AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pravidla-pro-drony-legislativa-nahled.jpg

Pravidlá na lietanie s dronmi 2023 (LEGISLATÍVA)

Pokiaľ už s dronom lietate, alebo to máte v pláne, určite vás budú zaujímať práve aktuálne pravidlá na prevádzkovanie dronov v exteriéri. Ako vysoko môžete lietať, či potrebujete licenciu alebo kde sa registrovať? To a oveľa viac sme pre vás zhrnuli v našom prehľadnom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Power banka do lietadla: Ako to je a na čo si dať pozor?

Power banky sú ideálnym zdrojom energie pre mobily a tablety na dlhých cestách. Pozitívne je, že je možné ich využívať aj v lietadle. Má to ale niektoré obmedzenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-letat-s-dronem.jpeg

Ako lietať s dronom (TIPY A RADY)

Drony nie sú nijak lacnou záležitosťou, v začiatkoch lietania ale hrozí zvýšené riziko ich havárie. Riešením sú dron simulátory, v ktorých si lietanie precvičíte. Ktoré sú tie najlepšie? A ako potom lietať s naozajstným dronom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-tehotenske-brisko-s-letadlem.jpg

Lietanie v tehotenstve. Je bezpečné?

Letecká doprava je dnes úplne bežná a dostupná, či už lietame za oddychom, alebo pracovne. Ale možno si kladiete otázku, ako je to s lietaním v tehotenstve. Či lietanie nepredstavuje riziko pre vaše nenarodené dieťa. Cestovania lietadlom sa nemusíte obávať ani keď ste tehotná. Väčšina lekárov považuje lietanie pre zdravú tehotnú ženu za bezpečné až do konca 8. mesiaca. Napriek tomu by ste mali byť obozretné, a hlavne v prvom trimestri zvážte cestu podľa toho, ako sa cítite. Poďme sa spolu pozrieť na všetko, čo by ste mali vedieť o lietaní v tehotenstve, než sa vydáte na cestu. Prečítať viac »
https://admin.alza.cz/External/ImgCom.ashx?fd=f4&cd=CVI514

Prečo si kúpiť dron? Bavte sa lietaním a nahrávajte z výšky!

Pojem dron, kvadrokoptéra alebo bezpilotné lietadlo určite počúvate zo všetkých strán častejšie ako kedykoľvek predtým. Tieto inteligentné hračky si získavajú obľubu detí aj dospelých na celom svete. Čo to však vlastne je, na čo slúži, aké má funkcie a prečo by ste si ho mali chcieť kúpiť? V našom článku sa dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií