Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

Najlepšie telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Hľadáte najlepšie telefóny na rok 2024? V nasledujúcom článku vám prinášame prehľad súčasných šampiónov. Zahrnuli sme aj najlepšie mobily do 700, 500, 200 eur a najlepšie mobily pre deti a seniorov. Porovnali sme výkon, cenu, fotoaparát, funkcie alebo konštrukciu. Ktoré sú teda najlepšie telefóny súčasnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8-nahled.jpg

Google Pixel 8 Pro (RECENZIA): Skvelý, ale predvídateľný nástupca radu Pixelov

Nové nadupané smartfóny Google Pixel 8 so sebou prinášajú vylepšené fotoaparáty alebo nový displej. Na vyšší z dvojice, Google Pixel 8 Pro, sme sa zblízka pozreli v našej recenzii. Čo všetko najnovší model prináša a ako sa používa v praxi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7a-nahled.jpg

Google Pixel 7a (RECENZIA): najnovší „áčkový“ model si zásadne prilepšil

Fanúšikovia mobilných telefónov Google na nich oceňujú výborné fotoaparáty, skvelú softvérovú podporu a dlhú životnosť. Aby nie, keď Google sám vyrába operačný systém Android. Ako si nový telefón Google Pixel 7a vedie pri každodennom používaní? Na to sme sa podrobne pozreli v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-io-2023-uvod-2.jpg

Google I/O 2023: Android 14, Pixel 7a alebo sklápací Pixel Fold

Pre fanúšikov značky Google povinná akcia, pre ostatných veľmi zaujímavý pohľad. Taký bol Google I/O 2023. Čo všetko nám výrobca ukázal, si povieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6a-nahled.jpeg

Google Pixel 6a má opäť pekný dizajn a len málo kompromisov

Ešte než príde Google Pixel 7, je tu odľahčený variant minuloročného modelu, teda Google Pixel 6a. A prináša najmä pôsobivý výkon. Bez ústupkov sa to však nezaobišlo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6-recenze-21-nahled.jpg

Google Pixel 6 (RECENZIA): viac než len úchvatný fotoaparát?

Recenzia Google Pixel 6 je tu. Na telefóne v zelenom variante sme si preklepli neopozeraný dizajn, výdrž na batériu, vlastný čipset Tensor a samozrejme fotoaparát. Ako si novinka s čistým Androidom viedla a aká v praxi vôbec je? Odpovie tento test.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-4a-recenze.jpg

Google Pixel 4a (RECENZIA): skvelý fotoaparát v kompaktných rozmeroch

Nový mobilný telefón Google suverénne vchádza do strednej triedy smartfónov a vyťahuje tromfy proti konkurencii. S veľmi príjemnou cenovkou sa Google Pixel 4a pokúsi zlákať tých, ktorí chcú slušné parametre, ale nemusia mať drahý mobilný telefón vyššej triedy. Ako sa nám osvedčil fotoaparát, výkon a dizajn v praxi? Viac v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Pixel-5-banner-main_1.jpg

Google Pixel 5 (PREVIEW) nemá vlajkový čipset, ponúkne ale a ľudovejšiu cenu

Google prichádza s novým telefónom nesúcim názov Pixel 5. Ponúka krásny dizajn, skvelé vybavenie a veľmi slušný výkon. Novinkou je tiež reverzné bezdrôtové nabíjanie a hliníkový chrbát. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-11.jpeg

Google vydal Android 11 pre vývojárov. Vylepšuje tmavý režim, notifikácie aj 5G (NOVINKA)

Google vydal prvú verziu Androidu 11 pre vývojárov. Prináša rad noviniek vrátane vylepšeného tmavého režimu, notifikácií, súkromia, ale aj podpory nových displejov alebo 5G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-4-oranzovy.jpg

Google Pixel 4 a 4 XL (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ): zdokonalený fotoaparát aj ovládanie gestami

Jeseň bohatá na nové mobilné telefóny pokračuje. Teraz je rad na novinky Google Pixel 4 a 4 XL, ktoré majú vo viacerých ohľadoch vysoké ambície. Veľa vsádzajú na fotoaparát, ale nezabúdajú ani ďalšie aspekty ako nové technológie alebo výkon. Čo všetko dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Google-event-malynahled.png

Google predstavil telefóny Pixel a ďalšie novinky

Každé predstavenie noviniek od spoločnosti Google je sledované ostrým zrakom celej technickej a predovšetkým geekovskej komunity. V našom článku vám zrozumiteľne predstavíme to najzaujímavejšie, čím sa Google prezentoval. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií