Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/anc-sluchatka-aktivni-potlaceni-sumu.jpg

Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku (ANC): Ako fungujú a ktoré vybrať?

S funkciou ANC, teda Active Noise Cancelling sa stretávame pri čím ďalej tým vyššom počte modelov slúchadiel. Funkcia pomáha eliminovať rušivé zvuky z okolia (napríklad ak cvičíme v posilňovni alebo ideme v mestskej hromadnej doprave) a zvyšovať komfort nášho počúvania. Ako táto funkcia funguje a aké má výhody a nevýhody?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/true-wireless-sluchatka-img.jpg

True Wireless – čo sú „skutočne bezdrôtové“ slúchadlá a majú nejaké nevýhody?

True Wireless slúchadlá ponúkajú kvalitné počúvanie pri zachovaní slobody pohybu. Ich vznik umožnil rad technologických inovácií – akých? Ako TWS slúchadlá vlastne fungujú a na čo si v ich prípade dať pozor, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drat-vs-bezdrat-img.jpg

Drôtové vs. bezdrôtové slúchadlá (HLAVNÉ ROZDIELY)

Bezdrôtové slúchadlá sú veľmi praktické na šport, na cestovanie aj na domáce počúvanie, avšak skutoční audio nadšenci by k nim mali množstvo výhrad. Výhody a nevýhody drôtových a bezdrôtových slúchadiel si preto v tomto článku porovnáme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-anc-img.jpg

Čo je ANC (aktívne potlačenie hluku)?

ANC je technológia potlačenia okolitého hluku, ktorú nájdeme v moderných bezdrôtových slúchadlách. Využíva súpravu mikrofónov, ktorými hluk sníma, a vnútri slúchadiel k nemu vytvára akustické protivlny, čím hluk eliminuje. Má ale aj určité nedostatky. Aké? Aj to sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezdratova-sluchatka.jpg

Ako vybrať bezdrôtové slúchadlá

S bezdrátovými sluchátky jste svobodní. Už žádný napnutý kabel, který se všude plete a jen o něj zakopáváte. Jedná se o univerzální typ sluchátek, která lze dobře využít u počítače, při sledování televize, hraní her, ale i toulkách po městě, sportu a cestování. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hlavovy-most-u-sluchatek.jpg

Hlavový most

Hlavový most spája mušle slúchadiel. Môže byť vyrobený zo železa alebo ocele, v prípade lacných slúchadiel z plastu. Hlavový most je spravidla konštruovaný tak, aby ho bolo možné posúvať, teda aby pasoval na rôzne veľkosti hlavy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nausniky-sluchatka.jpg

Náušníky

Časť slúchadiel, ktorá prichádza do kontaktu s uchom. Náušníky sú mäkké, aby boli pohodlné aj pri počúvaní niekoľko hodín. Vyrábajú sa zo semišu, tkaniny alebo umelej kože. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-impedance-nahled.jpg

Impedancia

V parametroch slúchadiel sa stretávame s pojmom impedancia. Ide o parameter, ktorý by sa nemal podceňovať. V podstate totiž vyjadruje to, ako veľmi dobre – alebo ako veľmi zle, si vaše slúchadlá budú rozumieť so zdrojom zvuku, telefónom, prehrávačom alebo receiverom.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií