Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-starat-o-mycku-nahledovy.jpg

Ako vyčistiť umývačku (NÁVOD)

Umývačky riadu sú tu na to, aby umyli riad za nás. Pokiaľ ale chceme mať riad skutočne čistý, musíme aj samotnú umývačku udržiavať čistú. Všetky tie zvyšky jedla, mastnota aj vodný kameň sa v umývačke usadzujú a zanášajú ju. Časom sa to potom prejavia na nedostatočne umytom riade, na zvýšení prevádzkových nákladov a niekedy bohužiaľ aj poškodení umývačky riadu. Našťastie údržba umývačky je veľmi jednoduchá a zaberie vám minimum času. Stačí len vedieť, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-roboticke-vysavace.jpg

Najlepšie robotické vysávače

Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie robotické vysávače bez cenového stropu, najlepšie roboty strednej cenovej kategórie, ale aj lacné robotické vysávače, ktoré vás určite nesklamú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-digestor_1.jpg

Ako vyčistiť digestor (TIPY A TRIKY)

Odsávače pár sú nenápadnou, ale veľmi praktickou súčasťou modernej kuchyne. Aby digestor efektívne plnil svoju funkciu, musí sa pravidelne čistiť. V našom článku sa dozviete, ako vyčistiť digestor z vonku aj zvnútra vrátane toho, ako vyčistiť jeho filter. Zároveň poradíme ako na nerezový digestor, aby nedošlo k jeho poškodeniu. Pokiaľ sa tiež chystáte na montáž nového digestora, máme pre vás pár dôležitých rád, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peceni-v-pare-nahled.jpg

Pečenie v pare: Najmodernejší spôsob prípravy zdravých pokrmov

Premýšľate o kúpe novej vstavanej rúry? Potom by vám nemal uniknúť nový smer, ktorým sa moderné rúry vydali. Klasické pečenie pomaly nahrádza varenie v pare, ktoré je zdravšie, pohodlnejšie a často aj rýchlejšie. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/airlogy.jpg

S Airlogy zistíte, čo všetko doma bežne dýchate

Testovacia súprava Airlogy slúži na podrobnú analýzu prostredia, v ktorom trávime prevažnú väčšinu svojho času. Pomáha tak odhaliť nebezpečné baktérie, kvasinky aj plesne, ktoré nás obklopujú a majú negatívny vplyv na naše zdravie, a zároveň poskytuje účinné odporúčanie na ich elimináciu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zapojit-led-pasek-0.jpg

Ako na inštaláciu a zapojenie LED pásika?

LED pásik je skvelý spôsob osvetlenia prakticky akéhokoľvek interiéru, môže však slúžiť aj ako dekorácia alebo tlmené svietidlo na príjemnejšie sledovanie televízora vo večerných hodinách. Dnes už na jeho zapojenie nepotrebujete elektrikára, ale zvládnete to sami za pár minút. Ako zapojiť LED pásik?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/smart-click-panev-tescoma-nahled.jpg

Ako vybrať najlepšiu panvicu Tescoma

S pomocou kvalitnej panvice môžete pripraviť šťavnatý steak, čínske špeciality, alebo dokonca múčnik. V dnešnom článku si predstavíme kuchynské panvice a woky od značky Tescoma, ktoré si s prípravou vybraných lahôdok hravo poradia, majú nepriľnavý povrch a jednoducho sa čistia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/NL244a1c_2.jpg

macOS a Windows: hlavné výhody a nevýhody

Existuje niekoľko vecí, ktoré dokáže MacBook lepšie ako notebook s Windows 10. Rovnako je to pochopiteľne aj naopak. V našom článku sme sa podrobne pozreli, aké výhody jednotlivé platformy ponúkajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak vyčistit lednici.jpg

Ako sa starať o chladničku (NÁVOD)

V našom článku sa dozviete všetko o správnej prevádzke chladničky aj o tom, ako chladničku čo najefektívnejšie užívať. Poradíme vám, aká je správna teplota v chladničke alebo akým spôsobom by mala prebiehať prevádzka chladničky. Taktiež sa bližšie pozrieme na to, prečo je výhodné zaobstarať si chladničku NoFrost a aké ďalšie funkcie dnes moderné chladničky ponúkajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/taktovani-grafickych-karet-clanek-title-1.jpg

Taktovanie grafickej karty (NÁVOD): ako zvýšiť výkon GPU

Chcete zo svojej novej grafickej karty vyžmýkať maximum výkonu, a zvýšiť tak FPS v hrách, alebo by ste chceli vylepšiť jej prevádzkové vlastnosti? Potom je práve pre vás určený tento článok, v ktorom sa pozrieme na to, ako sa dnes taktujú grafické karty.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

Parné práčky a sušičky zbavia vašu bielizeň alergénov, baktérií a vírusov

Aktuálne dianie okolo šírenia koronavírusu so sebou prináša otázku, ako sa pred nákazou maximálne ochrániť. Okrem dôsledného dodržiavania hygieny a vyhýbania sa frekventovaných miest môže pomôcť aj zvýšená starostlivosť o domácnosť. Okrem častejšieho upratovania sa zamerajte aj na starostlivosť o oblečenie. Vírusy totiž môžu prežiť niekoľko hodín nielen na povrchoch, ale aj na oblečení. Skvelé riešenie v tomto prípade prinášajú parné práčky a sušičky, ktoré vaše oblečenie efektívne zbavia nielen vírusov, ale aj baktérií a alergénov. Navyše sú k bielizni aj k životnému prostrediu veľmi šetrné. Ako vlastne fungujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pomaly-hrnec/pomaly-hrnec-nahled.jpg

Čo je pomalý hrniec + RECEPTY

Varenie v pomalom hrnci je jedným zo spôsobov modernej prípravy pokrmov. V našom článku sa dozviete, čo pomalý hrniec vie, ako funguje a čo v ňom uvariť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-varit-v-tlakovem-hrnci-nahledovy-obrazek.jpg

Ako variť v tlakovom hrnci

Tlakový hrniec je vyhľadávaným, ale zároveň tiež obávaným pomocníkom v kuchyni. Pokrmy v ňom uvaríte rýchlo, čím šetríte energiu a potraviny si navyše zachovajú chuť aj živiny. Na druhej strane ale stále panuje obava z obarenia pri neopatrnom zaobchádzaní. V našom článku sa dozviete, ako variť v tlakovom hrnci a aké má tlakový hrniec výhody a nevýhody. Zamerali sme sa tiež na papiňák z hľadiska bezpečnosti a na recepty vhodné pre tlakové hrnce.  

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/indukcni-vareni.jpg

Výhody indukčného varenia

Čo je indukcia, ako na varenie na indukcii a aká je najlepšia varná indukčná doska pre vašu domácnosť? Odpovede na tieto otázky prináša nasledujúci článok. V ňom sa okrem iného dozviete, aké inovatívne funkcie obsahuje indukčná varná doska, ako vyzerá znak indukcie a poradíme vám tiež ohľadom jej starostlivosti či správneho zapojenia varnej dosky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kávová zrna.jpg

História kávy

Odkiaľ k nám prišiel obľúbený nápoj, bez ktorého charakteristickej chute a vône si mnohí z nás nedokážu predstaviť začiatok každého dňa? Vydajte sa s nami po stopách histórie kávy a postupnými krôčikmi objavujte, ako sa káva rozšírila z pôvodných etiópskych svahov a stala sa celosvetovým fenoménom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-ii-tipy-a-triky-nahled.jpg

10 tipov a trikov ako prežiť v The Last of Us Part II a užiť si hru na maximum (TIPY/NÁVOD)

Ako už ste sa dozvedeli z našej recenzie, The Last of Us Part II je predovšetkým o pomste a nie je nič horšie, než pred jej dosiahnutím skonať. V našom článku nájdete nielen desiatku tipov a trikov, ako v postapokalyptickom svete The Last of Us prežiť, ale aj rady a postrehy, ktoré vám pomôžu si hru lepšie vychutnať a napríklad aj zaútočiť na platinovú trofej. To všetko samozrejme bez príbehových spojlerov, takže si článok môžete prečítať aj pred prvým spustením hry.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pracku-navod.jpg

Ako vyčistiť práčku (TIPY A TRIKY)

Čistenie práčky sa nevypláca zanedbávať, pokiaľ chceme, aby práčka správne a dlho fungovala a aby naša bielizeň bola po vypraní skutočne čistá a voňavá. Ako vyčistiť práčku od zvyškov pracieho prášku a rôznych nečistôt z oblečenia, ako zbaviť práčku vodného kameňa alebo ako sa vyhnúť zápachu z práčky, vám poradíme v našom článku. A ak už vaša stará práčka dosluhuje a vy premýšľate, akú práčku vybrať, máme pre vás odporúčania, ako a kde najlepšie zistíte, na čo sa pri výbere sústrediť a ktoré práčky sú najspoľahlivejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy.jpg

Upratovanie domácnosti – tipy, triky a návody

Upratovanie domácnosti nemusí byť otrava. V našom článku sa dozviete, ako upratovať efektívne a systematicky. Dočítate sa, ako sa zbaviť plesní v byte a ako odstrániť pleseň zo steny. Ako vyčistiť sedačku a zameriame sa aj na čistenie koberca. Nezabudneme ani na umývanie okien a pridáme aj ďalšie tipy a triky, vďaka ktorým zvládnete generálne upratovanie v rekordnom čase. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naparovac-odevu-parni-zehleni-nahledovy.jpg

Výhody naparovačky odevov objavuje čím ďalej tým viac domácností

Ešte ste nepodľahli kúzlu jednoduchého a rýchleho žehlenia pomocou naparovačky odevov? Stále sa trápite s pokrčenými košeľami, jemnými blúzkami a nepoddajnými oblekmi na žehliacej doske? Nestrácajte čas ani energiu, keď to ide aj inak. Vyskúšajte žehlenie parou pomocou naparovača odevov, ktorý zabezpečí váš perfektný look každý deň.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza.jpg

Teplovzdušná fritéza alebo zdravé fritovanie bez oleja

Chcete sa stravovať zdravšie, ale pritom jesť vyprážané či fritované jedlá? Dnes už táto otázka neznie nelogicky. A to vďaka teplovzdušnej fritéze, v ktorej môžete fritovať bez oleja. Pripravujte sebe a svojej rodine vyprážané, grilované aj pečené pokrmy zdravo a jednoducho. Nevzdávajte sa svojich obľúbených jedál a vychutnávajte si ich bez výčitiek. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií