AD květen univerzal P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-chytre-hodinky-mini.jpg

Ako vybrať smart hodinky (NÁVOD)

S výberom smart hodiniek vám poradí náš pravidelne aktualizovaný sprievodca, ktorý vás oboznámi so všetkým dôležitým.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-sluchatka-headphones-nahled_1.jpg

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

Najlepšie telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Hľadáte najlepšie telefóny na rok 2024? V nasledujúcom článku vám prinášame prehľad súčasných šampiónov. Zahrnuli sme aj najlepšie mobily do 700, 500, 200 eur a najlepšie mobily pre deti a seniorov. Porovnali sme výkon, cenu, fotoaparát, funkcie alebo konštrukciu. Ktoré sú teda najlepšie telefóny súčasnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Ako vybrať mobil (2024)

Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-tv-thumb.jpg

Ako vybrať TV (NÁVOD)

Televízory už dávno neslúžia len pre príjem televízneho vysielania. S príchodom Smart TV funkcií, 4K/8K rozlíšenia a ďalších vyspelých technológií sa z televízora stalo multimediálne centrum domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-vs-intel-nahled.jpg

Procesory Intel vs. AMD v PC hrách (TESTY A VÝSLEDKY)

AMD vs. Intel. Otázka, s ktorou si lámali hlavu už dávni stoikovia v helenistickej ére. Dnes už ale nejde o denný chlieb filozofických škôl, ale o existenčnú otázku expertov, ktorých táto téma trápi naprieč diskusnými fórami a sociálnymi sieťami. Ktorý procesor vám prinesie viac radosti a lepší pôžitok z hry? AMD Ryzen 5 7600X, alebo Intel i5-14600KF? Alebo snáď Intel i7-14700K, či Ryzen 7 7800X3D? A čo Ryzen 9 7950X3D vs. i9-14900KF? AMD, alebo Intel? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-centralni-jednotku-nahled.jpg

Ako vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť

Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú. Nastavenie svetiel, kúrenia, žalúzií a pod. tak môžete ovládať pohodlne hlasom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratove-nabijeni.jpg

Ako funguje bezdrôtové nabíjanie

Moderné inteligentné telefóny majú celý rad zábavných funkcií, ale to každodenné pripájanie kábla s nabíjačkou je skrátka otrava. Poradíme vám, ako si zariadiť pohodlné bezdrôtové nabíjanie, vďaka ktorému budete mať svoj telefón neustále plný energie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaloha-obnova-dat-telefonu-android-ios.jpg

Záloha a obnova telefónu (PODROBNÝ NÁVOD)

Vedeli ste, že iba 15 minút stačí na dôkladnú zálohu vašich dát? V prípade straty či poškodenia telefónu neprídete o cenné dáta, zároveň si aj do budúcnosti uľahčíte prechod na nové zariadenie – telefón či tablet. Aké sú najznámejšie spôsoby a programy na zálohovanie alebo v čom spočívajú ich výhody a nevýhody? Nenechajte si ujsť praktické rady!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-projektor_3.jpg

Ako vybrať projektor

Vyberáte projektor na sledovanie filmov a hranie hier, prípadne na prezentácie do konferenčnej miestnosti? Akú zvoliť svietivosť, rozlíšenie či technológiu a na čo slúžia vyzualizéry? Poradíme vám, ako správne vybrať projektor vhodný práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-notebooky-navod.jpg

Ako vybrať notebook

Pomôžeme vám vybrať notebook, ktorý potrebujete. Poradíme, ako sa zorientovať v rôznych druhoch notebookov a na aké parametre si dávať pozor – či už hľadáte nový herný stroj, alebo len notebook na surfovanie po internete. Ukážeme vám, na aké parametre notebooku sa pri výbere zamerať, koľko GB RAM je potrebných a odpovieme na vaše najčastejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/SmartHome-preview.jpg

Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť

V ére inteligentných telefónov a internetu vecí nie je inteligentná domácnosť už dávno len výmyslom zo sci-fi alebo technolgickou hračkou. Do našich životov prirodzenou cestou prináša viac pohodlia a kontroly, ktoré idú ruka v ruke s úsporou financií aj energie. Na trhu však existuje široká ponuka produktov a komunikačných protokolov, čo môže laika zbytočne odradiť. Preto sa vám v našom sprievodcovi pokúsime objasniť základné pojmy a poradiť vám, na čo sa pri stavbe inteligentnej domácnosti zamerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televize-pro-ps5.jpg

Najlepší televízor na PS5 a Xbox Series – ako ho vybrať?

Máte záujem o nové funkcie next-gen konzol, ako je 4K/120 Hz alebo variabilná obnovovacia frekvencia? Či už áno alebo nie, vyberať herný televízor a myslieť pritom na jeho vlastnosti a parametre sa vždy oplatí. Podľa čoho teda vybrať televízor k next-gen konzoly tak, aby vám vyhovoval? Poradíme vám v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektrickyuvod.jpg

Ako vybrať elektrickú zubnú kefku

Zubná hygiena s elektrickou zubnou kefkou pomáha eliminovať zlé návyky čistenia, je ľahšia a rýchlejšia. Súčasne ponúka oproti bežnej manuálnej kefke aj ďalšie funkcie, ako je napríklad bezdrôtové prepojenie s mobilným telefónom. Prečo sa vám tieto funkcie budú hodiť a či je pre vás tento typ kefky vhodný, na to vám pomôžeme odpovedať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/čistička.jpg

Ako vybrať čističku vzduchu?

Únava, alergie, dýchacie ťažkosti, kašeľ, bolesti hlavy aj závrate? Aj to môžu byť dôsledky zlého ovzdušia, ktoré panuje u vás doma. Čističky vzduchu pomáhajú so zdravotnými ťažkosťami, treba však vybrať ten správny model pre vaše potreby. Viete, akú výkonnú čističku potrebujete a ktorý druh filtrácie pre vás bude najvhodnejší?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-holici-strojky.jpg

Ako vybrať elektrický holiaci strojček

Holenie s elektrickými holiacimi strojčekmi je veľmi jednoduché a nehrozí u nich porezanie. Sú drahšie ako ručné strojčeky, vydržia vám ale aj niekoľko rokov a ponúkajú rôzne funkcie. Medzi ne patrí napríklad displej, indikácia nabitia, zastrihávač fúzov a kotliet alebo čistiaca stanica, ktorá zároveň slúži aj ako nabíjací dok. Napájajú sa z elektrickej siete, často ale fungujú na akumulátor či batérie a niektoré kombinujú oba typy napájania. V prípade, že sú vodotesné, môžete ich používať aj v sprche. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-konzoli.jpg

Ako vybrať hernú konzolu

Veľa ľudí si rado občas zahrá a konzoly sú skvelý spôsob, ako túto túžbu ukojiť. Na trhu ich ale existuje niekoľko a v mnohých ohľadoch sa od seba líšia. V tomto sprievodcovi sa vynasnažíme vám čo najlepšie poradiť s výberom ideálnej hernej konzoly práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-monitor.png

Ako vybrať monitor

V čom sa líši monitor na bežnú kancelársku prácu od toho herného? Čo znamená pivot a akú veľkú uhlopriečku zvoliť? Poradíme vám, ako sa zorientovať a vybrať si ten správny monitor.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovary-nahled.jpg

Ako vybrať kávovar

Kto by si nechcel každý deň dopriať pravé talianske espresso, kapučíno s bohatou mliečnou penou a iné kávové špeciality? Ak si túžite lahodnú šálku vychutnávať v pohodlí domova, potom sa nezaobídete bez kvalitného kávovaru. Na trhu je ich niekoľko druhov, my vám poradíme, ako vybrať ten najvhodnejší.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií