AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-varna-deska.jpg

Whirlpool predstavuje nové indukčné varné dosky s inovatívnou úpravou povrchu CleanProtect

Zaujímate sa o moderný a efektívny spôsob varenia, ktorý si prispôsobíte presne podľa vlastných potrieb? V tom prípade zamerajte svoj záujem na indukčné varné dosky Whirlpool, ktoré okrem pokročilých funkcií a inteligentnej technológie 6. ZMYSEL novo disponujú špeciálnou úpravou povrchu CleanProtect na jednoduchú a rýchlu údržbu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-dvacet-let-nahled.jpg

Práčky a umývačky Miele so zárukou 20 rokov proti škodám spôsobeným vodou

Dvadsať rokov bez starostí - presne to teraz ponúka značka Miele, ktorá si za kvalitou svojich výrobkov rozhodne stojí. Na umývačky a práčky ponúka unikátnu dvadsaťročnú záruku proti škodám spôsobeným vodou. Aké sú podmienky tejto predĺženej záruky? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZIA)

Tentokrát sme pre vás v domácej recenzii na vlastnej koži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, ktorý je možné využiť na epiláciu chĺpkov celého tela vrátane tváre. Zaujíma vás, ako sa s ním pracuje a aký výsledný dojem na nás urobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uvodni obr.jpg

Ako používať IPL epilátor?

Zdržuje vás večné holenie či depilácia a radi by ste sa zbavili chĺpkov raz a navždy? Skúste IPL epilátor. Prezradíme vám, na akom princípe funguje, pre koho je vhodný a kto by ho používať nemal. Tiež vám poradíme, ako postupovať pri IPL epilácii doma a objasníme, či je IPL epilácia vhodná v tehotenstve.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banquet.jpg

Banquet: kompletné vybavenie kuchyne pre modernú domácnosť

Značka Banquet predstavuje široký výber špičkového kuchynského a jedálenského vybavenia. Zaobstarajte si kvalitné panvice, pekáče, stolné súpravy alebo praktické organizéry, na ktoré sa môžete 100 % spoľahnúť a ktoré rozhodne nezruinujú váš rozpočet. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-hlavni.jpg

Kulmofén Remington AS8810 Keratin Protect (RECENZIA)

Vyskúšali sme, ako prebieha úprava vlasov s kulmofénom Remington AS8810 Keratin Protect, ktorý sľubuje šetrný styling a je vybavený dvoma kefami a nadstavcom Root Boost pre dokonalý objem. Ako sa s ním pracuje, čo všetko zvládne a aké výsledky sme dosiahli, sa môžete dočítať v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/concept-navigace.jpg

Robotický vysávač Concept visiOne 3D je novodobým vizionárom v oblasti vysávania aj vytierania

Spoločnosť Concept prichádza s horúcou novinkou – robotickým vysávačom Concept VR3550 visiOne 3D, ktorý zvládne efektívne upratovanie všetkých druhov podláh suchou aj mokrou cestou. Čo je na ňom také výnimočné a prečo si práve tento model zaslúži vašu pozornosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_70.jpg

Ako na zapojenie digestora (NÁVOD)

Šikovný domáci majster zvládne zapojiť všetko, ale ak nemáte nikoho takého po ruke, tak montáž digestora vám môže pokojne zabrať aj celý deň. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že nejde o nič zložité, tak napriek tomu má zapojenie digestora hneď niekoľko úskalí. Ukážeme vám, ako postupovať krok za krokom, a ponúkneme ďalšie rady a tipy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prime-line-filtracni-konvice.jpg

Ako filtrovať pitnú vodu

Filtrovaná voda je nielen lahodná a zdraviu prospešná, ale aj šetrná k prírode aj naši peňaženke. Aké výhody získate, ak si zaobstaráte filtračnú kanvicu na vodu, čo všetko zvládne odstrániť z vody a aké možnosti filtrácie vody sa ponúkajú? Prečítajte si náš článok a zistite, že domáca filtrácia vody má naozaj zmysel. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock-s8-ultra.jpg

Robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra (RECENZIA)

Na vlastnej podlahe sme vyskúšali robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra, ktorý predstavuje technologickú novinku posledného radu robotických vysávačov Roborock S8. Testovanie prebiehalo v domácnosti s dvoma deťmi, kde je každodenné upratovanie podlahy nutnosťou. Ako tento robotický vysávač obstál v celom testovacom období a komu ho možno odporučiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Remington-keratin-protect-nahled.jpg

Špičkový styling a vlasy žiariace zdravím s radom Keratin Protect od Remington

Ako žehliť vlasy, fénovať ich alebo kulmovať a zachovať ich zdravie a krásu? Objavte šetrný styling s radom Keratin Protect od Remigton, ktorý vám umožní dodať vašim vlasom objem, uhladený vzhľad a lesk bez poškodenia. Doprajete svojim vlasom potrebnú starostlivosť a ochranu, zatiaľ čo budete vytvárať rôzne účesy podľa vášho osobitého štýlu a nálady. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/PECENKA_image2_021.jpg

Multifunkčná Pečenka – rýchlo, zdravo, úsporne doma aj na cestách

Ako sa môže energeticky úsporný elektrický hrniec na pečenie stať pomocníkom pri grilovaní, varení, dusení, pečení alebo zapekaní? Prezradíme v článku, v ktorom sa bližšie zameriame na Pečenky značky ETA. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gorenje-chlazeni.jpg

Kúpte si akciovú chladničku Gorenje GardenFresh a získajte zľavu 80 % na malý domáci spotrebič

Kúpte si v období od 1. 6. do 31. 8. 2023 vybraný model chladničky GardenFresh a získajte 80 % zľavu na malý domáci spotrebič. Navyše máte možnosť predĺžiť si pri akčných modeloch chladničiek záruku na kompresor na 15 rokov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tesla-prodlouzena-zaruka-nahled.jpg

Zaobstarajte si nového kuchynského pomocníka TESLA a získajte exkluzívnu predĺženú záruku

Uľahčite si každodenné varenie a prizvite si na pomoc skutočného profesionála! Multifunkčné hrnce a teplovzdušné fritézy TESLA sa v kuchyni stanú nenahraditeľným pomocníkom. Vybrané produkty teraz môžete navyše zaobstarať s predĺženou zárukou na tri roky. Stačí sa len zaregistrovať. Ako na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock.jpg

Nový rad robotických vysávačov Roborock vyniká ultrainteligentnými schopnosťami

Roborock, tvorca ultrainteligentnej domácej robotiky, prichádza na trh s novým radom robotických vysávačov Roborock S8, ktoré vynikajú pokrokovým štýlom upratovania. Spoznajte, v čom spočíva technologická inovácia a jedinečnosť troch modelov Roborock S8 Pro Ultra, Roborock S8+ a Roborock S8. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-kartacek-nahled.jpg

Elektrická zubná kefka Niceboy ION Sonic Black (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentoraz vyskúšali elektrickú zubnú kefku Niceboy ION Sonic Black. Tá disponuje sonickou technológiou, nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými čistiacimi režimami. Ako táto zubná kefka so sympatickou cenovkou obstála počas trojtýždňového používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-roboticke-vysavace.jpg

Najlepšie robotické vysávače

Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie robotické vysávače bez cenového stropu, najlepšie roboty strednej cenovej kategórie, ale aj lacné robotické vysávače, ktoré vás určite nesklamú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-bosch-serie-8 (1).JPG

Nové prémiové práčky a sušičky Bosch Serie 8 šetria vodu aj prací prostriedok, a napriek tomu zaistia dokonale čistú bielizeň

Značka Bosch prichádza s novým radom špičkových práčok a sušičiek Serie 8. Inovatívne spotrebiče perú a sušia úsporne, ekologicky a udržateľne. Prečítajte si, aké nové funkcie vám môžu ponúknuť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-digestor_1.jpg

Ako vyčistiť digestor (TIPY A TRIKY)

Odsávače pár sú nenápadnou, ale veľmi praktickou súčasťou modernej kuchyne. Aby digestor efektívne plnil svoju funkciu, musí sa pravidelne čistiť. V našom článku sa dozviete, ako vyčistiť digestor z vonku aj zvnútra vrátane toho, ako vyčistiť jeho filter. Zároveň poradíme ako na nerezový digestor, aby nedošlo k jeho poškodeniu. Pokiaľ sa tiež chystáte na montáž nového digestora, máme pre vás pár dôležitých rád, ako na to.

Prečítať viac »
12345...30
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií