AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Spotreba energie

Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pakovy-kavovar-SAGE SES878BTR_nahledovy.jpg

Pákový kávovar povýši každodennú prípravu kávy na nevšedný zážitok

Pákový kávovar vám umožní byť svojim vlastným baristom, užívať si rituál prípravy kávy od namletia zrniečok až po napenenie mlieka a experimentovať s chuťou a intenzitou. Každá vaša výsledná šálka kávy ponesie punc vašej osobitosti aj baristických zručností, v ktorých sa môžete neustále zdokonaľovať a zlepšovať. Aký pákový kávovar by bol pre vás najlepší, aké novinky si môžete zaobstarať do svojej kuchyne a ako vlastne pripraviť kávu v pákovom kávovare, aby chutila čo najlepšie?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/energeticke-stitky-2021.jpg

Energetické štítky: Ako sa v nich vyznať?

Európska komisia schválila nové energetické štítky pre domáce spotrebiče. V obchodoch sa objavili v roku 2021. Akých spotrebičov sa zmeny týkajú a ako nové energetické štítky vyzerajú? Prehľad tých najdôležitejších zmien a noviniek vám prinášame v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-funguje-vysavac.jpg

Ako sa starať o vysávač

Ako funguje vysávač a ako správne sa oň starať, aby nám spoľahlivo slúžil dlhé roky? Pokiaľ si aj vy kladiete túto otázku, prejdite si náš článok, v ktorom sa dozviete, akú starostlivosť poskytnúť konkrétnym typom vysávačov, aby nám čo najdlhšie udržiavali domácnosť v čistote. Okrem toho vám poradíme v rýdzo praktických záležitostiach, ako napríklad kedy vymeniť vrecko do vysávača, ako čistiť HEPA filter alebo ako vymeniť vôňu do vysávača.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

Parné práčky a sušičky zbavia vašu bielizeň alergénov, baktérií a vírusov

Aktuálne dianie okolo šírenia koronavírusu so sebou prináša otázku, ako sa pred nákazou maximálne ochrániť. Okrem dôsledného dodržiavania hygieny a vyhýbania sa frekventovaných miest môže pomôcť aj zvýšená starostlivosť o domácnosť. Okrem častejšieho upratovania sa zamerajte aj na starostlivosť o oblečenie. Vírusy totiž môžu prežiť niekoľko hodín nielen na povrchoch, ale aj na oblečení. Skvelé riešenie v tomto prípade prinášajú parné práčky a sušičky, ktoré vaše oblečenie efektívne zbavia nielen vírusov, ale aj baktérií a alergénov. Navyše sú k bielizni aj k životnému prostrediu veľmi šetrné. Ako vlastne fungujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/symboly-na-pracce.jpg

Viete, čo znamenajú symboly na práčke?

Moderné práčky majú mnoho vyspelých a veľmi praktických funkcií a programov, ktoré majú za úlohu perfektne a šetrne vyprať rôzne druhy materiálov. Na to, aby ste mohli využívať potenciál svojej práčky na maximum, musíte vedieť čítať jednotlivé symboly na práčke. Preto sme pre vás pripravili podrobné vysvetlivky najčastejších symbolov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fruit-dryer-thumbnail.jpg

Čo všetko sa dá usušiť v sušičke ovocia?

Ako najlepšie konzervovať potraviny, aby nestratili dôležité vitamíny? Usušte ich. Sušičky ovocia vám s tým pomôžu. Urobte si zásoby ovocia a zeleniny na dlhú zimu. Poradíme vám, ako vybrať sušičku ovocia, ako sušiť huby aj mäso a s čím ďalším vám sušička potravín môže pomôcť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticky-vzduchu-a-viry.jpg

Čističky vzduchu: prevencia voči vírusom?

Aktuálne dianie so sebou prináša okrem iného otázku, ako sa účinne brániť proti nákaze. Okrem dodržiavania opatrení, ktoré nariadila vláda, je veľmi dôležitá dôkladná osobná hygiena. Ak však chcete pre svoje zdravie urobiť ešte niečo navyše, kúpte si do domácnosti čističku vzduchu. V článku vám poradíme, ako vybrať čističku vzduchu, ktorá vám pomôže s prevenciou šírenia vírusov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cooking-tips-thumbnail.jpg

5 tipov, ako zavárať (NÁVOD + RECEPTY)

Zaváranie nie je žiadna veľká veda, ale predsa len je dobré si pripomenúť základné pravidlá vedúce k úspechu. V našom článku vám okrem nich odovzdáme aj užitočné tipy. Vedeli ste napríklad, že sa dá pohodlne zavárať v umývačke riadu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovnik-arabsky.jpg

Ako pestovať kávu

Prinášame užitočné rady a tipy, ako pestovať kávovník arabský, z ktorého môžete pri vhodnej starostlivosti zožať vlastné kávové zrná a pripraviť si tak vlastnoručne vypestovanú kávu u vás doma. Ako náročné je pestovanie kávy a aké podmienky treba poskytnúť, aby kávovník arabský vykvitol a aby na ňom dozreli prvé kávové bôby? To všetko nám objasní náš článok.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Automaticke_kavovary_nahledovy.jpg

Automatické kávovary pre vašu dokonalú šálku kávy

Bohatý a podmanivý svet kávy vám v pohodlí vášho domova sprostredkuje automatický kávovar na zrnkovú kávu. Hoci princíp prípravy automatického espressa je veľmi podobný, široká ponuka automatických kávovarov dokazuje, že sú medzi jednotlivými modelmi značné rozdiely. Akú kávu pripraví plnoautomatický kávovar, aké sú najnovšie vychytávky a novinky, aké funkcie sa vám budú hodiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pomaly-hrnec/pomaly-hrnec-nahled.jpg

Čo je pomalý hrniec + RECEPTY

Varenie v pomalom hrnci je jedným zo spôsobov modernej prípravy pokrmov. V našom článku sa dozviete, čo pomalý hrniec vie, ako funguje a čo v ňom uvariť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-pekarna-recepty-nahled.jpg

Domáca pekáreň – recepty na chleba, pečivo aj múčniky

Radi by ste recepty do domácej pekárne na chleba, ktoré sa vždy podaria? Hľadáte inšpiráciu na sladké pečenie v domácej pekárni alebo potrebujete dobrý recept na kysnuté cesto z domácej pekárne? Osvedčené recepty do domácej pekárne tradičné aj originálne nájdete teraz na jednom mieste. Stačí si len vybrať a užívať si radosť z domáceho pečenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bila kava.jpg

Biela káva – ako si ju pripraviť

Biela káva je nekávový nápoj, ktorý sa vyrába z čakanky. Prečítajte si, aký je pôvod bielej kávy. V článku nájdete tiež jednoduchý návod na prípravu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-hrnce-nahled.jpg

Parný hrniec – recepty a tipy, ako vybrať

Zdravý životný štýl vyžaduje, okrem iného, tiež zdravé spôsoby prípravy pokrmov. Parný hrniec vám pomôže rýchlo, efektívne a pohodlne pripraviť chutné a vyvážené jedlá. Prinášame recepty a tipy na to, ako a prečo vybrať práve parný hrniec!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jogurtovač.jpg

Vyrobte si vlastné domáce jogurty v Jogurtovači (TIPY A TRIKY)

Raňajkujete či desiatujete radi nejaký druh jogurtovej pochúťky? Či už vo svojej čistej bielej podobe alebo dochutený rôznymi ovocnými či inými zložkami, jogurt by mal byť súčasťou pravidelnej stravy každého z nás. Prospieva nášmu zažívaniu aj imunite a je plný zdraviu prospešných látok. Ideálny jogurt si však v obchode nekúpite, ale doma si ho s pomocou jogurtovača vyrobiť môžete. Prinášame všetko, čo potrebujete vedieť o tom, ako prebieha výroba domáceho jogurtu v jogurtovači.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_6.jpg

Varenie a pečenie na pare – výhody a recepty

Varenie na pare je jedným z najzdravších spôsobov prípravy pokrmov. Nielen, že v pripravovanej zelenine pomôže zanechať podstatne väčšie množstvo vitamínov, oproti klasickému vareniu vo vode, ale aj farba a chuť zostávajú oku a chuťovým bunkám lahodiace. V našom článku sme sa okrem varenia na pare, zamerali aj na pečenie v pare, recepty varené v pare, ale aj na to, ako taký parný hrniec vlastne funguje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/brouseni-noze-hlavni-nahled.jpg

Ako na správne brúsenie nožov (NÁVOD)

Bez ostrého noža sa v kuchyni nezaobídete. Ale čo robiť, keď je tupý tak, že sa stáva životu nebezpečným? Predsa nabrúsiť. V našom článku poradíme, ako na brúsenie nožov. Nie je na tom vôbec nič zložité.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/indukcni-vareni.jpg

Výhody indukčného varenia

Čo je indukcia, ako na varenie na indukcii a aká je najlepšia varná indukčná doska pre vašu domácnosť? Odpovede na tieto otázky prináša nasledujúci článok. V ňom sa okrem iného dozviete, aké inovatívne funkcie obsahuje indukčná varná doska, ako vyzerá znak indukcie a poradíme vám tiež ohľadom jej starostlivosti či správneho zapojenia varnej dosky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sous-vide-thumb.jpg

Spoznajte moderný spôsob varenia metódou sous-vide

Počuli ste niekedy o sous-vide varení? Tento jedinečný spôsob varenia má mnoho výhod, vďaka ktorým dosiahnete jedinečných chutí aj vôní a vaše kulinárske umenie vyzdvihnete na profesionálnu úroveň. V čom spočíva tajomstvo tejto inovatívnej metódy sous-vide? V článku si podrobne vysvetlíme, čo je sous-vide, aké výhody metóda sous-vide prinesie do vašej kuchyne a pridáme aj skvelé sous-vide recepty.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií