AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Sensodyne-banner-hlavni.jpg

Spoznajte 8 benefitov novej zubnej pasty Sensodyne Kompletná Ochrana+ Whitening

Hľadáte účinnú zubnú pastu na každodenné čistenie, ktorá poskytne kompletný servis vašim zubom aj ďasnám? Vyskúšajte novinku od Sensodyne, zubnú pastu Kompletná Ochrana+ Whitening, ktorá váš chrup dokonale vyčistí a zároveň poskytne potrebnú ochranu citlivých zubov a ďasien. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipl-epilator-braun-nahled.jpg

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás tentokrát otestovali IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL, ktorý sa hodí na epiláciu celého tela vrátane tváre. Ako sa tento IPL epilátor používa a aký na nás urobil dojem? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyelax.jpg

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive (RECENZIA)

Multifunkčný prístroj na estetické ošetrenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive kombinuje diamantovú mikrodermabráziu s vákuovým nasávaním a nano hydratáciu pleti. Vďaka svojim schopnostiam by mal byť porovnateľný s prístrojmi používanými v profesionálnych salónoch. Ako sa jeho účinky prejavili na zrelej pleti a možno ho odporučiť aj na domáce ošetrenie? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Bery-Jones-orechove-kremy.png

Objavte zdravé maškrtenie s orechovými krémami Bery Jones

Predstavujeme orechové krémy Bery Jones, ktoré obsahujú mnoho zdraviu prospešných látok a zároveň sa vyznačujú lahodnou chuťou a jemnou krémovou konzistenciou. Už pri prvom ochutnaní prepadnete ich výnimočnej chuti, navyše ponúkajú rozličné spôsoby využitia pri konzumácii aj pri pečení cukroviniek.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/airlogy.jpg

S Airlogy zistíte, čo všetko doma bežne dýchate

Testovacia súprava Airlogy slúži na podrobnú analýzu prostredia, v ktorom trávime prevažnú väčšinu svojho času. Pomáha tak odhaliť nebezpečné baktérie, kvasinky aj plesne, ktoré nás obklopujú a majú negatívny vplyv na naše zdravie, a zároveň poskytuje účinné odporúčanie na ich elimináciu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyrelax.jpg

Galvanická žehlička Beautyrelax Multicare (RECENZIA)

V našej domácej recenzii sme pre vás otestovali galvanickú žehličku Beautyrelax Multicare. Prečítajte si, ako toto zariadenie funguje a ako obstálo pri starostlivosti o pleť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-podlozka-beurer-recenze.jpg

Masážna podložka Beurer MG280 (RECENZIA)

Mať možnosť dopriať si každý deň strečing alebo masáž ako od maséra je mojím snom, ale ako si na to nájsť čas? Masážnu podložku Beuer Yoga and Stretch Mat MG280 som začala testovať s nadšením. Či dokáže masážna podložka splniť moje očakávania a zmierniť bolesť chrbta, zistíte v mojej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/misura.png

Inteligentný mobilný teplomer MISURA na jednoduché a pohodlné meranie

Misura, to sú bezkontaktné infračervené teplomery, ktoré možno pripojiť k mobilnému telefónu a ktoré vám ukážu nameranú telesnú teplotu už behom jednej sekundy. To z nich robí ideálne riešenie na rýchlu a jednoduchú kontrolu vášho zdravotného stavu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recepty-na-nejlepsi-smoothie.jpg

8 receptov na skvelé smoothie

Smoothie sezóna je v plnom prúde. Doprajte si lahodné koktaily plné vitamínov alebo skúste napríklad smoothie detox. Pripravili sme pre vás 6 skvelých smoothie receptov a 2 tak trochu podivné. Trúfnete si na ne?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nizky-tlak.jpg

Nízky tlak a jeho vplyv na náš život

Krvný tlak je neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Bez neho by naše telo ťažko fungovalo tak, ako by malo. V tomto článku sa bližšie zameriame na jeho menej problematický variant, teda nízky krvný tlak, a na to, ako si ho vlastnými silami čo najprirodzenejšie zvýšiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ocelan.jpg

Oclean: kúpte si zubnú kefku a získajte 50 % zľavu na náhradné hlavice

Urobte maximum pre starostlivosť o svoj chrup a zakúpte si elektrickú zubnú kefku Oclean. Vaše zuby získajú perfektný servis a navyše obdržíte 50 % zľavu pri objednaní náhradných čistiacich hlavíc. Aké sú bližšie podmienky akcie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Concept-dentalni-centrum-nahled.jpg

Novinky od značky Concept, ktoré vám pomôžu k dokonalému úsmevu

Váhate, či si čistíte zuby a ďasná správne? S novými elektrickými kefkami a ústnou sprchou od značky Concept budete mať istotu, že to tak je. Dôkladne vyčistia nielen zubné plôšky, ale aj medzizubné priestory. Kefky navyše obsahujú časovač, ktorý vás bude pri čistení strážiť! Vyskúšajte jednu z najmodernejších technológií v oblasti ústnej hygieny a doprajte si žiarivý a predovšetkým zdravý úsmev.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zubni-kartacky-oral-b-recenze.jpg

Nové sonické zubné kefky Pulsonic od Oral-B (RECENZIA)

Elektrické zubné kefky sa čím ďalej častejšie stávajú neodmysliteľným pomocníkom v našich kúpeľniach a veľa z nás si čistenie manuálnou kefkou už nevie ani predstaviť. Medzi popredných inovátorov v oblasti technológie čistenia patrí bezpochyby Oral-B, ktorý práve predstavil nové sonické kefky Pulsonic Slim Clean 2000 a Pulsonic Slim Luxe 4500. My sme ich pre vás otestovali a tu sú naše dojmy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticky-vzduchu-a-viry.jpg

Čističky vzduchu: prevencia voči vírusom?

Aktuálne dianie so sebou prináša okrem iného otázku, ako sa účinne brániť proti nákaze. Okrem dodržiavania opatrení, ktoré nariadila vláda, je veľmi dôležitá dôkladná osobná hygiena. Ak však chcete pre svoje zdravie urobiť ešte niečo navyše, kúpte si do domácnosti čističku vzduchu. V článku vám poradíme, ako vybrať čističku vzduchu, ktorá vám pomôže s prevenciou šírenia vírusov.

Prečítať viac »

Ako vybrať teplomer

Medzi prvé príznaky, ktorými naše telo reaguje na počiatok nejakej choroby, býva vyššia teplota. Vďaka nej si náš organizmus vytvára protilátky na boj s infekciou, teplota má teda svoj podstatný význam. Keď sa však teplota prehupne v horúčku alebo sú ňou postihnuté veľmi malé deti či starí ľudia, je nutné reagovať inak a teplotu účinne zrážať, aby nevznikli nepriaznivé komplikácie. Aby sme vždy mali prehľad o svojom zdravotnom stave, oplatí sa investovať do kvalitného teplomera. Ich ponuka je však široká, a preto by sme vám radi predstavili prehľadného sprievodcu, ktorý vám pomôže vybrať ten správny teplomer presne pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mereni-tlaku-nahled.jpg

Normálny krvný tlak: ideálne hodnoty a ako si ich udržať

Nie ste si istý, aký je normálny krvný tlak, a ktoré hodnoty už môžu byť rizikové? Zistite, čo presne nám krvný tlak hovorí, ako ho merať, aby sme získali správne hodnoty, ktoré čísla sú považované za ideálne a ako si udržiavať optimálny krvný tlak až do vyššieho veku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlakomer-navod.jpg

Vysoký tlak – prečo je tak nebezpečný a ako ho znížiť?

Vysoký tlak netrápi len starých a obéznych ľudí. Toto ochorenie sa môže týkať aj vás! Odhaduje sa, že hypertenziou trpí až 50 % dospelej populácie. Vysoký tlak patrí medzi tzv. civilizačné choroby. Pripravili sme pre vás komplexný prehľad najdôležitejších informácií o tomto závažnom ochorení. Prečítajte si, prečo sa táto choroba nazýva „tichý zabijak“ a aké sú hlavné príčiny jej vzniku. Dozviete sa tiež, ako si prírodne znížiť vysoký tlak a ako ho správne merať v domácich podmienkach. Pridáme aj ďalšie cenné tipy a rady, ktoré sa vám budú určite hodiť.


Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/měření tlaku hlavní.jpg

Ako merať tlak (TIPY A TRIKY)

Pre všetkých, ktorí nezanedbávajú starostlivosť o svoje zdravie, prinášame článok o meraní tlaku. Dozviete sa v ňom, prečo je dôležité pravidelne sledovať a merať krvný tlak, aj ako pri meraní tlaku správne postupovať. Okrem merania tlaku u lekára v rámci preventívnej prehliadky zvládnete meranie krvného tlaku doma, vo väčšom pokoji a pohodlí, aj vaše hodnoty krvného tlaku teda budú presnejšie a objektívnejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oralb3-1 (1).jpg

Oral-B iO – revolučná elektrická zubná kefka, ktorú si už čoskoro budete môcť vyskúšať aj vy!

Oral-B iO je smart kefka novej generácie. Táto novinka je plná skvelých inovácií. Hlavným ťahákom je revolučná metóda čistenia zubov magnetickými vibráciami. Kvalitu tejto kefky ocenili aj na veľtrhu CES 2020, kde získala cenu za najlepšiu inováciu. Prečítajte si, čo všetko dokáže a či je lepšia ako jej predchodca Oral-B Genius X.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kartacek.png

Zubné kefky a dentálne sprchy Philips Sonicare teraz so zárukou vrátenia peňazí

Predstavujeme akciu spoločnosti Philips, v ktorej máte možnosť vyskúšať produkty zubnej hygieny z radu Sonicare s garanciou vrátenia peňazí. Ako akcia prebieha a akým spôsobom sa do nej môžete zapojiť?

Prečítať viac »
12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií