AD 1. týden květen P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/guardians-of-the-galaxy-3-tym-nahled.jpg

Strážcovia Galaxie: Volume 3 – Všetko, čo vieme

Superhrdinský tím Strážcovia Galaxie v zložení geneticky upravený mýval, hromotĺk nechápajúci iróniu, živý strom a dvaja potomkovia nebešťana sa musia spojiť, pretože galaxia už tretíkrát potrebuje ich pomoc. V stávke tentoraz nie je „iba“ osud vesmíru, ale aj samotných Strážcov. Dokážu Peter Quill a jeho družina nemožné? Všetko, čo o snímke Strážcovia Galaxie: Volume 3 (v origináli Guardians of the Galaxy Volume 3) potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3–immortal-empires-dojmy-z-hrani-nahled.jpg

Total War: Warhammer 3 – Immortal Empires (DOJMY Z HRANIA) – Sen každého fanúšika Total War?

Okamih, na ktorý komunita okolo strategickej série Total War: Warhammer tak dlho čakala, je konečne tu. Herný svet bol spojený do gigantického celku a hráči sa v rámci ťaženia Immortal Empires majú možnosť pustiť do jeho získavania. Ako to ide za staré rasy, akým spôsobom prospievajú kúsky z druhého dielu a oveľa viac nájdete v našich dojmoch z hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wartales-recenze-cover-nahled.jpg

Wartales (RECENZIA Early Access) – Výpravy za smrťou

Vývojárske štúdio Shiro Games si počas rokov vytvorilo veľmi slušnú povesť. Dá sa povedať, že väčšina ich nezávislých projektov predstavovala úspešné diela. Aktuálne títo tvorcovia stavili na sandbox s ťahovými súbojmi, ktoré vydávajú najprv v rámci predbežného prístupu. Či Wartales stojí za pozornosť, vám načrtneme v nasledujúcich odsekoch našej recenzie z predbežného prístupu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-survival-ark-survival-ascended-nahled.jpg

Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rodicovska-kontrola-rodina-nahled.jpg

Nastavenie rodičovskej kontroly na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch

Ako docieliť to, aby vaše deti netrávili všetok voľný čas hraním hier a radšej išli napríklad športovať? To netušíme. Ukážeme vám však pre mnohých stále „tajnú“ zbraň rodičovskej kontroly dnešných konzol a poradíme, ako ju efektívne nastaviť a používať. S naším návodom budete schopní na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch nastaviť napríklad aké hry môžu vaše deti hrať, ako dlho, alebo v akom čase.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wednesday-netflix-season-2-nahled.jpg

Wednesday 2. séria – Všetko, čo vieme

Potom, čo Jenna Ortega (Wednesday) vzala útokom srdcia (nielen) všetkých mladých, keď sa objavila v úlohe cynického a zároveň emočne uzavretého dievčaťa Wednesday z rodiny Addamsovcov, spoločnosti Netflix zrejme došlo, že tu majú ďalšiu zlatú baňu. Samozrejme k tomu prispela aj práca režiséra Tima Burtona a jeho schopnosť skĺbiť horor s vtipom, čo sa prejavilo aj v prvej sérii seriálu. Druhá séria je už potvrdená a tu nájdete všetko, čo o nej zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/andor-s02-cover-nahled.jpg

Andor 2. séria (INFO) – premiéra v SR, obsadenie, kde sledovať atď.

Prvá séria seriálu Andor bola v rámci univerza Star Wars tak trochu zjavením. Známu vesmírnu fantasy totiž vykreslila až v nečakane realistickom duchu a namiesto rytierov Jedi a zápolenia medzi svetlou a temnou stranou sily sa zamerala na príbeh revolucionára Cassiana Andora a pomalý vznik Aliancie rebelov. A pretože seriál žne výborné ohlasy a začala sa natáčať druhá séria, poďme si povedať všetko, čo o nej zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vanocni-filmy-2019.jpg

Vianočné filmy (TIPY) – Ako sa naladiť na tú správnu nôtu?

Vianoce prichádzajú a pred nami je veľa klasických dilem, s ktorými vám poradiť nemôžeme. Rady na darčeky pod stromček na vás útočia z každého smeru, z reklám na jedlo musíte byť prekŕmení bez toho, aby ste niečo požili, sneh za oknami chýba, všade stres a zhon. Kde je tá vianočná pohoda? V redakcii sme sa pokúsili pre vás pripraviť niekoľko viac či menej tradičných tipov na vianočné filmy alebo seriály, ktoré by vás mohli naladiť na sviatočnú nôtu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-deskovky-2023-cover-nahled.jpg

Najlepšie doskové hry 2023

Rok sa s rokom zišiel a je na čase bilancovať. Tento rok sa nám na stôl dostali desiatky hier a my sme sa rozhodli vybrať z nich tie, ku ktorým sa vraciame najčastejšie, a preto ich z nášho pohľadu hodnotíme ako najlepšie. Zo všetkej produkcie na českom trhu sme vyskúšali iba zlomok toho, čo vyšlo, takže neberte, prosím, náš výber ako rebríček najlepších hier tohto roku, ale skôr ako ochutnávku širokého spektra titulov lokalizovaných do češtiny. Tituly sú zoradené podľa svojej náročnosti, od rodinnejších po tie komplexnejšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ixion-cover-nahled.jpg

IXION (RECENZIA) – Vesmírna stanica je poslednou nádejou ľudstva

V budovateľskej stratégii na prežitie IXION od Bulwark Studios sa chopíte vesmírnej stanice Tiqqun a vydáte sa naprieč nebezpečným vesmírom. Kvôli katastrofickej udalosti sa totiž Zem stáva neobývateľnou a vaším cieľom je dostať poslednú preživšiu ľudskú rasu na inú planétu, kde je možné zabezpečiť pokračovanie nášho druhu. Či stoja ľudia za záchranu, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/disney-plus-logo-nahled_1.jpg

Disney+: Všetko, čo potrebujete vedieť

Streamovacia služba Disney+ konečne dorazila aj do našej kotliny a zďaleka neponúka len animované filmy s myšákom Mickeym a jemu podobným postavičkám, ako by možno jej názov mohol napovedať. Pokiaľ teda o predplatení disneyovskej platformy premýšľate, pokračujte v čítaní, v našom článku sa o nej dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-hororove-hry-min-nahled.jpg

Najlepšie hororové hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Radi sa bojíte a premýšľate, čo si (večer) zahrať? Potom ste na správnej adrese: v našom pravidelne aktualizovanom článku vám prinášame tipy na najlepšie hororové hry, ktoré by si nemal nechať ujsť žiadny fanúšik desivých herných zážitkov. Či už dávate prednosť ťaživej atmosfére, ľakačkám alebo sa najradšej bojíte v spoločnosti ďalších hráčov, z našich tipov si vyberie každý. Vyberali sme z kúskov dostupných na platformách PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a Nintendo Switch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/children-of-silentown-cover-nahled.jpg

Children of Silentown (RECENZIA) – Roztomilá adventúra v burtonovskom kabátiku

Talianske štúdio Elf Games svoje portfólio kreslených adventúr rozšírilo o ďalší kúsok s názvom Children of Silentown. Aké pocity sme si z temného dobrodružstva odniesli, vám objasnia nasledujúce riadky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-cover-nahled.jpg

Hogwarts Legacy (RECENZIA) – Byť kúzelníkom nikdy nebolo zábavnejšie

Fanúšikovia Harryho Pottera a jeho kúzelného sveta sa konečne dočkali. Zatiaľ čo svet kníh a filmov okuliarnatý chlapec s jazvou na čele už ovládol, v prostredí hier sa mu zatiaľ toľko nedarilo. Ak ste čítali naše nedávne dojmy z hrania, asi ste tušili, že Hogwarts Legacy má našliapnuté na stupne najvyššie, je ale príbeh skutočne tak dobrý, otvorený svet plný aktivít a súboje nezačnú po čase nudiť? Všetko podstatné o Hogwarts Legacy sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazon-prime-video-cover-nahled.jpg

Amazon Prime Video: Všetko, čo potrebujete vedieť

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, ponuka streamovacích služieb je u nás pomerne bohatá. Okrem obvyklých ťažkých váh typu Netflix či HBO Max sa na našom trhu teší veľkej popularite aj služba Amazon Prime Video. V našom článku sa o tejto rastúcej streamovacej platforme dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/steam-deck-recenze-pc-handheld-nahled.jpg

Steam Deck (RECENZIA) – Perfektný PC handheld, ktorý nie je pre každého

Na trhu prenosných herných zariadení sa v posledných rokoch bezpečne usídlila hybridná konzola Nintendo Switch. Okrem dorážajúcej dravej čínskej konkurencie tu je ale od roku 2022 ďalší nový veľký hráč, ktorý to s hraním na cestách myslí vážne. Steam Deck je veľmi dobre vybavené prenosné PC za solídnu cenu, ale ide o tak skvelé zariadenie aj rok po svojom vydaní? Ako si stojí v porovnaní so Switchom a ako na ňom bežia nové aj staršie hry? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/game-pass-logo.jpg

Xbox a PC Game Pass: Všetko, čo potrebujete vedieť

Nebaví vás kupovanie fyzických kópií hier a zaobstaranie tých digitálnych je príliš zaväzujúce? Hráte na Xboxe aj PC a svoje obľúbené hry by ste si chceli zahrať napríklad aj na cestách na mobilnom telefóne? Potom je presne pre vás určené predplatné Game Pass ponúkajúce za jeden mesačný poplatok viac ako stovku hier, ktoré môžete bez obmedzenia hrať na PC, konzolách Xbox alebo streamovať do prenosných zariadení s operačným systémom Android/iOS. V článku zistíte čo presne Game Pass je, ako funguje, koľko služba stojí, ako si ju predplatiť a taktiež vám odporučíme tie najlepšie hry. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skyshowtime-logo-nahled.jpg

SkyShowtime: Všetko, čo potrebujete vedieť

Ponuka streamovacích služieb v našich končinách sa zase rozrástla, na Slovensko totiž dorazil nový hráč menom SkyShowtime. Čo všetko od novej platformy môžeme očakávať, aký ponúka obsah a ďalšie podrobnosti, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-playstation-vr2-hry-top-nahled.jpg

Najlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15

Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu prichádzame na scénu my. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších hier pre PlayStation VR2 všetkých možných žánrov, ktorých obstaraním neurobíte chybu. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií