AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/platby-btc-alza.jpg

V Alze zaplatíte aj Bitcoinmi

Bitcoin sa v posledných rokoch teší vzrastajúcej obľube. Aj preto sme sa na Alze rozhodli vyjsť v ústrety početným žiadostiam zákazníkov a podporujeme možnosť hradiť nákupy nielen touto virtuálnou menou. Chcete vedieť viac? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (PREVIEW): Za 200 € pekný displej, 64 Mpx fotoaparát aj rýchle nabíjanie

Poco M6 Pro je najnovší počin značky, ktorá mieri na menej náročných používateľov. Za zhruba 200 € chce lákať na AMOLED displej, 64 Mpx fotoaparát a 67 W rýchlonabíjanie. Čo ďalšia výbava? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-fotomobily-test.jpg

Najlepšie fotomobily 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Fotoaparáty boli predtým v telefónoch okrajovou záležitosťou, dnes sú mnohokrát tým hlavným kritériom pre ich výber. Pripravili sme pre vás prehľad najlepších fotomobilov v troch cenových kategóriách a tiež pár stručných rád k tomu, ako sa vo fotografických vlastnostiach mobilov orientovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-nahledova.jpg

Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A

Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a25-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A25 5G (PREVIEW): Lacná novinka konečne s displejom typu AMOLED

Posledným Samsungom Galaxy A, ktorý nesie číslovku 20, bol na našom trhu Galaxy A23 5G. Model očíslovaný hneď po ňom sa na Slovensko nedostal. Výrobca však príchod Samsungu Galaxy A25 5G berie vážne a jeho parametre sú sľubné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt5-pro-nahled.jpg

Realme GT5 Pro dostáva špičkovú výbavu a trúfa si aj na tých najlepších

Nový Realme GT5 Pro má bohatú výbavu, ktorú by rád zavaril vlajkovým lodiam ďalších značiek. Fanúšikovia elegantného dizajnu so zahnutým displejom budú nadšení. Mobil vyzerá dobre vybavený nielen na mutlimediálne využitie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/silvestr-novy-rok.jpg

Silvester 2023 – 6 tipov na dokonalú párty

Neoslovuje vás organizovaná silvestrovská zábava, kedy sa musíte prispôsobiť rytmu, ktorý naplánoval niekto iný? Pripravte si ideálnu silvestrovskú party pre priateľov a svojich blízkych v pohodlí vlastného domova. Inšpirujte sa našimi tipmi na zábavu, dekorácie aj občerstvenie a bavte sa podľa svojich predstáv až do rána! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (RECENZIA): Špičková vlajková loď, ktorá však musí čeliť tvrdej konkurencii

OnePlus 12 je novou generáciou hlavného ťahúňa čínskej značky, ktorá chce reagovať na najsilnejšiu konkurenciu. Ako sa modelu OnePlus 12 bude v pomyselnom súboji so súpermi dariť? Dozviete sa v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peach-fuzz.png

Prekvapivé výsledky prieskumu. Akým farbám telefónov dávame prednosť?

Motorola oznámila pokračovanie spolupráce s Pantone inštitútom. Na začiatku roka 2024 uvedie na slovenský trh dva telefóny v novej farbe roka. Súčasne vykonala prieskum medzi respondentmi, ktorý skúmal obľúbené farby a materiály smartfónov v tomto roku. Aké odtiene momentálne zákazníci preferujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter.jpg

Najlepšie darčeky pre fanúšikov Harryho Pottera

Harry Potter je legendárna čarodejnícka postava, ktorú snáď nie je potrebné bližšie predstavovať. Knižné aj filmové série s čarodejníckym učnom v hlavnej úlohe oslovili milióny fanúšikov naprieč generáciami a dosiahli celosvetový úspech. Pokiaľ tiež patríte k nadšeným priaznivcom mágie, čiar a kúziel, poďte s nami nazrieť do magického sveta Harryho Pottera a zistiť, čo všetko sa vám ponúka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zachazet-s-mobilem-v-zime-nahled.jpg

Telefónom zima nesvedčí. Ako s nimi zaobchádzať pri nízkych teplotách

Mobilné telefóny máme neustále pri sebe. Aj v zime a treskúcom mraze. To im ale úplne nesvedčí. Ako sa k telefónom správať, keď je zima a na teplomere pod nulou? Čomu sa vyhnúť? Poradíme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-notebooky-2021.jpg

Najlepšie herné notebooky (2023)

Tápate nad tým, aký herný notebook si zaobstarať? Pripravili sme pre vás pravidelne aktualizovaný článok, pre ktorý v jednotlivých cenových hladinách vyberáme tie najlepšie laptopy z našej ponuky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2-recenze-nahled.jpg

Recenzia Nothing Phone (2): Svetelný elegán vylepšuje výkon, displej i fotoaparát

Telefón Nothing Phone (2) je zariadenie, ktoré si na vás posvieti. Jeho hra svetiel je niečo, čím sa aktuálne nemôže chváliť žiadna konkurencia. Našťastie to nie je všetko, kvôli čomu sa o telefón zaujímať. My sme si ho kompletne otestovali a v recenzii prinášame svoje dojmy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-drzak-pro-monitor-nahled.jpg

Ako vybrať držiak na monitor?

Zariaďujete si pracovňu alebo herný brloh? Držiaky na monitory by v žiadnom lepšom počítačovom priestore rozhodne nemali chýbať. Pokiaľ sa strácate v rade kategórií, typov konštrukcií a ďalších parametroch, skúste nášho sprievodcu výberom. Všetko vám podrobne vysvetlíme a poradíme s nákupom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-vykonu-pc-nahled.jpg

Test výkonu PC – Ako na to? (NÁVOD)

Iste vám niekedy napadlo zistiť, aký má váš počítač výkon a či pracuje správne. Prinášame podrobný návod, ako otestovať výkon PC. Ukážeme si, ako otestovať výkon procesora, grafického adaptéra či systémovej jednotky. Taktiež sa pozrieme na meranie prevádzkovej teploty počítača a metodiku správneho merania. Toto a mnoho ďalšieho sa dozviete v našom podrobnom návode.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-cpu.jpg

Najlepšie procesory (2023): Aký procesor vybrať?

Procesor je bezpochyby tou najdôležitejšou časťou každého počítača. Aký je ale ten najlepší procesor? Koľko má mať jadier? Aké má dosahovať takty? Ako silnú grafickú kartu dokáže nakŕmiť? Akú vysokú spotrebu by mali tie najlepšie procesory mať a čím by sa mali chladiť? A hlavne, aký je ten najlepší procesor za peniaze, ktoré ste ochotní minúť? Tento článok je odpoveďou na najčastejšie otázky a nedoceneným pomocníkom pri výbere toho správneho a najlepšieho procesora v roku 2023. Poďme na to! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

Mobily, na ktoré sa tešíme. Honor 100 a 100 Pro majú netradičný dizajn a ďalšie tromfy vrátane ceny

Úplne nové telefóny Honor 100 a Honor 100 Pro sa nechcú stratiť v záplave ostatných značiek. Svojím vzhľadom pútajú pozornosť. Obidva smartfóny však chcú preukázať aj svoje schopnosti, ktoré nevyzerajú vôbec zle. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-k-vanocum-nahled.jpg

Aký telefón zaobstarať na Vianoce? Poteší aj príslušenstvo či drobnosti

Vianoce sú už za dverami a mobilný telefón či príslušenstvo je vhodným darčekom. Ak na to máte rozpočet, dopriať si to najlepšie určite nie je zlý nápad. Za menej peňazí je však aj v strednej triede z čoho vyberať. Prinášame niekoľko tipov, aký mobilný telefón alebo príslušenstvo vybrať na Vianoce. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Ako vybrať mobil (2024)

Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.

Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií