AD 1. týden květen P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/playstation-vr2-headset-recenze-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 (RECENZIA) – VR hranie na PlayStation už nikdy nebude ako predtým

Zatiaľ čo majitelia stolných počítačov majú na výber z pestrej škály VR headsetov, na konzolách roky kraľovalo staručké PlayStation VR. Tomu je ale koniec, 22. februára vydané PlayStation VR2 prináša na PlayStation 5 virtuálnu realitu aktuálnych štandardov, vylepšenú o technológie, ako je haptická odozva alebo adaptívne triggery. Ako sa nám PS VR2 páči a predovšetkým, ako sa na ňom hrá, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-title-nahled_1.jpg

Netflix: Všetko, čo potrebujete vedieť

Americká streamovacia spoločnosť Netflix úspešne expandovala do celého sveta a charakteristické červené N sa stalo súčasťou životov mnohých z nás. Streamovacím službám ale samozrejme neholdujú všetci, stále sa nájdu takí, ktorí si nie sú istí, či by sa im predplatné vôbec vyplatilo a či by zdanlivo nekonečnú knižnicu filmov a seriálov (a najnovšie aj mobilných hier) vôbec využili. Pokiaľ medzi váhajúcich jedincov patríte aj vy, prečítajte si náš článok, kde sa o Netflixe dozviete všetko potrebné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlou-tv-series-main-thumbnail.jpg

The Last of Us (seriál, RECENZIA) – Ako sa podarila pilotná epizóda?

O seriálovej adaptácii The Last of Us, teda jednej z najoceňovanejších videoherných sérií posledných rokov, sa hovorilo už dlho. A keď na ňu konečne došlo, fanúšikovia neskrývali ako nadšenie, tak aj obavy z hereckého obsadenia, ktoré úplne presne nezodpovedá predlohe. My sme ale mali možnosť vidieť s predstihom celú pilotnú epizódu, pokiaľ vás teda zaujímajú bezprostredné dojmy z očakávanej show od HBO Max, prečítajte si našu recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/joker-2-info-cover-nahled.jpg

Joker: Folie à deux (Joker 2) (INFO) – premiéra v SR, obsadenie, kde sledovať atď.

Joker s Joaquinom Phoenixom v hlavnej úlohe patril k najväčším prekvapeniam roku 2019, ktoré zasiahlo divákov aj mimo ulity komiksových filmov. Fanúšikovia túžili po pokračovaní, a to sa im nakoniec splní. Snímka Joker: Folie à deux odhalí ďalšie kúty pomätenej mysle slávneho záporáka, tentoraz v spoločnosti rovnako bláznivej Harley Quinn. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/avatar-the-way-of-water-nahled.jpg

Avatar: The Way of the Water (RECENZIA)

Režisér James Cameron (Votrelci, Terminátor 2, Titanic) sa vracia na exotický svet zvaný Pandora, aby ďalej rozvíjal príbeh svojej snímky Avatar z roku 2009 – teda najzárobkovejšieho filmu všetkých čias. Nie je ale pokračovanie nazvané Avatar: The Way of the Water iba nastavovanou kašou? To sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jezek-sonic-3-logo-nahled.jpg

Ježko Sonic 3 (film, INFO) – premiéra v SR, obsadenie, kde sledovať atď.

Prvým dvom filmovým dobrodružstvám Ježka Sonica sa na plátne darilo viac ako dobre, oznámenie príprav tretieho dielu tak prekvapilo asi len málokoho. Kedy sa modrý bodlinatý hrdina vráti do kín, kto sa vo filme objaví a o čom vlastne bude, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jime-zdrave-ve-meste-i-na-venkovne-nahled.jpg

Jeme zdravo: viac ako 100 receptov na ľahkú prípravu v meste aj na vidieku

Jednoduché a zdravé recepty, ktoré pripravíte v meste aj na vidieku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-v-video-recenze-nahled.jpg

Grand Theft Auto V (RECENZIA) – Kriminálny svet, ktorý nestarne

Od prvého vydania Grand Theft Auto V pod taktovkou štúdia Rockstar North uplynulo takmer desať rokov a za ten čas si hra okrem počítačov našla cestu už na tri generácie konzol. V našej recenzii sme si posvietili na príbehovú kampaň GTA V pre konzoly súčasnej generácie a či už premýšľate nad jej opätovným alebo úplne prvým rozohraním na PlayStation 5 alebo Xbox Series X/S, nasledujúce riadky vám naznačia, či sa to oplatí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f1-2022-video-recenze-2022-nahled.jpg

F1 22 (RECENZIA) – Evolučná zastávka v boxoch

Okruhy celého sveta sú už pripravené na seriál Formula 1, ktorý s novou sezónou prináša aj ďalší diel zavedenej série od britského štúdia Codemasters. Po roku teda môžeme zasadnúť za virtuálny volant a porovnať svoje vodičské schopnosti s najlepšími pretekármi súčasnosti. Ako sa titul F1 22 hrá, čo priniesol nové a v čom sa veľmi neposunul, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sonic-the-hedgehog-2-key-art-nahled.jpg

Ježko Sonic 2 (RECENZIA)

Snímka Ježko Sonic z roku 2019 nebola nijako prelomovým dielom, išlo ale o solídnu rodinnú zábavu a na poli videoherných adaptácií určite patrí medzi tie podarenejšie počiny. Vďaka slušnému kasovému úspechu tak štúdio Paramount Pictures vcelku rýchlo oznámilo práce na druhom diele, ktorý dorazí do kín v marci 2022. Pokiaľ vás nové dobrodružstvo modrého Ježka zaujíma, čítajte ďalej, v našom článku sa o pripravovanom videohernom filme dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Video_Recenze_02_2022-nahled.jpg

Gran Turismo 7 (RECENZIA) – Japonský pretekársky simulátor je novým kráľom okruhov

Séria Gran Turismo kedysi patrila k úplnej špičke virtuálnych simulátorov, ale snáď aj kvôli až neznesiteľnému dôrazu na detail s poslednými dielmi nedokázala vnímať celkový obraz a pokrok žánru. Gran Turismo Sport z roku 2017 konkurenciu síce dohnalo, ale zameraním najmä na online pretekanie zabuchlo dvere veľkému množstvu fanúšikov. Gran Turismo 7 chce všetko napraviť a na PS4 a PS5 potešiť vyznávačov kariérneho režimu aj multiplayeru zároveň.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sonic-a-partaci-deskova-stolni-hra-recenze-cover-wide-nahled.jpg

Sonic a parťáci (RECENZIA) – Pretekanie s bodlináčmi

Modrý ježko Sonic patrí medzi jeden z tradičných symbolov spoločnosti SEGA, resp. celého počítačového hrania. Aktuálne sa dostal aj do hľadáčika filmových fanúšikov, takže záujemcov o rodinnú pretekársku doskovú hru Sonic a priatelia bude určite dosť. V našej recenzii sa tiež dozviete, ako funguje chytľavý mix podpory vlastného tímu a škodenia ostatným.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/syberia-the-world-before-key-art-nahled.jpg

Syberia: The World Before (RECENZIA) – Príbehová krasojazda

Séria Syberia sa v posledných rokoch bohužiaľ vyznačovala pozvoľna klesajúcou kvalitou, a príbehu Kate Walker v treťom dieli pomaly, ale isto dochádzal dych. Veľa očakávaní teda štvrtá časť nevyvolávala… ako to s ňou nakoniec dopadlo, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hbo-max-cover-nahled.jpg

HBO Max: Najlepšie filmy a seriály

Streamovacia služba HBO Max, ktorá úplne nahradila HBO GO, je v našich končinách dostupná od začiatku roka 2022. Zorientovať sa v rozsiahlej knižnici a záplave nových aj starých titulov môže byť náročné, preto Vám ponúkame pravidelne aktualizovaný výber tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov, aké HBO Max práve teraz ponúka.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/logicke-hry-top-nahled.jpg

Najlepšie logické hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 15

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších logických hier, ktoré potrápia vašu sivú kôru mozgovú. Niektoré z nich sú navyše kooperatívne a na lúštenie zapeklitých hlavolamov tak nebudete sami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hbo-max-logo-nahled.jpg

HBO Max – Všetko, čo potrebujete vedieť

8. marca 2022 dorazila na Slovensko a do Českej republiky streamovacia služba HBO Max, ktorá v plnom rozsahu nahradila existujúce HBO GO. Čo táto zmena znamená pre existujúcich zákazníkov, ako sa prejavila na ponúkanom obsahu a cene mesačného predplatného, sa dozviete v našom článku, rovnako ako ďalšie dôležité informácie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/babylons-fall-cover-nahled_1.jpg

Babylon's Fall (RECENZIA) – Cynické kooperatívne RPG bez duše

Babylon's Fall je... „zaujímavé“ kooperatívne akčné RPG od PlatinumGames – japonských borcov na slovo vzatých. Po Nier: Automata a Astral Chain som očakával ďalší unikátny zážitok, ktorý mal okoreniť nevýrazné vody live-service. Ale aj keď má hra niekoľko pekných nápadov a jasne zamýšľaný výtvarný štýl, Babylon's Fall zaostáva vo všetkých smeroch, čo má za následok nudný, nenaplňujúci a zdĺhavý zážitok, ktorý zachraňuje naozaj len hrsť svetlých momentov. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvel-united-deskova-stolni-hra-recenze-cover-wide-nahled.jpg

Marvel United (RECENZIA) – Svet potrebuje superhrdinov

Komiksový hrdina si nikdy neoddýchne, tým skôr pokiaľ je jeho domovom vydavateľstvo Marvel. Každý deň sa objavujú nové hrozby a záporáci, ktorých najmenšou túžbou je aspoň ovládnutie sveta, keď ho práve nechcú hnať do úplnej záhuby. S výberom slávnych postáv sa v doskovke Marvel United musíte spoločne postaviť trom takýmto hrozbám. Trúfnete si vyzvať Red Skulla, Taskmastera a Ultrona?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grid-legends-recenze-cover-nahled.jpg

Grid Legends (RECENZIA) – Arkáda s puncom nostalgie

Vývojári z britského štúdia Codemasters stoja za niekoľkými populárnymi pretekárskymi sériami, z ktorých najúspešnejší je formulový simulátor F1, zablatené rally Dirt a arkádový Grid. Práve k tretej menovanej značke pribudol nový diel s podnázvom Legends. Čím vás môže zaujať, akú plnú má garáž a ako sa v ňom jazdí, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhala-dawn-of-ragnarok-dlc-recenze-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (RECENZIA) – Po stopách ohnivých obrov

Už viac ako rok uplynul od vydania pôvodného titulu Assassin’s Creed Valhalla, ale vývojári sa oň stále starajú a pripravujú preň nový obsah. Po dvoch rozšíreniach ukazujúcich osudy hlavného protagonistu v Írsku a Francúzsku sa teraz v rámci DLC Dawn of Ragnarök dozvieme viac z mytologickej odnože ako Praotec Ódin. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií