo stratiť, GPS lokátor je jednoduchým riešením. Nechajte si od nás poradiť, ako fungujú a aký druh bude najvhodnejší práve pre vaše potreby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lenovo-explorer-nahled.png

Dokáže VR headset Lenovo Explorer vystúpiť z rady WMR okuliarov?

Do rady setov pre novú virtuálnu realitu Windows Mixed Reality sa pridáva zariadenie od Lenova, headset Lenovo Explorer. Náhlavná súprava bude medzi WMR setmi patriť medzi najdostupnejšie. Uspieť sa pokúsi vedľa priaznivej ceny tiež nízkou hmotnosťou a širokým zorným poľom – bude to stačiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/HTC_Vive_obsah.jpg

Virtuálna realita HTC Vive teraz bezdrôtovo s HTC TPCast

HTC Vive je najprepracovanejší VR headset súčasnosti. Nad konkurenčným Oculus Rift HD víťazí najmä lepším pohybom vo virtuálnom priestore a práve v tejto oblasti HTC Vive ešte navyšuje svoj náskok. Na trh totiž prichádza HTC TPCast, ktorý z obľúbenej VR súpravy dokáže urobiť bezdrôtový headset. Všetko o HTC Vive a HTC TPCast v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-nahled.png

AMD Ryzen 9 (Threadripper) útočí na Intel Core i9

Už sa tešíte na novinku od AMD Ryzen 9 (Threadripper)? Hovorí sa, že konečne vo výkone procesorov predbehne svoju konkurenciu Intel! Je to pravda? A čo presne teda hardvérová spoločnosť chystá? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/concept-active-smoothie-barevne-varianty-mala.jpg

Smoothie mixér Concept Active Smoothie pripraví nápoje, ktoré vás povzbudia

Farebná rodinka smoothie mixérov Concept Active Smoothie vám naservíruje zdravý nápoj s množstvom energie na celé dopoludnie. Môžete si zvoliť zo šiestich farieb a dvoch vyhotovení. Dáte prednosť rodinnej súprave alebo niektorému z farebných variantov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GeForce-GTX-nahled.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, najlacnejšie grafické karty s jadrom Pascal

GeForce GTX 1050 dorazí na náš trh už v októbri, a to dokonca hneď v dvoch vyhotoveniach, z ktorých to výkonnejšie získa prívlastok „Ti“. Ten je už dlhé roky vyhradený len pre výnimočné modely. Presadí sa najnovší prírastok v rodine Pascal voči nabitej konkurencii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-compute-stick-main-small.jpg

Vreckový počítač Intel Compute Stick oživí váš televízor

Intel Compute Stick je plnohodnotný počítač vo veľkosti flash disku. Vďaka jeho kompaktnosti ho môžete vziať kamkoľvek a po zapojení k vášmu televízoru alebo monitoru sa ihneď pustiť do prehliadania webového obsahu, prehrávania multimadiálneho obsahu alebo do práce. Viac informácií v našom dnešnom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ssd-m2-nahled.jpg

Čo je SSD disk?

Prvá SSD jednotka bola vyrobená už v roku 1976, ale trvalo dlhých 35 rokov, kým sa cena dostala na takú úroveň, aby bolo možné jej masívne rozšírenie. Čo nám vlastne SSD prináša, aká je jeho spoľahlivosť a ako sa zapája? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/woburn_small.jpg

Nový elegán značky Marshall

Staňte sa jedným z prvých používateľov nového reproduktora Marshall Woburn. Okrem prístroja samotného si kupujete aj päťdesiatročnú tradíciu v hudobnom priemysle a bezkonkurenčný dizajn. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií