AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolny-mobil-nahled.jpg

Najlepšie odolné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie. Aký odolný telefón si vybrať? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-gbl8800-pro-thermo.png

Blackview GBL8800 Pro Thermo: Neskutočne odolný telefón s FLIR termokamerou! (RECENZIA)

Mobilný telefón Blackview GBL8800 Pro Thermo nie je ani krásny, ani štíhly – nie. Toto je odolný telefón pre vás! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil a šport: Ako telefón využiť pri behu, cyklistike a ďalších aktivitách?

Mobilné telefóny bez problémov zvládnu zmerať vaše športové výkony a následne vám ich prezentovať v intuitívnej forme. Tie najpraktickejšie športové aplikácie vás navyše dokážu namotivovať k lepším výsledkom. Ako vám mobilný telefón pri športovaní môže pomôcť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Stupeň krytia (IP) udáva ochranu telefónu pred kvapalinou a prachom

Stupeň krytia (IP, Ingress Protection) je medzinárodne štandardizovaný kód, ktorý udáva odolnosť elektrospotrebičov proti vniknutiu cudzích telies a kvapalín, najmä vody. Vyjadruje sa v tzv. IP kóde, ktorý je tvorený znakmi „IP“ nasledovanými dvoma číslicami: prvá udáva ochranu pred nebezpečným dotykom a pred vniknutím cudzích predmetov, druhá označuje stupeň krytia pred vniknutím vody.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-v60-thinq-druhy-displej-nahled.jpg

LG V60 ThinQ 5G (PREVIEW): dva displeje, vysoký výkon aj 8K video

Zaujímavý koncept skladacieho telefónu vydalo LG pred rokom, teraz je tu jeho nástupca, LG V60 ThinQ. Zlepšuje hardvér a pridáva podporu 5G. Čo ďalšie sa zmenilo a ako môžeme využiť druhý displej? Náš článok vám o tomto zaujímavom telefóne povie viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-10_1.jpg

Samsung Galaxy Note 10+ (RECENZIA): dlhodobé skúsenosti s kráľom smartfónov

Je tu ďalšia generácia „pracovných“ telefónov kórejského výrobcu, Samsung Galaxy Note 10. Sú dva a ponúknu modernejší dizajn a tú najlepšiu výbavu aj výkon. Čo prinášajú nové? A ako sa od seba Note10 a Note10+ líšia? Zistíte v našej podrobnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cat-s52-odolny-telefon.jpg

Cat S52 je elegantná novinka zo sveta odolných smartfónov

Zháňate poriadny odolný smartfón, ale nepáči sa vám bežný „tehlový“ vzhľad? Cat S52 by mohol byť presne pre vás. Ide totiž o odolný smartfón, ktorý by ste od tých bežných možno ani nerozoznali. Za jeho elegantné, ale zároveň odolné telo ručí, ako je už zvykom, armádna certifikácia. Mobil toho ale ponúka viac. Čo všetko môžete od Cat S52 očakávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evolveo-strongphone-g8-1-232.jpg

Evolveo StrongPhone G8 je odolný a elegantný smartfón

Potrebujete telefón, ktorý si poradí aj s tými najnáročnejšími podmienkami a zároveň vám neurobí hanbu ani pri pracovnom rokovaní v kancelárii? Tak to by vás mohol osloviť Evolveo StrongPhone G8. Tenký smartfón s titánovou kostrou sa môže pochváliť armádnou certifikáciou odolnosti, zaujímavým výkonom a elegantným vzhľadom. Čo ďalšie sa v ňom skrýva? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3bd3bfa0-ed71-4a47-8891-243e1153ac1b.jpg

Caterpillar CAT B35 a S61: Superodolní pracanti

Odolné telefóny Caterpillar CAT B35 a S61 vám budú spoľahlivo slúžiť na stavbe, v dielni aj v prírode. Prvý z nich je lacným odolným telefónom, druhý z nich cieli na náročných profesionálov. Aké špeciálne funkcie ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-note-9-232.jpg

Samsung Galaxy Note9 (RECENZIA) – Evolúcia na správnych miestach

Neodolali sme a prinášame podrobnú recenziu Samsung Galaxy Note9. Aký je výkon v AnTuTu, ako sa podarilo bezdrôtové pero S Pen a zodpovedá kvalitám telefónu aj cena? A ako obstál Note9 pri porovnaní s Galaxy S9+ a Note8? Všetko dôležité zistíte v našom teste. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-xz2.jpg

Sony Xperia XZ2 a XZ2 Compact (RECENZIA)

Spoločnosť Sony na veľtrhu MWC 2018 v Barcelone predstavila svoju novú vlajkovú loď. Ide o dlho očakávaného nástupcu rady XZ, Sony Xperia XZ2. Pôsobí najmä svojim výkonom, ale aj tým, že naskočil na vlnu minimalizácie rámčekov okolo displeja, ktorej Sony dlho odolávalo. Aké sú technické parametre a čím sa odlišuje Sony Xperia XZ2 od konkurencie? Viac v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doogee-s60-banner-232.jpg

Doogee S60, odolný telefón vyššej triedy

Smartfón Doogee S60 nie je obyčajným odolným telefónom do nepohody. V teréne pomôže hneď niekoľkými vychytávkami, a navyše prekvapí funkciami aj výkonom. Kedy bude Doogee S60 dostupný a čo všetko ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lg-g7-thinq-232.jpg

LG G7 ThinQ (VIDEORECENZIA) – telefón so skvelým výkonom, displejom a zvukom

LG G7 ThinQ, predstavený tento rok v New Yorku, toho ponúka veľa. Moderný dizajn, vysoký výkon a ako aj samotný názov napovedá, zapája umelú inteligenciu. Z akého cesta je tento pracant? Obstojí proti konkurencii v podobe Huawei P20 Pre či Galaxy S9? V našej recenzii zistíte všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s9-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy S9 a S9+ (RECENZIA)

Otestovali sme výkon a ďalšie schopnosti novej generácie telefónov Samsung – Samsung Galaxy S9 a S9+. Akých vylepšení sme sa dočkali oproti predošlým generáciám? Nájdu sa na ospevovaných modeloch S9 a S9+ predsa len nejaké tie nedostatky? Poďte sa s nami pozrieť, ako telefóny dopadli v našej podrobnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/caterpillar-cat-s31-odolny-mobilni-telefon.jpg

Caterpillar CAT S31 je superodolný telefón s vojenskou certifikáciou

Odolný telefón CAT S31 nerozhádže žiadne počasie ani pracovné prostredie. Zvýšená odolnosť podľa IP68 je samozrejmosťou, mobil sa navyše chváli aj vojenskou certifikáciou odolnosti. Ako je na tom ale čo sa týka výkonu? V našom článku sme sa na telefón pozreli bližšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a8-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy A8 (RECENZIA)

Dvojica telefónov Samsung Galaxy A8 a A8+ sa svetu predstavila o niečo skôr, ako sa čakalo. Dostala veľký displej s tenkými rámčekmi a čítačku odtlačkov prstov konečne umiestnenú na prijateľnom mieste. To však nie sú jediné špeciality, ktoré ponúka. Na čo ďalšieho sa môžeme tešiť? A kedy vstúpi na slovenský trh? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cat-s41-nahled.png

CAT S41, inteligentný odolný telefón s mimoriadnou batériou

Catterpilar patrí nielen medzi najväčších svetových hráčov v stavebných strojoch, ale skvele vie aj odolné telefóny. CAT S41 je toho žiarivým dôkazom. Hravo spĺňa armádnu špecifikáciu MIL SPEC 810G, takže prečká takmer akúkoľvek nepohodu, a navyše vydrží neuveriteľne dlho na jedno nabitie. Koľko bude stáť a kedy ho začneme predávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/CAT1001 (1).jpg

Cat® S60 je revolučný telefón s termovíznou kamerou

V dnešnom článku si predstavíme revolučný mobilný telefón Caterpillar Cat S60. Ide o prvý prístroj vybavený termovíznou kamerou. Ak sa chcete o tomto tanku dozvedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/CAT_S40_banner_maly.jpg

Cat® S40 – prakticky nezničiteľný telefón

Mobilné telefóny Cat majú jedno spoločné. Oproti tým klasickým sú určené do náročných podmienok a popasujú sa aj s výrazne hrubším zaobchádzaním. V dnešnom článku sme sa pozreli na zúbok modelu Cat S40. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií