MS hokej AP+ slevy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysavace-a-evropska-unie-nahled.jpg

Prinesie vyhláška EU koniec výkonných vysávačov?

Európska únia prišla s ďalšou vyhláškou. Tentoraz sa jedná o zákaz predaja vysávačov s príkonom nad 900 W. Máte strach, že už si nikdy nekúpite dostatočne výkonný vysávač? Nemajte strach. V našom článku sa dozviete, čo je vlastne pri vysávačoch dôležitý parameter. Samotný príkon to našťastie nie je.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kuchynky-robot-v-akci.jpg

Food processor verzus kuchynský robot, je medzi nimi rozdiel?

Ako sa postupne kuchyne modernizujú, pribúda aj prístroje, ktoré sa v nej objavujú. V posledných rokoch si amatérski aj profesionálni kuchári a kuchárky obľúbili food processory a kuchynské roboty. Poďme sa pozrieť, aký je medzi nimi rozdiel a prečo by ste ich doma mali rozhodne mať!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kava-priprava-SMALL.jpg

Príprava kávy doma. Inšpirujte sa, ako na to.

E.S.E., chemex, aeropress... znie to síce trochu zložito? V skutočnosti však domáca príprava dobrej kávy nie je nič zložité. Ak si chcete na nej naozaj pochutnať, prečítajte si nášho malého sprievodcu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cafe-thumbnail.jpg

Ako na dobrú kávu? Preštudujte si nášho sprievodcu svetom kávy

Kým si dáte šálku vašej obľúbenej kávy, prečítajte si niekoľko zaujímavých údajov o jej výrobe a príprave. Aké druhy kávy rozlišujeme a ako by mali byť správne označené obaly, v ktorých sa predáva? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/image/article/zarovky-led-usporne.jpg

Oplatia sa LED žiarovky? Skúsenosti a kalkulačka

Vláknové žiarovky sa kvôli nariadeniu Európskeho parlamentu nesmú od 1. septembra 2011 vyrábať. Neboli dostatočne efektívne a ekologické. Klasické žiarovky sú postupne nahrádzané vyspelými LED žiarovkami, ktoré šetria vaše peniaze aj prírodu. Aké ďalšie výhody prinášajú moderné LED technológie? Koľko ušetríte kúpou LED žiarovky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/napoj.jpg

Prečo si zaobstarať výrobník sódy

Máte radi perlivú vodu, ale nechcete za ňu platiť zbytočne veľa, odmietate lynčovať planétu plastmi alebo sa vám s ťažkými fľašami jednoducho nechce ťahať? Kúpte si výrobník sódy!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/parni-trouba-peceni-nahled.jpg

Prečo variť v parnej rúre?

Pečenie v pare je nielen zdravé, ale aj vychádza lacnejšie. Vďaka pare sa rúra nemusí ohrievať na tak vysokú teplotu a para s horúcim vzduchom zároveň dokáže oveľa rýchlejšie jedlo prepiecť. Parná rúra vďaka pare nevysušuje mäso, vytvára zlatistú kôrku a neničí dôležité vitamíny v zelenine. Poradíme vám, prečo sa parná rúra používa namiesto mikrovlnky, aké jedlá dokáže kombinovaná parná rúra pripraviť a aké sú ďalšie výhody varenia v parnej rúre.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/susicka-na-pradlo-nahled.jpg

10 dôvodov prečo si kúpiť sušičku

Práčka je bežnou súčasťou každej domácnosti, v prípade sušičiek však stále veľa ľudí váha. Poďme sa pozrieť, v čom všetkom vám môže pomôcť a prečo si ju kúpiť. Nie je to len o úspore času a práce!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-desky.jpg

Ako sa starať o varnú dosku (TIPY A TRIKY)

Či už máte indukčnú varnú dosku, sklokeramickú či plynovú, je dôležité ju pravidelne udržiavať a čistiť. Správna starostlivosť je kľúčom k tomu, aby vám dlho a dobre slúžila. Máme pre vás rady a tipy, ako vyčistiť varnú dosku šetrne a pritom efektívne.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rawfood_hl.jpg

Ako začať s raw stravou

Raw food alebo aj surová strava zažíva boom v rámci zdravej výživy. Čo to však znamená, čo obnáša prechod na tento spôsob stravovania, aké sú typické potraviny a čoho sa vyvarovať, a ako vlastne začať?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií