Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nintendo-switch-2-pro-koncept-nahled.jpg

Nintendo Switch 2/Pro – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

O novej verzii hybridnej konzoly Nintendo Switch sa v herných kuloároch šušká už celé roky. Dostali sme už čisto handheldový Switch Lite a tiež Switch OLED s lepším displejom, ale roky špekulovaný Switch 2, alebo aj Switch Pro, ako sa zatiaľ konzola neoficiálne prezýva, zatiaľ nikde. Takmer isté je však to, že skôr či neskôr sa novej generácie Nintenda Switch dočkáme a v tomto článku nájdete všetko, čo zatiaľ o tejto konzole vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-oled-nahled-2.jpg

Nintendo Switch – Všetko, čo vieme

Japonská spoločnosť Nintendo baví svet svojimi originálnymi hernými konzolami už viac ako 40 rokov a často prekvapuje zaujímavými novinkami a inováciami. Tou poslednou, a z hľadiska predajov aj ohlasov hernej komunity veľmi úspešnou, je Nintendo Switch – hybridná konzola, ktorú využijete ako prenosný handheld na hranie na cestách aj ako klasickú hernú konzolu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo-switch-oled-model-recenze-cover-nahled.jpg

Nintendo Switch OLED Model (RECENZIA) – Skvelý displej, ale minimum noviniek

Z po niekoľko rokov špekulovaného „Switchu Pro“ s vyšším výkonom sa nakoniec vykľula len vylepšená verzia pôvodnej konzoly z roku 2017, ktorej hlavnou novinkou je OLED displej. Switch OLED model tak do rodiny konzol od Nintenda neprináša nič výrazne nové, čo môže sťažiť rozhodovanie medzi pôvodnou, no stále predávanou verziou, čisto handheldovým Lite variantom a práve novým OLED modelom. V recenzii si tak nový Switch nielen zhodnotíme, ale zodpovieme si aj otázku, komu sa investícia do OLED verzie oplatí a komu nie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo-switch-pro-koncept-nahled.jpg

Začiatkom budúceho roka má vyjsť Nintendo Switch Pro s podporou 4K a väčším výkonom (NOVINKA)

Bude to už znieť ako obohraná pesnička, ale je to skutočne tak. Ďalšie špekulácie hovoria o vývoji vylepšenej verzie hybridnej konzoly Nintendo Switch. Takzvaný Switch Pro by mal vyjsť začiatkom budúceho roka a okrem výkonnejšej náhrady pôvodnej konzoly, ktorá vyšla v roku 2017, má ísť predovšetkým o reakciu na vydanie nových next-gen konzol, ktoré sa dostanú na pulty obchodov už koncom tohto roka. Viac o špekulovanej výkonnejšej verzii Nintenda Switch zistíte v tejto novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tim-sweeney-dice-nahled.jpg

Budúcnosť herného priemyslu je bez loot boxov, hovorí CEO Epic Games Tim Sweeney (TÉMA)

CEO spoločnosti Epic Games, Tim Sweeney, minulý týždeň prehovoril v rámci eventu DICE Summit 2020, kde sa venoval budúcnosti herného priemyslu a predovšetkým smeru, ktorým by sa podľa jeho názoru mal uberať. Jeho príhovor na internete vyvolal pomerne slušnú odozvu, ako pozitívnu, aj negatívnu. Komu všetkému teda Tim Sweeney šliapol na otlak? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GDC-2020-Gaming-Cypher.jpg

Game Developers Conference 2020 (TÉMA) – Ktoré herné systémy sú u vývojárov najobľúbenejšie?

Hráči počítačových hier zažívajú počas kalendárneho roka niekoľko vrcholov, na ktoré sa tešia. Mimo vydania očakávaných titulov sú to tiež konferencie, kde sa oznamujú nové projekty a odhaľujú detaily pripravovaných hier a medzi najobľúbenejšie akcie tak patrí E3, Gamescom a Tokyo Game Show. Lenže v posledných rokoch sa ukazuje, že veľmi zaujímavé poznatky získame aj z vývojárskych konferencií, medzi ktorými vyniká Game Developers Conference v San Franciscu, v rámci ktorej prebieha tiež prieskum o budúcnosti hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo-switch-lite-review-main.png

Nintendo Switch Lite (RECENZIA) – Skvelý handheld s množstvom obmedzení

Kým Sony prestalo vyrábať PS Vita a definitívne tak opustilo segment handheldov, Nintendo chce svoju dominanciu v sektore prenosného hrania ešte navýšiť. Hybridná konzola Nintendo Switch totiž koncom septembra dostala menšieho bračeka. Switch Lite sa svojmu predchodcovi v mnohom podobá, ale ide o čistokrvný handheld. Je lepší pôvodný Switch, alebo jeho odľahčená verzia? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nintendo-labo-launch-event-small.jpg

Launch event Nintendo Labo – Nintendo opäť inovuje

Nintendo Labo je špeciálne navrhnutý kartón pre Nintendo Switch, ktorý umožňuje zostaviť si rad interaktívnych výtvorov nazývaných Toy-Cony. Zo strany japonskej spoločnosti Nintendo je to odvážny experiment a tak trochu stávka na neistotu. Mali sme možnosť si Labo s predstihom vyskúšať na oficiálnom launch evente, ako sa nám páčilo? Mrknite na našu reportáž. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/football-manager-2018-logosmall.jpg

Football Manager 2018 (RECENZIA) – o krok bližšie k dokonalosti

Mekka futbalových manažérov sa aj tento rok poponáhľala s novým dielom. Okrem aktualizovaných súpisiek ale prináša aj ďalšie významné novinky, na čele s vylepšenou tímovou chémiou alebo vyladenejším ovládaním. Či sa kúpa Football Manager 2018 oplatí, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nintendo-ubisoft-bundle-nahled.jpg

Tipy na konzoly a Nintendo hry

Hry a konzoly od firmy Nintendo môžete na krátku dobu zakúpiť vo výhodných balíkoch. Ak pokukujete po konzolách Nintendo NEW 2DS XL alebo Nintendo Switch, tak práve teraz je tá správna doba na kúpu. Tipy sa týkajú aj hier a konzol jednotlivo, takže ak už konzolu vlastníte, máte jedinečnú príležitosť na rozšírenie svojej hernej knižnice! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo_switch_1.png

Nintendo Switch, poznáme dátum začiatku predaja a chystané hry

Spoločnosť Nintendo na svojej tlačovej konferencii Presentation 2017 predstavila podrobnosti o konzole Nintendo Switch, a to vrátane chystaných hier. Prinášame vám súhrn všetkého dôležitého, čo na prezentácii zaznelo. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií