AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/televizory-2020-nahled.jpg

CES 2023 | Najlepšie televízory a nové technológie

Aké inovatívne technológie a ďalšie novinky týkajúce sa inteligentných televízorov odhalil CES 2023? Poprední svetoví výrobcovia ukázali na tohtoročnom veľtrhu spotrebnej elektroniky svoje najväčšie ťaháky!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-televizi-sony.jpg

Ako vybrať televízor Sony (NÁVOD)

Rozhodujete sa, aký model televízora SONY je pre vás ten vhodný a nie ste si istí významami niektorých pojmov a názvov? Alebo sa chcete dozvedieť viac o unikátnych funkciách televízorov SONY? Potom je tento článok priamo pre vás, nájdete tu stručné popisy k technológiám a funkciám televízorov SONY. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-oled-nahled.jpg

Čo prinášajú nové Asus OLED notebooky? (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Nové notebooky ASUS prinášajú displeje OLED. Čo má táto technológia za výhody a prečo by ste ju mali chcieť? To vám vysvetlí Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-oled-vyhody.jpg

Notebooky s OLED displejom: Aké ponúkajú výhody?

Po špičkových televízoroch a prémiových smartfónoch sa OLED displeje dostávajú aj do notebookov. V porovnaní s LCD poskytujú oveľa živšie farby, oveľa lepší kontrast, ale aj obmedzenie škodlivej zložky modrého svetla, čím prispievajú k zlepšeniu cirkadiánneho rytmu. Prečo je OLED technológia budúcnosťou aj pri notebookoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LG_TV_cashback.png

LG cashback: kúpte si vybrané OLED televízory so zľavou až 200 EUR

Pokiaľ si vyberiete niektorý z OLED televízorov LG, vnesiete si do svojej domácnosti nielen pôsobivé filmové zážitky, ale navyše, ak využijete túto ponuku, ušetríte až 400 EUR. Ale pozor, táto ponuka je platná len od 26. apríla do 29. mája 2022.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-casback-nahled.jpg

Philips cashback: ušetrite až 550 EUR pri nákupe nového televízora a soundbaru

Nový Android OLED televízor a soundbar Philips, to je skvelá kombinácia, ktorá umocní váš zážitok pri sledovaní filmov. Ak využijete práve prebiehajúcu akciu, môžete pri nákupe tejto kombinácie ušetriť až 550 EUR. Ako to dosiahnuť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-ambilight.jpg

Philips OLED TV Ambilight: kinosála u vás doma

Pre náročných divákov, ale aj pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy, prichádza Philips s OLED televízormi a technológiou Ambilight. Zabudované diódy po stranách obrazovky umocnia divácky zážitok, a vy sa budete cítiť ako v kine. Ambilight navyše šetrí vaše oči. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oled-plazma-nahled.jpg

Meníme plazmu za OLED: Panasonic GZ2000

Doba plazmových TV je nenávratne preč a najhorúcejšou technológiou na poli televízorov je bezpochyby OLED. Čím televízory s technológiou OLED toľko prevyšujú svoju konkurenciu? To si demonštrujeme na špičkovej novinke z dielní spoločnosti Panasonic – OLED Smart TV Panasonic GZ2000! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doba-oledova-mini.jpg

Panasonic hlási: Doba LEDová končí. Začína doba OLEDová

Značka Panasonic je jedným z popredných výrobcov televízorov a na jar roku 2018 láka na špičkové OLED modely. Najmodernejšia zobrazovacia technológia OLED zaisťuje lepší kontrast, prirodzenejší obraz aj úsporu energie. OLED televízory navyše zasvietia ako dizajnová hviezda každého interiéru. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/OLED-vs-QLED-televizory.jpg

Porovnanie QLED TV a OLED TV

Čím ďalej viac používateľov zaujímajú QLED televízory a rozdiely oproti technológii OLED TV. Pozreli sme sa tomu na zúbok a prinášame vám porovnanie, v čom sa oba typy televízorov líšia a ako fungujú v praxi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Philips_OLED_901F_nahled.jpg

OLED televízor Philips boduje priestorovým osvetlením Ambilight

Spoločnosť Philips v spolupráci s Alza.sk spúšťa predaj 55-palcového modelu Philips 901F. Ide o jediný OLED televízor vybavený technológiou Ambilight. Tá dokáže obohatiť filmový zážitok priestorovým osvetlením. Čo ďalšie tento inteligentný televízor dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-amoled-displej.jpg

Čo je AMOLED displej?

AMOLED, čiže Active Matrix Organic Light Emitting Diode displej, patrí do rodiny displejov OLED. Ide o zatiaľ najvyspelejšiu technológiu na trhu. Oproti svojim najbližším konkurentom vyniká rýchlejšou odozvou, nižšou spotrebou a ostrejším zobrazením farieb. Tešiť sa môžete aj na dokonalé stvárnenie čiernej farby, čo má za následok lepšiu čitateľnosť na priamom slnku. Vynikajúca je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje rovnako ako v prípade IPS displejov takmer 180 stupňov. Nevýhodou je vyššia cena a kratšia životnosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-oled-displej.jpg

OLED displej

Často prezývané aj ako zobrazovače budúcnosti. Vo väčšine prípadov nimi bývajú vybavené prémiové produkty. Svojimi vlastnosťami totiž ohromia nejedného náročného zákazníka. Vynikajú najmä širokým rozsahom farieb, nízkou spotrebou a vysokým jasom. Zároveň verne reprodukujú čiernu farbu. Vďaka tomu je na displej dobre vidieť aj na priamom slnku. Úctyhodná je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje takmer 180 stupňov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic_small_1.jpg

Zážitok ako v kine - Panasonic TX-65CZ950E

Panasonic s novou generáciou OLED panelov pokračuje v dlhoročnej tradícii poskytnúť používateľom ten najlepší obraz, ktorý technológie umožňujú. A každý rok do mozaiky pribudnú ďalšie kamienky, z ktorých Panasonic zostavuje ten najdokonalejší obraz. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií