Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/canon-pixma-g4400_nahled.jpg

Canon PiXMA G4400 (RECENZIA)

Canon PIXMA G4400 nie je len fototlačiareň. Jej použitie je univerzálne a ovládanie jednoduché, uspokojí takmer každého používateľa. Navyše má kompaktné rozmery a na stole nezaberá zbytočné miesto. Má aj nejaké negatíva? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-M10-nahled.jpg

Recenzia Canon EOS M10

Canon EOS M10 je jedným z fotoaparátov, ktoré pri sebe chce mať profesionál v momentoch, keď je zrkadlovka nepraktickým bremenom. Je vybavený APS-C snímačom, podporuje výmenné objektívy a ukladá v 14-bitovom RAW formáte. Aký na nás urobil dojem, čo nám pri jeho používaní vadilo a čím naopak príjemne prekvapil? Všetko sa dočítate v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon_EOS_800D_77D.jpg

Rodina Canon EOS sa rozrastá o zrkadlovky 800D a 77D

Zoznámte sa s horúcimi novinkami v portfóliu Canon. Digitálne zrkadlovky 800D a 77D oslovia predovšetkým tých, ktorí fotografujú radi, fotografuju veľa a chcú si kúpiť svoju prvú zrkadlovku. Spolu s touto dvojicou bol predstavený aj systémový EOS M6, ktorý ponúka takmer totožné technológie, avšak v tele kompaktného fotoaparátu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon_ef_70_300_f40_56.jpg

Recenzia Canon EF 70-300mm f/4,0-5,6 IS II USM

Objektív Canon EF 70-300mm f/4,0-5,6 IS II USM je stvorený na fotografovanie divokej prírody a športu. Ponúka skvelú kresbu a rýchle zaostrenie za zaujímavú cenu. Bude to však stačiť na drahšiu konkurenciu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/objektiv_canon_232x116.jpg

Recenzia Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Spoločnosť Canon uviedla na trh širokouhlý objektív Canon EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM. Zásluhou nízkej ceny zaujme najmä začínajúcich a amatérskych krajinárskych fotografov. Ako sa podaril? Zistíte v našej dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon_recenze.jpg

Recenzia Canon PowerShot G9X, praktický fotoaparát pre náročných

Recenzia na Canon PowerShot C9X poteší všetkých, ktorí práve vyberajú profesionálne bezzrkadlovky v kompaktnom tele. Ako sa C9X vydarila? A obstojí voči drahšiemu modelu Canon PowerShot C7X Mark II? Všetko zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obj_1.png

Recenzia Canon EF 24-70mm f/4 L IS USM

Univerzálny objektív CANON EF 24-70 mm F4L IS USM ponúka zoom a kompatibilitu s obľúbenými fotoaparátmi EOS. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon_1.png

Recenzia Canon EOS 6D

CANON EOS 6D je digitálna jednooká zrkadlovka, predstavujúca bránu do sveta plnoformátového vnímania. Je vybavená 20,2 megapixelovým snímačom o veľkosti políčka kinofilmu a zaujme aj kompaktným prevedením a veľmi pevnou konštrukciou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obj_3.png

Recenzia Canon EF 100mm f/2.8 L Macro IS USM

Jedinečný výkonný makro objektív profesionálneho radu L pre digitálne zrkadlovky Canon. Disponuje štvorkrokovým hybridným stabilizátorom a vyhotovuje tak nádherné zábery v skutočnej veľkosti 1: 1. Prítomnosť UD prvku v objektíve zaistí odbúranie chromatickej aberácie a tým skvelé farby, kontrast a kvalitu snímky. Prečítať viac »
  20.10.2016
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canonEF24.png

Recenzia Canon EF 24-70 mm f/2.8 L USM II

Profesionálny objektív s novým optickým dizajnom, ktorý je zložený s 18 optických členov v 13 skupinách. Dvaja členovia sú zo špeciálneho UD skla a jeden člen z asférického Super UD skla. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon760.png

Recenzia Canon EOS 760D

Každý fotograf, či už profesionálne, alebo amatérsky potrebuje vo svojich rukách ten správny nástroj. Zrkadlovka 760D ponúka širokú škálu funkcií pre pohodlné ovládanie a výnimočné fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon_2.png

Recenzia Canon EOS 7D Mark II

Dajte zbohom premeškanému okamihu a zachyťte jedinečné chvíle do parádnych snímok - nie jednej, ??ale radšej celej rady. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obj605_1.png

Recenzia Canon EF 50mm f/1.8 STM

Tento ľahký a zároveň kompaktný objektív je skvelým vstupom do sveta fotky. Jeho hlavnou prednosťou je bezpochyby pomer cena/výkon. Objektív Canon s ohniskovou vzdialenosťou 50 mm vyniká nízkou hmotnosťou, vysokým výkonom a je určený hlavne pre užívateľov, ktorí vlastnia digitálnu zrkadlovku Canon. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon_nahled.jpg

Recenzia Canon EOS 5D Mark IV

Dlho očakávaná digitálna zrkadlovka Canon EOS 5D Mark IV ponúka špičkový výkon a veľa technológií na všestranné využitie. Jej kvalitu však oceníte predovšetkým pri fotografovaní športu, portrétov či krajiny. Navyše si dokáže poradiť aj so 4K videom a vysokými hodnotami ISO. Má 5D aj nejaké slabiny? Nielen to zistíte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/80d-m.png

Recenzia Canon EOS 80D

Fotoaparát EOS 80D je vynikajúci pre fotografovanie športu, portrétov, krajiniek, na uliciach, pri cestovaní a za slabého osvetlenia - rovnako ako pre natáčanie naozajstných filmov. S pomocou inovatívnych technológií vždy dosiahnete skvelé výsledky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/7g-m.jpg

Recenzia Canon PowerShot G7 X Mark II

Canon PowerShot G7 X Mark II - namiesto ťažkej a rozmernej zrkadlovky si vyberte špičkový kompakt, ktorý kvalitou snímok aj rýchlosťou elektroniky plne konkuruje zrkadlovkám Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/2_39.jpg

Canon EOS 100D, najmenšia a najľahšia zrkadlovka

Digitálna zrkadlovka Canon EOS 100D sa predáva už tri roky. Nie je síce vybavená najmodernejšími funkciami dostupnými pri novších zrkadlovkách, ale fotografie nijako nezaostávajú, sú úplne zhodné s výstupmi nových APS-C fotoaparátov. Telo tak veľmi dobre poslúži nenáročným používateľom. V dnešnom článku si kvalitu 100D pripomenieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5dmark.jpg

Prvé dojmy z fotoaparátu Canon EOS 5D Mark IV

Canon prichádza s novinkou v podobe modelu EOS 5D Mark IV. Je to jedna z najočakávanejších noviniek tohto roka a ani my sme nechýbali na tlačovej konferencii, aby sme vyskúšali nové vychytávky, ktoré tento model prináša. Nižšie sa vám pokúsim opísať svoje prvé dojmy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-mini.jpg

Recenzia objektívu Canon EF 70-200mm f/4 L IS USM

Ak hľadáte praktický, odolný a ľahký teleobjektív so širokou paletou použitia, je Canon EF 70-200mm ideálnou voľbou. Zhodne s variantom so svetelnosťou f/2.8 sa honosí pohotovým zaostrovaním a výbornými optickými vlastnosťami, je však výrazne lacnejší a ľahší. Nielen o tom, ako si vedie v porovnaní s konkurenciou, si prečítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/150x100.jpg

Recenzia objektívu Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM

Kvalitný širokouhlý objektív je obvykle tradičnou výbavou každého fotografa. A je jedno, či fotografuje napríklad reportáž alebo krajinu. Ak práve o podobnom skle premýšľate, máme pre vás recenziu objektívu Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM. Ten si vašu pozornosť zaslúži už len svojím vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. Viac sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
123
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií