AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-automaticke-kavovary_nahled.jpg

Najlepšie automatické kávovary na Alza.sk

Hľadáte najlepší automatický kávovar, ktorý splní vaše predstavy o príprave kávy a jeho cena bude zodpovedať jeho kvalitám? Nemusíte sa preplietať nekonečnou ponukou kávovarov, kedy sa veľakrát ani nedá na prvý pohľad poznať rozdiely medzi jednotlivými modelmi. Urobili sme to za vás. Prešli sme podrobne ich parametre, vlastnosti, funkcie aj recenzie používateľov a vytvorili sme prehľad tých najlepších automatických kávovarov na Alza.sk rozdelených do troch cenových kategórií, aby si mohol vybrať naozaj každý.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-na-kapsle-nahledovy.jpg

Kávovar na kapsuly dnes dokáže viac, než by ste čakali

Široká ponuka rôznych druhov kávových aj nekávových nápojov a neskutočne ľahká obsluha robia z kapsulových kávovarov veľmi obľúbený domáci spotrebič. Avšak moderné kávovary na kapsuly toho dokážu oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Na trhu sa tak objavujú nielen stále nové druhy kávy, ale tiež nové kapsulové kávovary, ktoré prichádzajú s novými zručnosťami aj inteligentnými funkciami. Aké sú novinky na trhu, čo môžete od kapsulového kávovaru očakávať a aký by bol vhodný kávovar na kapsuly pre vás?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/coffee-983953_1920 (1).jpg

Káva s mliekom má negatívne účinky na naše zdravie. Je to pravda?

Pijete radi kávu s mliekom? Zaregistrovali ste správy o tom, že táto kombinácia je pre nás škodlivá? Je to pravda alebo poplašná správa? Prečítajte si náš článok a budete mať raz a navždy jasno.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Kava-pri-hubnuti-nahled.jpg

Káva a chudnutie: ako si pitím kávy pomôcť a nie uškodiť

Káva a chudnutie, možno ich kombinovať? Prečítajte si, ako pôsobí káva na ľudský organizmus, ktorú kávu je pri chudnutí najvhodnejšie piť a ktorej sa naopak vyhnúť. Takisto sa dozviete, že čas pitia kávy hrá pri chudnutí tiež dôležitú úlohu. Jednoducho zistite, ako účinky kávy využiť pri chudnutí na maximum.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-lednice-2020_nahled.jpg

Najlepšie chladničky 2020

Hľadáte novú chladničku, ale nechce sa vám prechádzať parametre všetkých modelov a ich recenzie? Pripravili sme pre vás prehľad najlepších chladničiek, či už bez cenového limitu, alebo v strednej cenovej triede či lacné chladničky so skvelým pomerom cena a výkon. V každej kategórii nájdete 3 modely s odôvodnením, prečo si práve daná chladnička zaslúži vašu pozornosť. Nájdete tu prehľadné porovnanie chladničiek, aby ste si mohli vybrať podľa vašich požiadaviek aj finančných možností. Ktoré sú teda najlepšie chladničky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marco-secchi-7BEEf5h0T84-unsplash (1).jpg

Turecká káva z džezvy – ako ju pripraviť

Zachutila vám pravá turecká káva? Chcete vedieť, aký je postup jej prípravy a čo na to budete potrebovať? V tom prípade neváhajte a prečítajte si náš článok, v ktorom sa dozviete všetky potrebné informácie. Vďaka nim vám príprava tureckej kávy v džezve pôjde ako po masle.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-bosch.jpg

Najlepšie sušičky na bielizeň v roku 2020 (PREHĽAD)

Pokiaľ práve vyberáte sušičku na bielizeň, ale neviete si dať rady, tu ste na tej správnej adrese. V našom prehľade tých najlepších sušičiek, ktoré v roku 2020 môžete zaobstarať, sme pre vás pripravili celkom deväť modelov. Od tých lacnejších až po drahšie, ktoré sú špičkou vo svojom odbore. Navyše pridáme aj pár rád, ako si s výberom sušičky bielizne poradiť. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-pracky-1-img.jpg

Najlepšie práčky v roku 2021 (PREHĽAD)

Ak hľadáte práčku, ktorá splní a možno aj prevýši vaše očakávania, ste na dobrej adrese. Porovnali sme práčky v rôznych kategóriách a prinášame vám rebríček najlepších práčok, do ktorých sa oplatí investovať. Je vaším cieľom najlepšia práčka pomer cena výkon, najlepšia slim práčka s horným plnením, najlepšia práčka so sušičkou alebo najlepšia parná práčka s modernými technológiami za rozumnú cenu? Prešli sme testy práčok, parametre a recenzie zákazníkov, aby sme vám ušetrili čas a pomohli vám ľahko sa zorientovať v ponuke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/praci-symboly_1.jpg

Pracie symboly: pranie, sušenie aj žehlenie bielizne bez rizika poškodenia

Poznáte všetky symboly prania? Pranie bielizne tak, aby si udržalo svoje vlastnosti, na nich závisí. Ak budete tieto symboly na pranie sledovať, predídete poškodeniu, zafarbeniu a strate vlastností oblečenia. Všetky značky na pranie aj s vysvetlivkami nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osobní váha test.jpg

Krok za krokom k vysnívanej postave

Máte v pláne zatočiť s prebytočnými kilami a docieliť štíhlu a pevnú postavu? Pokiaľ sa vám pri pohľade do zrkadla robia vrásky na čele a už zase nezapnete svoje obľúbené nohavice, asi by ste mali pouvažovať o tom, že na svojej postave do leta trochu zapracujete. Prinášame vám podrobný návod okorenený o potrebné rady a tipy na to, aby vaša cesta za vysnívanou postavou prebehla čo najlepšie a aby výsledky vašej snahy boli viditeľné a hlavne trvalé. Pustite sa s nami do celkovej zmeny životného štýlu a uvidíte, že aj chudnúť sa dá s radosťou!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-odstavnovace-2020_nahledovy.jpg

Najlepšie odšťavovače (2020) – testy aj recenzie používateľov vám pomôžu vo výbere

Aký je najlepší odšťavovač práve pre vás? Všetko záleží na vašich preferenciách a potrebách. Avšak, vždy je lepšie investovať do prevereného a kvalitného odšťavovača, a práve preto sme zostavili prehľad, ktorý vám uľahčí vaše hľadanie. Celkovo najlepšie odšťavovače odstredivé aj závitovkové bez ohľadu na cenu, ale aj najlepšie odšťavovača so skvelým pomerom ceny a výkonu na vás čakajú v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/filtracni-konvice-vyhody.jpg

Filtračné kanvice majú kladný vplyv na zdravie aj peňaženku

Filtrovaná voda nielenže dobre chutí, ale tiež pomáha udržať kuchynské zariadenia bez vodného kameňa. Aké sú výhody filtračnej kanvice na vodu, čo všetko dokáže z vody odstrániť, koľko peňazí vám filtrovanie vody ušetrí a ako je to s recykláciou vymeniteľných filtrov? Zistite, prečo má filtrácia pitnej vody zmysel a prečo nie je obyčajným rozmarom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naparovac-odevu-parni-zehleni-nahledovy.jpg

Výhody naparovačky odevov objavuje čím ďalej tým viac domácností

Ešte ste nepodľahli kúzlu jednoduchého a rýchleho žehlenia pomocou naparovačky odevov? Stále sa trápite s pokrčenými košeľami, jemnými blúzkami a nepoddajnými oblekmi na žehliacej doske? Nestrácajte čas ani energiu, keď to ide aj inak. Vyskúšajte žehlenie parou pomocou naparovača odevov, ktorý zabezpečí váš perfektný look každý deň.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deska4.jpg

Rozdiel medzi sklokeramickou a indukčnou doskou (TIPY A TRIKY)

Rozdiel medzi sklokeramickou a indukčnou doskou môže byť o dosť väčší, než sa na prvý pohľad zdá. Náš sprievodca vám poskytne najdôležitejšie informácie, ktoré oceníte pri výbere indukčnej či sklokeramickej varnej dosky, a tiež vám poradí ohľadom čistenia aj zapojenia varnej dosky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ecb9734-9842-4564-ad95-bb9fd30994d8.jpg

Kúrenie klimatizáciou – úsporné a pohodlné vykurovanie vášho domova

Vedeli ste, že existuje kúrenie klimatizáciou v zime? Aj keď to v našich končinách ešte nie je veľmi rozšírené, klimatizácia sa v domácnosti môže uplatniť ako úsporný zdroj tepla. Navyše poteší aj veľmi rýchlym ohrevom vzduchu v miestnosti. V našom článku sa pozrieme na to, aké sú výhody a nevýhody prináša vykurovanie klimatizáciou a na akom princípe to vlastne funguje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vykon-a-prikon-vysavace-nahled.jpg

Príkon verzus sací výkon vysávača. Ako sa vyznať v pojmoch?

Lámete si hlavu nad tým, aký je rozdiel medzi príkonom a výkonom vysávača? Neviete, čo tieto parametre pri výbere znamenajú? Pozreli sme sa týmto dvom veličinám na zúbok. Prezradíme vám, od čoho závisí výkon vysávača a čo je príkon vysávača. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/trezor-232.jpg

Trezory: prehľad typov a bezpečnostných tried

Možno si plánujete zaobstarať trezor, či už je to k vám domov, alebo do vašej firmy. Na čo sa zamerať a ktoré sú tie najdôležitejšie aspekty, na ktoré je dobré sa pri výbere sústrediť? Tento článok vám to prezradí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Grilovani-SMALL.jpg

Pripravte mäso na grilovanie ako šéfkuchár

Slováci sú národ nielen pivárov, ale aj milovníkov grilovania. Plánujete aj vy tento rok do jedálnička zaradiť grilované steaky? Potom pre vás máme pár cenných tipov, ako na prípravu kvalitného mäsa na gril. Prezradíme vám recepty na marinádu na gril, aké mäso na gril patrí, ako naložiť kuracie či bravčové mäso na gril alebo akú použiť marinádu na hovädzie mäso.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy obrazek.jpg

Prečo je parné čistenie tou najlepšou formou upratovania

Počuli ste už o parnom čistení? Pokiaľ nie, popíšeme vám, prečo je práve tento spôsob upratovania najefektívnejší a najlepší. Ak ste už o čistení za pomoci pary počuli, pomôžeme vám vybrať ten správny parný čistič podľa účelu, ku ktorému ho potrebujete. Takisto sa dozviete aj niečo málo z histórie parného čistenia. Tak smelo hor sa do čítania!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moderni_mikrovlnna_trouba_nahledovy.jpg

Kvalitná mikrovlnná rúra ušetrí čas, prácu aj financie

Kvalitné mikrovlnné rúry už dávno nie sú iba ohrievače jedla. Existuje veľa faktorov, ktoré z bežných výrobkov robia ozajstných pomocníkov v kuchyni. O aké ide a prečo si takú mikrovlnnú rúru vybrať?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií