PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wowme-kids-4g-safe-nahled.jpg

WowME Kids 4G Safe+ – návod na použitie

WowME Kids 4G Safe+ sú vybavené smart hodinky určené skôr pre deti a mladších používateľov. Ako sa používajú a ako ich uviesť do prevádzky? K tomu vám pomôže náš návod.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Návod na použitie

Pokiaľ si nie ste istí prvými krôčikmi s vašimi novými smart hodinkami WowME Kids 4G, náš návod vám pomôže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/woeme-gladiator-nahled.jpg

WowME Gladiator: návod na použitie

WowME Gladiator je inteligentný náramok s celým radom funkcií. Tento návod vám pomôže prekĺznuť prvotnými nástrahami ich používania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozsirena-realita-v-aplikaci-alza-navod-pro-ios-android.png

Rozšírená realita v aplikácii Alza: Návod pre iOS | Android

Chcete si pozrieť náš tovar v reálnom prostredí? Vďaka novej funkcii v aplikácii Alza si môžete vybrané výrobky prezrieť priamo u vás doma, a to ešte predtým, než ich doma vybalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak, ako má. Návod, ako ovládať 3D/AR zobrazenie produktov pre iOS aj Android nájdete nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-watch-gt01-navod-2.jpg

WowME Watch GT01: Návod na použitie

Neviete si rady s prvotným nastavením svojich inteligentných hodiniek WowME Watch GT01 a ich ďalším používaním? Náš návod na použitie vám dozaista pomôže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-sims-3-navod-licence-nahled_1.jpg

Návod na aktiváciu elektronických licencií pre hru The Sims 3 a dodatočný obsah

Ak ste si u nás kúpili elektronickú licenciu na hru The Sims 3 či jej dodatky (DLC) a neviete, ako s kódom naložiť, odpoveď nájdete v tomto stručnom návode.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mi-band-6-navod.jpg

Xiaomi Mi Band 6 (NÁVOD)

Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 6, ste na správnej adrese. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 6 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení tohto fitness náramku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mi-band-4-navod.jpg

Xiaomi Mi Band 4 (NÁVOD)

Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 4,  ste na správnej ceste. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 4 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení fitness náramku Xiaomi Mi Band 4. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi Mi Band 5 manual.jpg

Xiaomi Mi Band 5 (NÁVOD)

Fitness náramok Xiaomi Mi Band 5 má väčší farebný displej a širšiu ponuku športových aktivít. Šikovný fitness pomocník sa navyše predáva za veľmi priaznivú cenu. Máte práve jeden nový doma a neviete, ako začať? Podrobný návod Xiaomi Mi Band 5 vám poradí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televize-monitor-vzdalenost.jpg

Odporúčaná pozorovacia vzdialenosť obrazovky

Pozorovacia vzdialenosť je hodnota, ktorá udáva ideálne umiestnenie pozorovacieho miesta voči samotnému televízoru (monitoru). Líši sa s ohľadom na uhlopriečku a rozlíšenie televízora. V prípade pozorovacej vzdialenosti platí priama úmera: Čím je uhlopriečka väčšia, tým musíme byť od televízora ďalej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ipcamery.jpg

Instalace IP kamery D-Link (NÁVOD)

Základní nastavení IP kamery zvládne každý trochu zkušenější uživatel. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií