Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/final-fantasy-vii-remake-part-2-logo1-nahled.jpg

Final Fantasy VII Rebirth (INFO): Dátum vydania, Gameplay, Trailery

Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom sa vydá jeho príbeh a aké zmeny v hrateľnosti môžeme očakávať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forspoken-cover-nahled.jpg

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/babylons-fall-cover-nahled_1.jpg

Babylon's Fall (RECENZIA) – Cynické kooperatívne RPG bez duše

Babylon's Fall je... „zaujímavé“ kooperatívne akčné RPG od PlatinumGames – japonských borcov na slovo vzatých. Po Nier: Automata a Astral Chain som očakával ďalší unikátny zážitok, ktorý mal okoreniť nevýrazné vody live-service. Ale aj keď má hra niekoľko pekných nápadov a jasne zamýšľaný výtvarný štýl, Babylon's Fall zaostáva vo všetkých smeroch, čo má za následok nudný, nenaplňujúci a zdĺhavý zážitok, ktorý zachraňuje naozaj len hrsť svetlých momentov. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/guardians-of-the-galaxy-key-art-nahled.jpg

Marvel's Guardians of the Galaxy (RECENZIA) – Trefa galaktických rozmerov

Komiksová partička Marvel's Guardians of the Galaxy sa za posledné roky teší značnej obľube, na čom celkom nepochybne mali svoj podiel aj dva úspešné celovečerné filmy. Vydavateľstvo Marvel si je raketovo stúpajúcej popularity zrejme dobre vedomé, pretože v spolupráci s herným vydavateľom Square Enix a štúdiom Eidos-Montréal na naše obrazovky prináša vôbec prvé samostatné videoherné dobrodružstvo tohto superhrdinského tímu. Ako sa očakávaná komiksovka nakoniec podarila?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dying-light-2-special-cover-logo-nahled.jpg

Dying Light 2 Stay Human: dátum vydania, gameplay a ďalšie informácie

Svet plný infikovaných, aktívnych primárne v noci je späť. Čo môžete od pokračovania výbornej hororovej akcie Dying Light očakávať? Ako to je s češtinou, načo sa zameriava príbeh a kedy vyjde, si môžete prečítať v našom špeciále, zameranom na to, čo všetko o Dying Light 2 Stay Human z dielní Techland vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/life-is-strange-true-colors-artwork-nahled.jpg

Life is Strange: True Colors (RECENZIA) – Nezabudnuteľná emocionálna jazda

True Colors je tretím veľkým titulom v sérii epizodických adventúr Life is Strange, ktoré prináša silné príbehy hlavných protagonistov disponujúcich určitou formou špeciálnych schopností. Za vývojom predošlých hier Life is Strange stálo štúdio Dontnod Entertainment, pod True Colors sa ale podpísali tvorcovia z Deck Nine, ktorí majú zatiaľ na konte vydarený prequel k prvému dielu série s názvom Life Is Strange: Before the Storm. Ako sa nám páčil ich najnovší počin, zistíte v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-guardians-of-the-galaxy-special-nahled.jpg

Marvel's Guardians of the Galaxy: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Strážcovia galaxie patria medzi obľúbenú partičku zo sveta Marvel, ktorá si získala srdcia fanúšikov predovšetkým zbesilou akciou a humorným podpichovaním medzi postavami, ktoré poznáme ako z komiksov, tak z filmov. Vývojári z Eidos Montreal sa rozhodli, že nám ponúknu úplne nové dobrodružstvo skvadry Petera „Star-Lorda“ Quilla tiež ako počítačovú hru. Čo všetko o najnovšej výprave vesmírnych super (ne)hrdinov vieme, sa dočítate v našom článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/life-is-strange-true-colors-keyart-nahled.jpg

Life is Strange: True Colors: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

True Colors je najnovší titul v rodine príbehových adventúr Life is Strange. Za vývojom tentoraz nestoja autori predošlých hier Life is Strange z Dontnod Entertainment, ale štúdio Deck Nine, ktoré sa podpísalo pod veľmi podarený prequel k prvému titulu v sérii. Všetko, čo o Life is Strange: True Colors potrebujete vedieť, nájdete v našom špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nier-replicant-logo.jpg

Nier Replicant ver.1.22474487139...: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Po vydaní v roku 2017 si známejšia „sestrička“ zo série Nier (Nier: Automata) získala skvelé hodnotenia a masívnu fanúšikovskú základňu. Niektorí hráči ani netušili, že existuje kultová klasika vydaná na PS3 a Xbox 360 nazvaná jednoducho Nier. Square Enix a vývojári z Toylogic sa tento klenot rozhodli prerobiť a 23. apríla 2021 sme dostali opäť príležitosť ponoriť sa do podivného postapokalyptického sveta, ktorý sa s nikým nemazná.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nier-replicant-recenze-nahled.jpg

Nier Replicant Ver.1.22474487139… (RECENZIA) – Definitívna edícia v podobe remasteru

Prerábky sú stále v kurze, čo dokazuje aj dnešný pán na holenie – Nier Replicant Ver.1.22474487139... V tomto prípade ide hlavne o pokus o predstavenie klasiky novej generácii hráčov, ktorí majú v povedomí skôr kúsok Nier: Automata, ktorý sa stal celkom neočakávaným hitom v roku 2017. Prečo starší „brat“ taký dojem neurobil kedysi a predovšetkým či sa mu to podarilo teraz, vám napovie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/outriders-recenze-keyart-nahled.jpg

Outriders (RECENZIA) – Akciou nabitá výprava na cudziu planétu

Poľské štúdio People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller) sa vo svojom kooperatívnom akčnom RPG vydáva do hlbín vesmíru, kde budeme v koži členov jednotky Outriders bojovať o prežitie ľudskej rasy. Oplatí sa nasadnúť do hviezdnej lode a absolvovať cestu na druhý koniec galaxie, alebo bude nakoniec lepšie zostať na matičke Zemi? Dozviete sa v našej recenzii PS5 verzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-avengers-ps5-recenze-hawkeye-title-nahled.jpg

Marvel’s Avengers (RECENZIA) – Ako sa marvelovským superhrdinom darí na PS5?

Akčná online adventúra Marvel's Avengers mala byť obrím hitom, minimálne kvôli súčasnej popularite marvelovských superhrdinov. Bohužiaľ to ale tak úplne nedopadlo a výsledkom bola skôr ľahko nadpriemerná akcia, ktorá od svojho vydania vinou značne stereotypnej hrateľnosti zápasí s neustále klesajúcou hráčskou základňou. Dokáže tento nepriaznivý vývoj zvrátiť vydanie next-gen verzie hry, ktorá je v podobe free upgradu zadarmo pre existujúcich hráčov? Ako sa nám Marvel's Avengers hralo na PS5, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-recenze-nahled1.png

Final Fantasy VII Remake (RECENZIA) – Horúci kandidát na hru roka 2020

Hodnotiť akýkoľvek remake je vždy pomerne zradná záležitosť a dvojnásobne to platí v prípade remakov hier, ktoré už vo svojom čase boli výborné. Je to ako keby si tvorcovia povedali: „Kedysi sme urobili skvelú hru a teraz vám ukážeme, že to dokážeme ešte lepšie“. Pre niekoho to môže byť prihrievanie si polievočky, ale pre druhých tiež možnosť si vyskúšať hernú klasiku v modernom prevedení a presne o tomto je remake Final Fantasy VII. Nejde len o novšie a krajšie grafické rúcho, ale o celkové prerobenie RPG lahôdky z roku 1997, s ktorou štúdio Square Enix trafilo klinček po hlavičke. Kandidát na hru roka 2020 si žiada vašu pozornosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/life-is-strange-2-wolves-cover-nahled.jpg

Life is Strange 2 (RECENZIA, 5. epizóda) Všetci už sú v Mexiku, Buenos Dias ja idem tiež

Takmer pätnásť mesiacov, tak dlho sme museli čakať na rozuzlenie príbehu Seana a Daniela Diazovcov, ktorí sa po smrti svojho otca vydali smerom na juh k mexicko-americkej hranici. Ich útrapy však na začiatku decembra končia, pretože vychádza piaty diel epizodickej adventúry Life is Strange 2 s názvom Wolves. Či sa chlapci dostanú do Puerto Lobos, sa v našej recenzii nedozviete, ale môžete si prečítať o ich ceste.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-avengers-captain-america-black-widow-nahled.jpg

Zahrali sme si superhrdinskú akciu Marvel´s Avengers (Dojmy z Gamescomu)

Akčná adventúra Marvel's Avengers od štúdia Crystal Dynamics bola oznámená už pred dvomi rokmi, ale stále sme toho o hre veľa nevedeli. Až tohtoročný Gamescom nám priniesol možnosť si túto očakávanú superhrdinskú akciu zahrať. Ako sa nám takmer polhodinová ukážka páčila a čo sme sa dozvedeli od vývojárov, sa dočítate v týchto dojmoch z hrania.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/avengers-kostymy-nahled.jpg

Marvel's Avengers (TÉMA) – prečo nie sú fanúšikovia spokojní s dizajnom postáv?

Na trailer či nejakú ukážku z Marvel's Avengers štúdia Crystal Dynamics sme od oznámenia tohto titulu museli čakať nechutne dlhé dva roky. A keď sme sa konečne dočkali, namiesto automatického nadšenia zo strany fanúšikov superhrdinov od Marvelu prišlo pomerne vlažné prijatie. Čo za touto kontroverziou, ktorú spôsobil predovšetkým dizajn samotných postáv, stojí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dragon-quest-builders-2-cover-nahled.jpg

Dragon Quest Builders 2 (RECENZIA) – japonský Minecraft znovu na scéne

Viac ako tri roky uplynuli od vydania prvého dielu Dragon Quest Builders, open world adventúry s jemnými prvkami RPG, ktorá sa inšpirovala predovšetkým obľúbeným Minecraftom. Na všetko to ničenie kociek a ich opätovné stavanie však vývojári zo štúdia Square Enix namontovali v Japonsku veľmi obľúbenú sériu Dragon Quest, a pretože išlo o zaujímavý koncept, Dragon Quest Builders 2 nie sú ničím iným ako pokračovaním, ktoré má byť väčšie a lepšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-cloud-strife-nahled.jpg

Final Fantasy VII Remake (PREVIEW) – Všetko, čo potrebujete vedieť

Je to už dvadsať rokov, čo si hráči mohli na svojich prehistorických „plejstejšnoch“ vyskúšať Final Fantasy VII. Išlo síce o siedmy diel série, ale vzhľadom na to, že išlo o prvý diel vydaný na konzolu PlayStation, dostala sa do povedomia omnoho väčšieho počtu ľudí, než tomu bolo pri predošlých tituloch. Square Enix teraz chystá remake jedného z najobľúbenejších dielov tejto JRPG série a vy sa v našom článku o tomto projekte dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/left-alive-cover-nahled.jpg

Left Alive (RECENZIA) – neučesaný konflikt budúcnosti

Séria Front Mission uzrela svetlo sveta v roku 1995 a od tej doby sme sa dočkali trinástich projektov rôznej kvality a žánrov z univerza ničivého konfliktu blízkej budúcnosti, naposledy v roku 2010 strieľačky Evolved. Potom sa nad ságou japonského vydavateľa zľahla zem a sedem rokov sme o nej poriadne nepočuli. Zmenu prináša titul Left Alive od štúdia Ilinx, na ktorý si posvietime v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií