AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/recenze-tesla-elitecook-k70-nahled.jpeg

TESLA EliteCook K70 (RECENZIA) – multifunkčný elektrický tlakový hrniec

Pohodlná a rýchla príprava pokrmov je doménou moderných elektrických hrncov. Tiež vás láka ich multifunkčné využitie a zvažujete nákup? Potom si nenechajte ujsť nasledujúcu recenziu, v ktorej sa s vami podelíme o dojmy z testovania multifunkčného elektrického tlakového hrnca TESLA EliteCook K70. Zaujíma vás, ako sa hrniec ovláda a aké funkcie ponúka? Alebo aké jedlá sme vyskúšali? Čítajte ďalej a všetko sa dozviete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Revlon-Double-Straight-RVST2204E-nahled.jpeg

Žehlička na vlasy Revlon Double Straight RVST2204E (RECENZIA)

Žehlička na vlasy od newyorskej spoločnosti Revlon sľubuje až 2× rýchlejšie žehlenie vlasov. Od bežných žehličiek sa totiž líši svojím dvojradovým vyhotovením, ktorým zaisťuje rovnomerný prenos tepla. My sme sa túto žehličku na vlasy rozhodli vyskúšať v domácom prostredí a o priebehu testovania vám prinášame podrobné informácie v dnešnej recenzii. Ako sa s touto inovatívnou vlasovou žehličkou pracuje? A ako efektívna je pri tvorbe účesu? Čítajte ďalej a všetko sa dozviete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-recenze-Rowenta-RR8577WH-X-PLORER-S75s.jpeg

Robotický vysávač Rowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4v1 Laser HEPA (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentokrát otestovali robotický vysávač Rowenta X-PLORER S75s, ktorý sa okrem iného pýši presnou navigáciou s laserovou technológiou, inteligentným umývaním s možnosťou nastavenia tlaku vody a vysoko účinnou HEPA filtráciou. Ako si viedol v domácnosti s rôznymi typmi povrchov a nakoľko sa osvedčil pri upratovaní po domácom maznáčikovi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Teplovzdušná fritéza Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ (RECENZIA)

Takmer mesačnému testovaniu sme podrobili teplovzdušnú fritézu Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+. Okrem fritovania s minimom alebo úplne bez tuku ponúka aj možnosť grilovania, a to z pohodlia kuchyne. Láka až na dvakrát rýchlejšiu prípravu s úsporou energie a 8 prednastavených programov sľubujúcich skvelé výsledky. Ako si fritéza v testovaní viedla? A zvládne pripraviť pokrmy skutočne aj bez tuku? To všetko sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-AF-P250B-Vita-Fry-recenze.jpeg

Horkovzdušná fritéza Siguro AF-P250B Vita Fry (RECENZE)

Pokud právě plánujete pořídit si horkovzdušnou fritézu, pak si nenechte ujít recenzi Siguro AF-P250B Vita Fry. Horkovzdušné fritézy nabízejí kompromis mezi zdravým stravováním a oblíbenými chutěmi. Dokáží připravit smažená jídla bez zbytečného zápachu, ba co víc, i zcela bez oleje. Zajímá vás, jaké funkce nabízí Siguro AF-P250B Vita Fry a zda v domácnosti najde své uplatnění? To vše se dozvíte v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-KRUPS-EA897B10-Evidence-Eco-nahled.jpeg

Automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidencia Eco (RECENZIA)

Nenechajte si ujsť dnešnú recenziu. Takmer mesiac sme testovali automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidence Eco, ktorý stelesňuje prepojenie prípravy lahodnej kávy spolu so šetrným prístupom k prírode. Je vyrobený z recyklovaných materiálov a sám je až z 90 % recyklovateľný. Vie pripraviť širokú ponuku nápojov, pri ktorých si navyše môžete nastaviť intenzitu či objem podľa vlastných preferencií. Vyhovie kávovar náročným konzumentom kávy?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Tefal-Click-&-Cook-FE506130-recenze-nahled.jpeg

Multifunkčný kuchynský robot Tefal Click & Cook FE506130 (RECENZIA)

Zaujíma vás, akým spôsobom je možné prepojiť kulinárčenie a moderné technológie? Potom si nenechajte ujsť dnešnú recenziu. Domácemu testovaniu sme tentokrát podrobili inovatívny kuchynský varný robot Tefal Click & Cook FE506130, ktorý sľubuje prípravu až 600 pokrmov na pár kliknutí. Ponúka celkom 32 funkcií a niekoľko automatických programov, s ktorými sa zhostí prípravy sladkých aj slaných jedál a ušetrí tak váš čas aj energiu. Ako sa tomuto prístroju, prvému svojho druhu v portfóliu značky Tefal, darilo počas mesačného testovania? A oplatí sa doň investovať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Rowenta-X-Force-Flex-15.60-Animal-nahled.jpeg

Tyčový vysávač Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW (RECENZIA)

Nenechajte si ujsť aktuálne trendy v oblasti upratovania domácnosti a pozrite sa, ako dopadlo testovanie tyčového vysávača Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW. Je jedným z najnovších prírastkov do portfólia značky Rowenta a okrem automatického nastavenia sacieho výkonu ponúka aj praktickú dokovaciu stanicu a množstvo príslušenstva, vrátane kefy na zvieracie chlpy. Ako si poradil v domácnosti s rôznymi povrchmi alebo s upratovaním po domácom maznáčikovi? Dozviete sa v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle (RECENZIA)

Domácemu testovaniu sme podrobili inteligentnú rýchlovarnú kanvicu Niceboy ION SmartKettle, ktorú je možné ovládať na diaľku cez aplikáciu v mobilnom telefóne. Aké zaujímavé funkcie ponúkne? A oplatí sa do nej investovať? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-8000-Series-Aqua-3v1-nahled.jpeg

Bezdrôtový vysávač Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8349/01 (RECENZIA)

Plánujete si v blízkej dobe zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemala uniknúť recenzia bezdrôtového vysávača Philips 8000 Series Aqua Plus 3v1 XC8349/01. Zvládne vysávať aj umývať naraz a láka dvojitou sacou silou a bohatým príslušenstvom pre komplexné upratovanie. Zaujíma vás, ako dopadlo testovanie vysávača v domácnosti? Ako si poradil s rôznymi povrchmi alebo domácim miláčikom? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-leitz-trusens-z-2000-nahledovy.jpg

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 (RECENZIA)

Domácim testovaním prešla čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 určená do stredne veľkých miestností do 35 m². Disponuje externým senzorom na monitorovanie kvality vzduchu v celej miestnosti a 360° filtrom na zachytenie všetkých možných znečisťujúcich látok. Zaujíma vás, ako čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 v testovaní obstála? Prečítajte si recenziu a všetko sa dozviete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-explorer-serie-60-recenze.jpg

Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH (RECENZIA)

Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 2 v 1 láka na extrémne nízku konštrukciu poskytujúcu vysoký sací výkon, gyroskopickú navigáciu a kombináciu niekoľkých pohybových senzorov. Jeho zručnosti sme testovali v domácnosti, ktorú obýva tiež domáci miláčik. Ako si robotický vysávač poradil so všadeprítomnou zvieracou srsťou či inými nástrahami? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií