Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pohled-do-mycky_1.jpg

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aplikace-my-tefal.jpeg

Mobilná aplikácia My Tefal pre Android a iOS nadchne všetkých gurmánov a milovníkov varenia

Inovatívna aplikácia My Tefal predstavuje praktický nástroj, ktorý vám výrazne uľahčí proces plánovania a prípravy pokrmov. Nadchne milovníkov dobrého jedla, kuchárskych začiatočníkov i zaneprázdnené gazdinky. Stiahnutie aj používanie aplikácie My Tefal je zadarmo. Prečítajte si, čo všetko dokáže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Recepty_s_Gratusem_Storio_Retro.jpg

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: Rozdiel medzi holiacim strojčekom a zastrihávačom

Nie ste si istí, aký je rozdiel medzi zastrihávačom fúzov a vlasov? Chcete si vybrať strojček, ktorý zvládne všetky úpravy celého tela a neviete, ako na to? Pripravili sme si pre vás detailného sprievodcu zastrihávačov a holiacich strojčekov Braun. Prečítajte si, v čom spočívajú hlavné rozdiely a ako postupovať, aby ste si vybrali prístroj, ktorý bude presne zodpovedať vašim potrebám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uvodni obr.jpg

Ako používať IPL epilátor?

Zdržuje vás večné holenie či depilácia a radi by ste sa zbavili chĺpkov raz a navždy? Skúste IPL epilátor. Prezradíme vám, na akom princípe funguje, pre koho je vhodný a kto by ho používať nemal. Tiež vám poradíme, ako postupovať pri IPL epilácii doma a objasníme, či je IPL epilácia vhodná v tehotenstve.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-roboticke-vysavace.jpg

Najlepšie robotické vysávače

Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie robotické vysávače bez cenového stropu, najlepšie roboty strednej cenovej kategórie, ale aj lacné robotické vysávače, ktoré vás určite nesklamú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-uhlikovy-filtr-do-digestore_nahled.jpg

Ako vyčistiť a vložiť uhlíkový filter do digestora

Pokiaľ máte recirkulačný digestor v kuchyni, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť filtrácii, ktorá má vplyv na kvalitu vzduchu, ktorý sa vám vracia späť do miestnosti. Predovšetkým potom uhlíkový filter treba udržiavať v kondícii a funkčnom stave. Prečítajte si, ako vložiť uhlíkový filter do digestora, ako uhlíkový filter vyčistiť a ako často ho meniť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peceni-v-pare-nahled.jpg

Pečenie v pare: Najmodernejší spôsob prípravy zdravých pokrmov

Premýšľate o kúpe novej vstavanej rúry? Potom by vám nemal uniknúť nový smer, ktorým sa moderné rúry vydali. Klasické pečenie pomaly nahrádza varenie v pare, ktoré je zdravšie, pohodlnejšie a často aj rýchlejšie. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mobilni-klimatizace-ochlazovace-vzduchu-.jpg

Ako sa schladiť? Pomôže mobilná klimatizácia ale aj ochladzovač

Máte problém s neznesiteľnou horúčavou vo vašom obydlí? Mobilné klimatizácie či ochladzovače vzduchu vás môžu zachrániť. Ale viete, čo si vlastne vybrať? Vysvetlíme, ako ochladzovač aj klimatizácia v byte fungujú a poradíme vám, ako vybrať klimatizáciu alebo ochladzovač presne pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-klimatizace.jpg

Ako funguje klimatizácia a jej ideálne umiestnenie

Premýšľate, aké je ideálne miesto na umiestnenie klimatizácie v rodinnom dome alebo kam umiestniť klimatizáciu v byte? V tom prípade pre vás máme niekoľko užitočných rád a postrehov, ktoré vám umiestnenie klimatizácie uľahčia, vrátane vysvetlenia, ako funguje klimatizácia (v byte) a aký je vlastne princíp klimatizácie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-klimatizace (2).jpg

Spotreba klimatizácie

Energetická náročnosť a spotreba klimatizácie je jedným z hlavných faktorov, na ktorý sa treba zamerať pri kúpe klimatizačnej jednotky. Rovnako ako v prípade ostatných spotrebičov, aj spotreba klimatizácie je udávaná na povinnom energetickom štítku, ktorým podľa zákona musí byť označený každý spotrebič. Aké údaje obsahuje energetický štítok a ako sa jednotlivé typy klimatizácií líšia v spotrebe energie?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nemoci-z-klimatizace.jpg

Správnym používaním klimatizácie sa vyhnete množstvu zdravotných problémov

Aby vám klimatizácia nenarobila viac škody ako úžitku, je potrebné dbať na jej správne nastavenie. Jedine tak sa dokážete vyvarovať rôznym ochoreniam a choroby z klimatizácie sa vám vyhnú oblúkom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu.jpg

Najlepšie čističky vzduchu 2022

Premýšľate o kúpe čističky vzduchu, ktorá prostredie vašej domácnosti či kancelárie efektívne vyčistí a skvalitní? Ako však vybrať ten pravý spotrebič? Vďaka nášmu porovnaniu budete mať za chvíľu jasno. Prinášame ucelený prehľad o tom, aké čističky vzduchy v roku 2022 zabodovali najviac.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/indukce nebo plyn.jpg

Rozdiel medzi plynovým sporákom a indukčnou varnou doskou (TIPY A TRIKY)

Indukčná doska vs. plyn? Ak práve riešite túto otázku, poradíme vám, ako si vybrať sporák, ktorý vyhovuje vašim predstavám. Predstavíme vám výhody a nevýhody indukčných aj plynových varných dosiek a poradíme vám, ako vybrať indukčnú varnú dosku aj to, ako vybrať plynovú varnú dosku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/air-conditioning-nahled.jpg

Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Horúci letný vzduch v byte na pohode nepridá. Zbaví vás ho klimatizácia. Ako ale takú klimatizáciu, vhodnú do bytu, vybrať? V našom prehľade odpovieme nielen na túto základnú otázku, ale rovno pridáme deväť tipov na tie najlepšie mobilné klimatizácie, ktoré si môžete tento rok kúpiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochlazovac-vzduchu-neni-klimatizace.jpg

Mobilná klimatizácia bez hadice: novinka na trhu alebo mýtus?

Teplo udrelo a znovu je na programe dňa vetrák, ktorý aj tak nefunguje. Chcete mať doma príjemný chládok, ale nechcete kupovať drahú klimatizáciu a nič montovať? Skvelým riešením je ochladzovač vzduchu, ktorý môžete po pripojení do siete použiť kdekoľvek práve potrebujete. Čo všetko vám môže ochladzovač ponúknuť a prečo si ho zaobstarať, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haccp pro prodej potravin.jpg

HACCP, čo to je?

HACCP je anglická skratka pre systém analyzujúci riziká a stanovujúci kritické kontrolné body vo výrobe potravín, ktorého hlavným cieľom je účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Čo systém HACCP znamená pre jednotlivé prevádzky, ako na HACCP vypracovanie a čo všetko s ním súvisí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplota-v-lednici.jpg

Aká by mala byť správna teplota v chladničke a v mrazničke?

Na teplote vo vnútri chladničky a mrazničky záleží. Ak chladíte a mrazíte potraviny správne, vydržia oveľa dlhšie čerstvé. V našom článku sa dozviete, aká je optimálna teplota vo vnútri chladničky a mrazničky a ako ju nastaviť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skladovani-potravin-v-lednici.jpg

Ako skladovať potraviny v mrazničke a chladničke

Ak radi nakupujete vo veľkom, mali by ste vedieť, ako dlho môžete jednotlivé druhy potravín skladovať. Ani mrazené potraviny nevydržia večne. V našom článku sa zameriame na správne skladovanie potravín v chladničke a mrazničke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Spotreba energie

Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií