Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min

Zobraziť katalóg
Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min
Paměťová karta
Kód:  DU023b4 Produktové číslo:  SDV/16GB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min Predaj skončil

Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min

Vysokokapacitní paměťová karta Secure Digital High Capacity o velikosti 16 GB s minimální garantovanou rychlostí zápisu 4MB/s je jako stvořena pro ukládání HD videa v reálném čase. Takové to video může být na kartě 240 minut dlouhé. Vyniká velmi nízkou spotřebou a podporou funkcí pro bezchybný zápis dat. Kartu lze použít do přístrojů podporujících karty typu SD-HC jako jsou například digitální fotoaparáty, PDA zařízení nebo MP3 přehrávače ale hlavní předností této karty je použitelnost v HD digitálních kamerách.

Parametry a specifikace:



Typ:

Secure Digital High Capacity (SD-HC) 2.0

Kapacita:

16 GB

240 min HD videa

Rozměry:

24 x 32 x 2,1 mm

Hmotnost:

2 g

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SDHC 16GB Class 4 Video card 240min.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií