AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/recenze-Tefal-FW605810-Easy-Fry-nahled.jpg

Multifunkčná rúra a teplovzdušná fritéza Tefal FW605810 Easy Fry

V domácej recenzii sme vyskúšali teplovzdušnú fritézu Tefal FW605810 Easy Fry. Tento praktický kuchynský pomocník kombinuje hneď dva spotrebiče v jednom – okrem teplovzdušného fritovania vám poslúži aj ako kompaktná multifunkčná rúra. Ako sa v ňom varí a ako sa osvedčil v praxi? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iRobot-Roomba-Combo-i5-recenze-nahled.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral (RECENZIA)

V domácej recenzii sme vyskúšali robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral. Ten vyniká nielen príjemným a moderným dizajnom, ale aj pokročilými funkciami na dôkladné upratovanie. Ako obstál počas mesačnej prevádzky v domácnosti? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-combo-j9.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ (RECENZIA)

Mať doma šikovného pomocníka v podobe robotického vysávača som si priala už dlhší čas, takže keď prišla ponuka na testovanie robotického vysávača iRobot Roomba Combo j9+, nadšene som súhlasila. Ide o najvyšší model vo svojej kategórii, ktorý sa pýši inovatívnymi technológiami a pokrokovými funkciami, špičkovým výkonom pri vysávaní aj vytieraní a možnosťou personalizovaného upratovania. Aké hodnotenie dostal robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvomi deťmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Žehlička na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali žehličku na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl, ktorá ponúka nielen šetrné vyhladenie účesu, ale aj tvorbu hravých prirodzených vĺn. Ako sa nám s ňou pracovalo a aké boli výsledky nášho stylingu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Kulma na vlasy Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict (RECENZIA)

Ako dopadla v recenzii stláčacia kulma Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict, s ktorou vytvoríte až 4 rôzne štýly vĺn? Otestovali sme túto dizajnovú novinku a nestačili sme sa diviť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-ion-hurricane-h7-recenze.jpg

Tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IRORV907_7-nahled.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j7+ Combo (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, ktorý je vybavený pokročilou navigáciou, funkciou mopovania a ponúka možnosť personalizovaného upratovania. Je jasné, že sa v našej domácnosti s dvoma deťmi a psom nenudil. Ako zvládol upratovať konštantný neporiadok v členitej domácnosti plnej nástrah? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-kulma.jpg

Kulma na vlasy Remington PROLUXE 4 v 1 (RECENZIA)

Recenzia stláčacej kulmy Remington PROLUXE 4 v 1, v ktorej sa dozviete, aké výhody prináša oproti klasickým natáčacím kulmám, ako ľahko s ňou vykúzlite prirodzené vlny podľa svojich predstáv aj ako šetrná dokáže byť k vašim vlasom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-strojek-recenze.jpg

Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit (RECENZIA)

Zastrihávač fúzov a vlasov Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit sľubuje bohatú výbavu, ktorá dokáže zaistiť úpravu vlasov, fúzov a ochlpenia prakticky na všetkých častiach tela. Otestovali sme jeho schopnosti v praxi. Prečítajte si, ako sa tento model osvedčil v každodennej prevádzke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-j7-recenze.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba j7+ (RECENZIA)

V domácnosti s dvoma malými deťmi sme riadne otestovali robotický vysávač iRobot Roomba j7+, ktorý sa pýši pokrokovými funkciami, inovatívnymi technológiami, vysokým výkonom a personalizovaným upratovaním. V čom nás tento moderný pomocník prekvapil, ako sa s ním komunikuje a či obstál v zaťažkávacej skúške, sa podrobnejšie dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZIA)

Tentokrát sme pre vás v domácej recenzii na vlastnej koži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, ktorý je možné využiť na epiláciu chĺpkov celého tela vrátane tváre. Zaujíma vás, ako sa s ním pracuje a aký výsledný dojem na nás urobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-hlavni.jpg

Kulmofén Remington AS8810 Keratin Protect (RECENZIA)

Vyskúšali sme, ako prebieha úprava vlasov s kulmofénom Remington AS8810 Keratin Protect, ktorý sľubuje šetrný styling a je vybavený dvoma kefami a nadstavcom Root Boost pre dokonalý objem. Ako sa s ním pracuje, čo všetko zvládne a aké výsledky sme dosiahli, sa môžete dočítať v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock-s8-ultra.jpg

Robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra (RECENZIA)

Na vlastnej podlahe sme vyskúšali robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra, ktorý predstavuje technologickú novinku posledného radu robotických vysávačov Roborock S8. Testovanie prebiehalo v domácnosti s dvoma deťmi, kde je každodenné upratovanie podlahy nutnosťou. Ako tento robotický vysávač obstál v celom testovacom období a komu ho možno odporučiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-kartacek-nahled.jpg

Elektrická zubná kefka Niceboy ION Sonic Black (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentoraz vyskúšali elektrickú zubnú kefku Niceboy ION Sonic Black. Tá disponuje sonickou technológiou, nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými čistiacimi režimami. Ako táto zubná kefka so sympatickou cenovkou obstála počas trojtýždňového používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-tesla-elitecook-k70-nahled.jpeg

TESLA EliteCook K70 (RECENZIA) – multifunkčný elektrický tlakový hrniec

Pohodlná a rýchla príprava pokrmov je doménou moderných elektrických hrncov. Tiež vás láka ich multifunkčné využitie a zvažujete nákup? Potom si nenechajte ujsť nasledujúcu recenziu, v ktorej sa s vami podelíme o dojmy z testovania multifunkčného elektrického tlakového hrnca TESLA EliteCook K70. Zaujíma vás, ako sa hrniec ovláda a aké funkcie ponúka? Alebo aké jedlá sme vyskúšali? Čítajte ďalej a všetko sa dozviete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doma-do42707pp-recenze.jpg

Multifunkčný hrniec DOMO DO42707PP (RECENZIA)

V domácej recenzi sme pre vás vyskúšali multifunkčný elektrický hrniec DOMO DO42707PP. Ten slúži ako tlakový, pomalý a parný hrniec a je ho možné využiť aj ako ryžovar, elektrickú panvicu či ohrievač pokrmov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipl-epilator-braun-nahled.jpg

IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás tentokrát otestovali IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL, ktorý sa hodí na epiláciu celého tela vrátane tváre. Ako sa tento IPL epilátor používa a aký na nás urobil dojem? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyelax.jpg

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive (RECENZIA)

Multifunkčný prístroj na estetické ošetrenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive kombinuje diamantovú mikrodermabráziu s vákuovým nasávaním a nano hydratáciu pleti. Vďaka svojim schopnostiam by mal byť porovnateľný s prístrojmi používanými v profesionálnych salónoch. Ako sa jeho účinky prejavili na zrelej pleti a možno ho odporučiť aj na domáce ošetrenie? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gz3039wo-x-combo-3v1-recenze-test.jpg

Tyčový vysávač Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 v 1 Cordless Vacuum & Mop Allergy+ (RECENZIA)

Tyčový vysávač a elektronický mop v jednom Rowenta GZ3039W X-Combo 3 v 1 Cordless Vacuum & Mop Allergy+ sľubuje vysávanie a vytieranie v jednom kroku. Disponuje dvoma rotačnými mopmi, ktoré sa hodia na všetky druhy tvrdých podláh. Tohto praktického pomocníka sme pre vás otestovali v domácej recenzii. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií