PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/netflix-novinky-04-24-nahled.jpg

Netflix: novinky apríl 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v apríli roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-key-art-nahled.jpg

Najlepšie hry roka 2023/24

Pokiaľ ide o hry, patril minulý rok k tým najnabitejším, aké vôbec pamätáme… a zatiaľ sa zdá, že v nastolenom tempe pokračujeme. Prvé mesiace už totiž stačili priniesť niekoľko lahôdok, ktoré bez výčitiek môžeme zaradiť medzi kandidátov na hru roka 2024. V druhej časti článku nájdete náš výber toho najlepšieho z ročníka 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-title-zelda-nahled.jpg

Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito titulmi rozhodne nešliapnete vedľa, tak pokračujte v čítaní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-ii-cover-nahled.jpg

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teardown-recenze-mansion-nahled.jpg

Teardown (RECENZIA) – Dynamit, to je môj hit

Vytváranie a budovanie je jedným z mnohých herných tém, napokon má svoj vlastný žáner budovateľských stratégií a na možnosti vytvoriť v podstate čokoľvek stojí napríklad celý Minecraft a mnoho ďalších hier. Avšak čo tí, ktorí nemajú také kreatívne cítenie... a naopak radšej ničia? Presne pre nás je tu Teardown, sandboxová adventúra, v ktorej môžete zničiť úplne všetko a budete sa pri tom skvele baviť!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asterigos-curse-of-the-stars-cover-nahled.jpg

Asterigos: Curse of the Stars (RECENZIA) – Prekliatie môže byť zábava

Keď je na antické mesto vrhnutý tieň tajomnej kliatby, padá všetka zodpovednosť na jednej mladej hrdinky. Asterigos: Curse of the Stars je najnovším počinom Acme Gamestudio, ktoré sa odhodlalo otestovať vody stále obľúbenejšieho soulsborne žánru. Ako sa pokus vydaril, sa dočítate v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thymesia-video-recenze-2022-nahled_1.jpg

Thymesia (RECENZIA) – Spomienka na morom zničené kráľovstvo

Štúdio OverBorder svojim najnovším počinom Thymesia načrelo do vôd čím ďalej populárnejšieho soulsborne žánra a naservírovalo hráčom nekompromisnú záležitosť, ktorá sa odohráva v morom zničenom kráľovstve. Ako sa ďalšia hra z radu akčných RPG inšpirovaných japonskou sériou Dark Souls podarila, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/street-fighter-6-dojmy-z-hrani-cover.jpg

Street Fighter 6 (DOJMY Z HRANIA) – Pestrofarebné pouličné súboje

Značka Street Fighter patrí medzi zakladateľov klasických bojových hier jeden na jedného. Od pôvodnej koncepcie z roku 1987 sa posunula dopredu, ale základné princípy vychádzajúce z existujúcich bojových umení zostali zachované. Medzi 7. a 10. októbrom prebehla uzavretá beta Street Fighter 6, ktorá naznačila, kam sa bude uberať nové poňatie obľúbeného bojovania. Ako sa modernizácia páčila v redakcii Game Ex Machina, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blacktail-cover-nahled.jpg

Blacktail (RECENZIA) – Slovanské mýty ožili

V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forspoken-cover-nahled.jpg

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-season2-hbo-key-art-nahled.jpg

The Last of Us 2. séria – Všetko, čo vieme

Prvá séria seriálu The Last of Us vysielanom na streamovacej službe HBO Max bola strhujúcim úspechom a ďalším dôkazom, že videoherné adaptácie je možné natočiť kvalitne a s úctou k predlohe. Oznámenie druhej série tak bolo vyloženou radosťou nielen pre fanúšikov hry, ale aj pre priaznivcov podarených seriálov všeobecne. Čo všetko o pripravovanom pokračovaní zatiaľ vieme, nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-across-the-spider-verse-keyart-nahled.jpg

Spider-Man: Cez paralelné svety – Všetko, čo vieme

Miles Morales, ktorý sa v snímke ovenčenej cenami Spider-Man: Paralelné svety (2018) stal novým pavúčím mužom držiacim ochrannú ruku nad mestom New York, sa vrátil, a to v pokračovaní s názvom Spider-Man: Cez paralelné svety. V ďalšom epickom dobrodružstve sa vydal na pomoc novej skupine Spider-ľudí a pustil sa do boja proti doteraz najsilnejšiemu zloduchovi. Všetko, čo o prvom z dvoch plánovaných pokračovaní Milesovho príbehu vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/guardians-of-the-galaxy-3-tym-nahled.jpg

Strážcovia Galaxie: Volume 3 – Všetko, čo vieme

Superhrdinský tím Strážcovia Galaxie v zložení geneticky upravený mýval, hromotĺk nechápajúci iróniu, živý strom a dvaja potomkovia nebešťana sa musia spojiť, pretože galaxia už tretíkrát potrebuje ich pomoc. V stávke tentoraz nie je „iba“ osud vesmíru, ale aj samotných Strážcov. Dokážu Peter Quill a jeho družina nemožné? Všetko, čo o snímke Strážcovia Galaxie: Volume 3 (v origináli Guardians of the Galaxy Volume 3) potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií