AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recepty-na-nejlepsi-smoothie.jpg

8 receptov na skvelé smoothie

Smoothie sezóna je v plnom prúde. Doprajte si lahodné koktaily plné vitamínov alebo skúste napríklad smoothie detox. Pripravili sme pre vás 6 skvelých smoothie receptov a 2 tak trochu podivné. Trúfnete si na ne?

Prečítať viac »

Ako vybrať teplomer

Medzi prvé príznaky, ktorými naše telo reaguje na počiatok nejakej choroby, býva vyššia teplota. Vďaka nej si náš organizmus vytvára protilátky na boj s infekciou, teplota má teda svoj podstatný význam. Keď sa však teplota prehupne v horúčku alebo sú ňou postihnuté veľmi malé deti či starí ľudia, je nutné reagovať inak a teplotu účinne zrážať, aby nevznikli nepriaznivé komplikácie. Aby sme vždy mali prehľad o svojom zdravotnom stave, oplatí sa investovať do kvalitného teplomera. Ich ponuka je však široká, a preto by sme vám radi predstavili prehľadného sprievodcu, ktorý vám pomôže vybrať ten správny teplomer presne pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mereni-tlaku-nahled.jpg

Normálny krvný tlak: ideálne hodnoty a ako si ich udržať

Nie ste si istý, aký je normálny krvný tlak, a ktoré hodnoty už môžu byť rizikové? Zistite, čo presne nám krvný tlak hovorí, ako ho merať, aby sme získali správne hodnoty, ktoré čísla sú považované za ideálne a ako si udržiavať optimálny krvný tlak až do vyššieho veku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/měření tlaku hlavní.jpg

Ako merať tlak (TIPY A TRIKY)

Pre všetkých, ktorí nezanedbávajú starostlivosť o svoje zdravie, prinášame článok o meraní tlaku. Dozviete sa v ňom, prečo je dôležité pravidelne sledovať a merať krvný tlak, aj ako pri meraní tlaku správne postupovať. Okrem merania tlaku u lekára v rámci preventívnej prehliadky zvládnete meranie krvného tlaku doma, vo väčšom pokoji a pohodlí, aj vaše hodnoty krvného tlaku teda budú presnejšie a objektívnejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektrickyuvod.jpg

Ako vybrať elektrickú zubnú kefku

Zubná hygiena s elektrickou zubnou kefkou pomáha eliminovať zlé návyky čistenia, je ľahšia a rýchlejšia. Súčasne ponúka oproti bežnej manuálnej kefke aj ďalšie funkcie, ako je napríklad bezdrôtové prepojenie s mobilným telefónom. Prečo sa vám tieto funkcie budú hodiť a či je pre vás tento typ kefky vhodný, na to vám pomôžeme odpovedať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/philips-sonicare-for-kids-nahled.jpg

Philips Sonicare: Ako sa starať o detské zúbky

O potrebe pravidelného a dôkladného čistenia ústnej dutiny nikto nepochybuje... až na deti. Presvedčiť malé deti k nezáživnému či dokonca nepríjemnému čisteniu zubov nie je ľahké. Preto prichádza Philips s detskou kefkou Sonicare for Kids s pútavou aplikáciou exkluzívne pre deti.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií